I.M.R.E.
kitöltötték a papírt, hogy nincs meg?
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 211 / 511 oldal |
Ma váltottam me az utolsó 2 Arany Ászok korsóm, de kettő nyertes kupak nem volt meg! Ott állt 2 raklapnyi korsó, de nem adhatják oda kupak nélkül, remálem rajtuk marad!
ill. ment volna , de már 2-szer visszapattant .
hívjál fel.
hívjál fel.
Gia
e-mail ment , nézd meg kérlek .
e-mail ment , nézd meg kérlek .
Gia!
Ma (ill. tegnap, szombaton este) nekem is sikerült üres 7Days-t vennem a törökbálinti CORA-ban.
Ma (ill. tegnap, szombaton este) nekem is sikerült üres 7Days-t vennem a törökbálinti CORA-ban.
Chipita.hun a hivatalos játékszabályzat: 4.3. Minden promóciós termékben egy bankjegy vagy egy kód található.
Ma vettem az Intersparban promós 7Days-t, se bankjegy, se kód nem volt benne!! Kettőt vettem, a másikban volt kód.
Fődíj 1 millát még le kell adóznia annak aki megnyeri. ):
Ma vettem az Intersparban promós 7Days-t, se bankjegy, se kód nem volt benne!! Kettőt vettem, a másikban volt kód.
Fődíj 1 millát még le kell adóznia annak aki megnyeri. ):
Knorra én is 1 borítékban pályaztam,többet adtam föl benne,mint régen,1 nagyban több kicsi. Nem tom. elképzelni,mi alapján nézik a bélyegzőket,talán beérkezési sorrendben,másra nem tok. gondolni. 

sada
Ez nekem is eszembe jutott, hogy sorsolás vagy valamilyen módon döntik el, hogy kikkapják az 500 tányért. De azt nem tudom, hogy a következő hetekben hogyan döntik el, hogy ki adta fel először hetenként? Melyik dátumot nézhetik? Fel fogom hívni, és megkérdezem, de hogy mit válaszolnak...
Ez nekem is eszembe jutott, hogy sorsolás vagy valamilyen módon döntik el, hogy kikkapják az 500 tányért. De azt nem tudom, hogy a következő hetekben hogyan döntik el, hogy ki adta fel először hetenként? Melyik dátumot nézhetik? Fel fogom hívni, és megkérdezem, de hogy mit válaszolnak...
Knorrhoz itt is:
Aki sokat kapott, az kockáztatott:
Mindet egy borítékban küldte be: Vagy sokat nyer vagy egyet sem alapon. Ráadásul az étkészlet sorsoláson is csak egyszeres eséllyel vesz részt.
Szerintem min. 2000 pályázat befutott egyszerre, tányér meg csak 500.
Aki sokat kapott, az kockáztatott:
Mindet egy borítékban küldte be: Vagy sokat nyer vagy egyet sem alapon. Ráadásul az étkészlet sorsoláson is csak egyszeres eséllyel vesz részt.
Szerintem min. 2000 pályázat befutott egyszerre, tányér meg csak 500.
Írtam egy levelet a Pamperséknek,hogy ugyan mikor küldik már a gyerkőcömnek a Ficher Price játékát mert már fél éve várjuk,erre ma felhívott egy hölgyike és közölte,hogy lövése sincs mikor kapjuk meg mivel nagyon népszerű volt a játék!!!
Na köszi
Na köszi

Tizenötöt adtam fel, ebből jött össze kettő.
én meg kilencet, reggel hétkor és mégis késő volt 

Érdekes ez a Knorr. Én 1.-én 6 borítékot adtam fel, több változatban, elsőbbségi is volt közte. Egy tányér sem jött össze. 

papiron igen, de a pali mondta hogy nyugodtan adjam fel csak holnap délután lesz a sorsolás... de nem adtam fel mert ugysem érne oda a héten.
kicsi99
csak a ma beérkezett leveleket fogadja már csak e la milky!
csak a ma beérkezett leveleket fogadja már csak e la milky!
Már meg is kapták a levelem, vajon mikor jön a válasz?
Most írtam a whiskas klubnak. Kíváncsi vagyok reagálnak-e egyáltalán.
Mondjuk hülyeség lecsökkenteni mert így mindenki vagy a nagyobb vagy a kisebb kiszerelést fogja venni. Ráadásul így semmi értesítés nélkül...
Nemsokára megvan az üzenőtáblám, sőt ha az utolsó beküldést jóváírják meg is lesz, aztán toll a fülükbe.
Nemsokára megvan az üzenőtáblám, sőt ha az utolsó beküldést jóváírják meg is lesz, aztán toll a fülükbe.

Szerintem is kitolás és igazad van,akkor legalább 30 pontra tehették volna.
Engem érint,mert a múltkor beküldött pontjaimat, a csuda tudja hogy számolják most el?!
Írtam nekik,ha jön válasz,beírom!
Engem érint,mert a múltkor beküldött pontjaimat, a csuda tudja hogy számolják most el?!
Írtam nekik,ha jön válasz,beírom!
Szerintem kár idegeskedni úgyis megmagyarázzák.
Venni kell 12 db-osat vagy 1 db-osat annak nem csökkent a pontszáma.
Venni kell 12 db-osat vagy 1 db-osat annak nem csökkent a pontszáma.