Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 211 / 393 oldal |
Meglepetéshez rúzs
Ingyen óra a momencityn (csengőhang, stb.)
C&A-ban vásárláskor 2 db-os Lenor öblítőminta (kétféle).
Éva magazinhoz táska,Ifjúsági magazinhoz rúzs
Tina újsághoz 2 színű szemceruza van csomagolva 

A pedigree oldalon megint lehet kiskutyával regisztrálni.
Paint:40*50cm
A Flora törölköző egyébként mekkora?
győrieknek:
http://www.fogyasgyor.hu/index.php?lang=hu&id=ada
tlap
http://www.fogyasgyor.hu/index.php?lang=hu&id=ada
tlap
Editke1:a főoldalon az üzletekhez kötödő játékoknál találod meg a Tesco-Veet játékról az infot.(http://www.webnyeremeny.hu/nyjatek.php?id=6048
)
)
TESCOBAN Pesterzsébet volt ma Flora promó, törölközőt adtak egy light
+ 1 bármilyen Flóra termék vásárlásáért, és szerencsesütit 2 db-ot, ebben van kód amivel lehet nyerni.
Voltak az Algidától is náluk szuper bögrét és hűtőtáskát láttam, ha valaki tudja miből és mennyiért kell ehhez venni írja meg legyenszíves.
A másik tudom, hogy a WEET termékekkel lehet a tescoban nyerni, de mik ezek a termékek?
Akciósáron volt nescafé momentcitys, de csak 3:1-ben, 2:1-ben csak sárgakarika nélkül, csakhogy én nem iszom cukrot. 20db 379ft.
+ 1 bármilyen Flóra termék vásárlásáért, és szerencsesütit 2 db-ot, ebben van kód amivel lehet nyerni.
Voltak az Algidától is náluk szuper bögrét és hűtőtáskát láttam, ha valaki tudja miből és mennyiért kell ehhez venni írja meg legyenszíves.
A másik tudom, hogy a WEET termékekkel lehet a tescoban nyerni, de mik ezek a termékek?
Akciósáron volt nescafé momentcitys, de csak 3:1-ben, 2:1-ben csak sárgakarika nélkül, csakhogy én nem iszom cukrot. 20db 379ft.
ma és holnap a debreceni corában:
danette hoszteszek, 2*4-es pack esetén kiskanál, 3*4 esetén kék tálka, 4*4 esetén táska jár
jacobs hoszteszek: vásárlás esetén bögre
danette hoszteszek, 2*4-es pack esetén kiskanál, 3*4 esetén kék tálka, 4*4 esetén táska jár
jacobs hoszteszek: vásárlás esetén bögre
Szia szusi!
Ha az 1% 2000ft, akkor 2000ft-ért ,ha 50e, akkor 50eért, tehát amennyit adsz annyiért, ez lehet maga a szolgáltatás vagy csak kedvezmény
Ha az 1% 2000ft, akkor 2000ft-ért ,ha 50e, akkor 50eért, tehát amennyit adsz annyiért, ez lehet maga a szolgáltatás vagy csak kedvezmény
lehet kapni POM BAR multipack csomagot(4 chips) és ajándékba van benne a csomagban 10 db modellező lufi,1 léggömbfújó pumpa,1 útmutató füzet. szerintem nagyon szupi készlet!679ft-ért

Ingyenes nyílt hétvége, május 12-13. A1 fitness-wellnes központ.
www.A1WELLNESS.HU
www.A1WELLNESS.HU
Szia. Jól értem? Adom az 1 %-om X Ft-ját és ugyanannyiért valamilyen szolgáltatásukat ingyen igénybevehetem?
szegedi cora: jacobs bögrét lehet kapni (festményesek) a vásárláshoz
Tescoban találtam ezt a szórólapot:
Vásárolj 1 darab Flora Light margarint és 1 bármilyen további Flora terméket, kapsz ajándékba egy törölközőt.
A promóció részleteiről érdeklődj a hostesseknél.
Vásárolj 1 darab Flora Light margarint és 1 bármilyen további Flora terméket, kapsz ajándékba egy törölközőt.
A promóció részleteiről érdeklődj a hostesseknél.
Természetgyógyász egyesület szívesen fogadna 1% felajánlásokat, a felajánlás értéke szolgáltatásukra igénybe vehetö az országban.
Ma a CBA Remízben voltak LM hostesek 1 cigit kellett venni ezért, vagy öngyújtót vagy CD tartót lehetet választani, nem kellett semmit sem kitölteni, sem aláírni, talán holnap is lesznek.