Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 211 / 246 oldal |
Most hívtak a nestlétől( a nekik írt emailemre válaszolva,hogy hol lehet érdeklődni a Tesco-boci nyerteseivel kapcsolatban.)Sajnos nem nyertem.De rendesek voltak,hogy hívtak.De hogy hol lehet megnézni azt nem mondta.
Múlt héten én is kaptam 20 percet ingyen hálozaton belülre. 

Most kaptam egy kis ajándék feltöltést a Pannon-tól 

judó13 köszi a választ. Írok nekik.
Reklamáltam az előbb a Velveten nyert eredetileg vásárlási utalványnak minősített fitness bérlet miatt és nagy örömömre készségesen vásárlási utalványt vehetek át mégis. De jó 

Fáreó,
köszi az infot.
Megpróbálom
köszi az infot.
Megpróbálom
Macskusz
uzletlanc@coop.hu emil címre írtam nekik
légyszi írd meg majd, hogy mit mondtak, köszi
uzletlanc@coop.hu emil címre írtam nekik
légyszi írd meg majd, hogy mit mondtak, köszi

Kedves stellaj !
nem vagyok dörmimaci,de hátha segíthetek!?
Ezt hívd fel: 270-7757 (Fennyvessy Bea)
Itt érdeklődhetsz, a scotch macis mágnes felöl,nagyon kedves a hölgy!
nem vagyok dörmimaci,de hátha segíthetek!?
Ezt hívd fel: 270-7757 (Fennyvessy Bea)
Itt érdeklődhetsz, a scotch macis mágnes felöl,nagyon kedves a hölgy!
A fornetti pár nap alatt küldte a kártyát.
A postán én is kaptam tollat és kedves volt a hölgy.
/játék személyi kölcsön/
A postán én is kaptam tollat és kedves volt a hölgy.
/játék személyi kölcsön/
dörmimaci
Milyen számon kerested a 3M-et?
Hozzánk két macival lógnak, én meg csak várom a jószerencsét...
Milyen számon kerested a 3M-et?
Hozzánk két macival lógnak, én meg csak várom a jószerencsét...
kedves Sbetty!
nem akarlak elkeseríteni, de kb 10000 db bögréjük maradt meg a jacobsosoknak ebben a játékban. de azért mégiscsak rendes tőlük, hogy küldenek még egyet pluszban. érdemes megnézni a nyertesek nevét, hátha rábukkansz valamelyik postai dolgozóra.
nem akarlak elkeseríteni, de kb 10000 db bögréjük maradt meg a jacobsosoknak ebben a játékban. de azért mégiscsak rendes tőlük, hogy küldenek még egyet pluszban. érdemes megnézni a nyertesek nevét, hátha rábukkansz valamelyik postai dolgozóra.

judó13
Megadnád, hogy hol kérdezted meg? Én még megkérdezném, hogy több blokkot is küldhetek-e egy borítékban.
Megadnád, hogy hol kérdezted meg? Én még megkérdezném, hogy több blokkot is küldhetek-e egy borítékban.
judó13
Köszi, az jó hírt! Nálunk sok Coop bolt van, de sehol nincs kirakva doboz.
Köszi, az jó hírt! Nálunk sok Coop bolt van, de sehol nincs kirakva doboz.
Korábban már írtam, hogy anyukám nyert egy 3 napos, 2 személyes római hétvégét, és hogy megpróbálja belföldi útra cserélni. Sikerült 4 napos, 3 személyes (két szobás elhelyezéssel!) egri hosszú hétvégére váltani a nyereményt.
Coopos játékkal kapcsolatban (2.000 e ft feletti vásárlás) kérdeztem meg a coop központját, hogy mit tudok csinálni, ha a boltban nincs gyűjtődoboz, fél órán belül válaszoltak is!
Bárhol nyerhet jeligével beküldhető a blokk a Sky Marketing Kft. címére (1015 Bp, Batthyány u. 49. )
Bárhol nyerhet jeligével beküldhető a blokk a Sky Marketing Kft. címére (1015 Bp, Batthyány u. 49. )
Ugyanez a történet nálam is,vmikor nyár közepén érdeklődtem,mert még nem kaptam meg a mágnest,akkor utánanéztek,elvileg vmikor nyáron ki is küldték,csak persze "elveszett",nem ért ide soha.
Múlt héten hívtam fel őket ismét,azt mondták újra küldil,persze ajánlva kértem,ma meg is jött,tök örülök neki! Rendes 1 cég,mindenkinek így kéne hozzáállni a dologhoz!
Múlt héten hívtam fel őket ismét,azt mondták újra küldil,persze ajánlva kértem,ma meg is jött,tök örülök neki! Rendes 1 cég,mindenkinek így kéne hozzáállni a dologhoz!

Felhívtam a 3M Magyarország Kft-t, hogy nem kaptam meg a Scoth hűtőmágnesmacit, még régen, és azt mondták, hogy kivételesen postáznak egyet ajánlva. Várom.
Mi is jártunk a kisfiammal ott a Dm-ben és mi is kaptunk virágot és lufit meg tejpépet, de a két legutóbbit amit írtál nem, pedig mi nyitás után voltunk nem sokkal. De az élmény mindenképpen pozitív volt 

Elmentünk lánykámmal a pólusdm-be!
Azon felül hogy 20% kedvezményt kaptunk,megleptek minket lufival,rózsával,hipp tejpéppel,jar mosogatószerrel és egy arckrém mintával
Nagyon kedvesek a kígyózó sor ellenére is!
Azon felül hogy 20% kedvezményt kaptunk,megleptek minket lufival,rózsával,hipp tejpéppel,jar mosogatószerrel és egy arckrém mintával
Nagyon kedvesek a kígyózó sor ellenére is!Nem nyereményjáték ügy,de azért leírom.Tegnap vettem a lányomnak Barbie-s poharat.Folyt az alján ki az ital,kicseréltettem,az is folyatott.Írtam a forg.cégnek,hogy mit lehetne tenni,a hölgy válaszolt,hogy az a pohár nincs készleten,de küld más terméket helyette.Ma reggel meg is jött a csomag,benne egy Barbie-s varázspálca és egy kistáska,mind2 cukorkákkal.Szerintem nagyobb érték,mint a pohár.Jó lenne,mindenhol ilyen korrektek lennének.
A lányom tök örült neki!!!
A lányom tök örült neki!!!