Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 211 / 284 oldal |
miért?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Jöhetne már június első hete........
Gratulálok azoknak akik most nyertek elősször! A mohókat inkább felejtsük.
VIKI GRATUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aki nem nyert az írjon már nekem mailt légyszi!! Csak kíváncsi vagyok!! 

jól van akkor csak kérdeztem, akkor ezek szerint nem mindegyik!! 

A családba van több is, de csak egy (a legolcsobb, amit tavaly a Vodától nyertem) volt hibás.
Ja különben meg nem azért mondom, nem ellen reklám, de a sony ericsson telefonok mind hibásak. Valamilyen rendszer hiba nem tom. Már nagyon sok ismerőstől hallottam, és most is volt egy ismerősöm aki vett a lányának egyet és másnap vissza is kellett vinnie, a telefon pedig hetvenezer volt! És még ilyen sok más ismerősömmel előfordult már. Különben engem ez nem tántorít el, csak úgy ideírtam, hogy tudtátok-e? 

Csak azért kérdezem hogy akkor mennyit kéne venni, ha veszek! 

megkérdezhetem hogy Reacska Szabó Andrea mennyit küldött be most is? Köszi!! Csak kíváncsi vagyok! 

Ami nem megy nem eröltetem tovább így is többet kltöttem rá mint kellett volna.
Silver! háát sajnálom de te se add fel!! Még lehet nyerni!! Sok szerencsét neked is! 

Paint én nem sértődtem meg!
Különben miért is kellett volna?
Akkor elcserélem az egy kódom veled egy sopronisra!! Így jó? A többieknek meg majd ha lesz kupak és nekem nem kell akkor beírom!!
Mégegyszer én szorítok mindenkinek de csak annak akinek még nincs telcsije!! Sok jó játékot mindenkinek!!
Különben miért is kellett volna?
Akkor elcserélem az egy kódom veled egy sopronisra!! Így jó? A többieknek meg majd ha lesz kupak és nekem nem kell akkor beírom!!
Mégegyszer én szorítok mindenkinek de csak annak akinek még nincs telcsije!! Sok jó játékot mindenkinek!!

gratula a nyerteseknek!
kár,h nekem 1 db sem sikerül
kár,h nekem 1 db sem sikerül

laszlo0515 Hozzászólás - 2006. május 22. :: 22:37
valaki beküldött pénteken vagy szombaton 98 kódot és mind idáig nagyon izgult, hogy nyer-e!! Végülis nyert?
laszlo: Sajnos nem,kicsit be is tompúltam ennek a játéknak.Már majd kifolyt a szemem 15 órát voltam egyfolytában net előtt.Holott csak 9-et lett volna "kötelező".
De mondom feláldozom magam,de kár volt.Amúgy is utálom a pepsit
valaki beküldött pénteken vagy szombaton 98 kódot és mind idáig nagyon izgult, hogy nyer-e!! Végülis nyert?
laszlo: Sajnos nem,kicsit be is tompúltam ennek a játéknak.Már majd kifolyt a szemem 15 órát voltam egyfolytában net előtt.Holott csak 9-et lett volna "kötelező".
De mondom feláldozom magam,de kár volt.Amúgy is utálom a pepsit
darabokra!
ize
KUPAKOKRA
ize
KUPAKOKRA

Látod most meg szétszedünk a kupakokért.
Jó éjt
" alt="
">
Jó éjt
" alt="
">laszlo. voltcdt ne is fel tudok am ajanlani cserebe...
lászló ne sértődj már meg, én csíplek kupakkal, vagy anélkül.
De azt az egy darabot velem, velem cseréld. Ha már így felcsigáztál. Látod törpi már nem is annyira kihalt ez a topik. 
De azt az egy darabot velem, velem cseréld. Ha már így felcsigáztál. Látod törpi már nem is annyira kihalt ez a topik.