Szavazások, meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 211 / 1450 oldal |
köszi!majd tudsz mindennap szavazni?neked sehova nem kell?
Szandra!
A picibabán azt írta ki,hogy mivel több mint 1 éve tag vagyok a szavazatom 2 pontot ér, úgyhogy 22.
A picibabán azt írta ki,hogy mivel több mint 1 éve tag vagyok a szavazatom 2 pontot ér, úgyhogy 22.
vasárnapig minden nap egyszer!
A kutyásnál regiztem és nem tudok,mert mikor rákattintok a szavaz gombra kiír vmi hibát.
Szandra szavazok neked is,ott meddig lehet, ja és a kutyásnál meddig lehet?
Szandra szavazok neked is,ott meddig lehet, ja és a kutyásnál meddig lehet?
nikóca!nem tudom hogy nekem esetleg akarsz szavazni,de ha igen akkor ide kellene:picibaba.hu old regizni majd a pályázatok rovatba 2010/36.heti verseny és Bélecki Dávidra!ha neked vhova kell írj!
a kutyásnál regisztrálni kell.
Sziasztok!
Szavaznék a kutyáitokra de nem engedi,mindig hibát ír ki.Nemtudjátok miért?
Kinek hány szavazata van eddig?
Leírnátok még hogy kire kell szavazni.Eddig 2 kutyit olvastam.
Szavaznék a kutyáitokra de nem engedi,mindig hibát ír ki.Nemtudjátok miért?
Kinek hány szavazata van eddig?
Leírnátok még hogy kire kell szavazni.Eddig 2 kutyit olvastam.
Sziasztok!
Ma 6-ig még szeretnék tetszikeket gyűjteni a FB-on! Lemaradtam nagyon.
" alt="
">
A hónap ajándékát kell először tetszik-elni és utána az én hozzászólásomat a csokoládés kép alatt.
Nagyon köszi!
Mindjárt én is elkezdem a szavazást Rátok...
Ma 6-ig még szeretnék tetszikeket gyűjteni a FB-on! Lemaradtam nagyon.
" alt="
">
A hónap ajándékát kell először tetszik-elni és utána az én hozzászólásomat a csokoládés kép alatt.
Nagyon köszi!
Mindjárt én is elkezdem a szavazást Rátok...
szükség lenne rá!!!
kérlek szavazzatok!!!
Tulang majd szavazz!
nika01 nem birok szavazni!nem engedi!
nika01 hogyan tudok neked újra szavazni?
Csibi köszi! Én is szavaztam neked: 137, 146.
köszi!
szandra Sajnálom, én szóltam, akinek tudtam.
" alt="
">
Talán jövő héten.
" alt="
">
Talán jövő héten.
eszty úgy nézem megint nem nyerünk!csak 16 szavazata van!77 a legtöbbé!hogy érem utól?
kincs17 - 1. szavazó voltam. Klikkelek rátok minden nap.
csibi33 - szavaztam
tappancs 145
játék 136
szandra - Sok barátunk, ismerősünk van. Kisvárosban élünk, mindketten faluról származunk, sok a rokon, szinte mindenki ismer, szívesen támogatnak minket 1-1 szavazattal naponta.
tappancs 145
játék 136
szandra - Sok barátunk, ismerősünk van. Kisvárosban élünk, mindketten faluról származunk, sok a rokon, szinte mindenki ismer, szívesen támogatnak minket 1-1 szavazattal naponta.
Sziasztok.Indultunk egy párversenyen légyszi szavazzatok,pci regit kér csak az oldal .
Szeptember 1-15ig tart csak a szavazás naponta lehet ha több email cim van azokrol is engedi itt.linkünk oldal.Janik Attila és Janikné Gál Gabriella a nevünk.
http://www.alompar.hu/eskuvoi-nyeremeny-jatek/
és a fotonk linkje.Köszönjük s...zépen!!!
Szeptember 1-15ig tart csak a szavazás naponta lehet ha több email cim van azokrol is engedi itt.linkünk oldal.Janik Attila és Janikné Gál Gabriella a nevünk.
http://www.alompar.hu/eskuvoi-nyeremeny-jatek/
és a fotonk linkje.Köszönjük s...zépen!!!