Rendelje meg a 24 részből álló Minden lében két kanál sorozatot összesen 24990 Ft-ért! Díszdobozos, 8 dvd-ből álló sorozat + ajándék dvd lejátszó limitált példányszámban kapható a dvd csomaghoz és kizárólag nálunk rendelheti meg.
Hívja most a 452-5111-es telefonszámot és rendelje meg!
Forrás: DVD klub magazin 3. szám.
Sziasztok!
Most jövök a CBA-ból, ahol 259.-ért vettem egy Linco Vaj ízű+Linco Creme...natur+1 db hűtőmágnest!
Lehet még délután veszek egyet, olyan jó áron van, igaz pár nap múlva lejár a szavatossága, de bedobon a fagyasztóba és semmi pánik!
Egyébként itthon mindenki imádja!
Akciós termékek a Plus-ban 03.24.-03.26.
Gourmeat sertéspárizsi 500g 175.-
Cukkini (kg) 299.-
Piros alma (kg) 79.-
Ízes derelye 600g 199.-
Kókuszos keksz 180g 89.-
Kaliforniai paprika 500g 299.-
Trendy szőlő (2 l) 79.-.....stb......
Érvényes: Abony, Alsópáhok, Békéscsaba, Dunaharaszti, Hódmezővásárhely, Kalocsa, Keszthely, Kiskőrös, Kiskunhalas, Körmend, Kőszeg, Mór, Pápa, Szeged,Százhalombatta, Szigetvár, Sümeg, Szolnok, Szombathely, Tolna, Törökszentmiklós....
Sziasztok!
Holnap reggel írom az akciós Plus termékeket!
Addig is szép napot mindenkinek!

Még március elején Anikó írta, hogy a Kőbánya-Kispesti metróvégállomásnál lévő CBA üzletben milyen jó áron tudott vásárolni és hogy máskor is szoktak akciók lenni. Én tegnap voltam :
- Globus Kertész és Ezersziget salátaöntet 99ft , márc.21-én jár le
- KNORR Fűszertasak Kerti zöldfűszeres (amihez a zacskó is hozzá van csomagolva), 139 Ft (Tescoban 289 Ft!), ez októberben jár le
- tészták 99 ft-ért
- meg még csomó minden, konzervek (gomba, eper, ananász, savanyúság stb ), de ezeket már nem jegyeztem, de jó áruk volt.
A budaőrsi Tescoban van 4 Stella pohárral, amit még karácsonyi akcióként hírdettek meg, szépek a poharak.
Akciós termékek a Plusban:
- oké tejföl 12%-os 39.-
- 120 filteres tea 119.-
- vajas zölsdégkeverék 330 g 99.-
- zöldalma (kg) 79.-
- retek (csomag) 99.-
-Almsana 500g-os ital 79.-....stb...
Csak a kijelölt üzletekben: Abony, Szigetszentmiklós, Kaposvár, Mór.....
Lehet, hogy már meg is ittad?
Vegyen valaki egy hátizsákot a Tescoban és megveszem tőle a sört.
Tescoban tök jó Heineken hátizsák, tele dobozos sörrel (10 db sör) ma láttam. Hátizsák nekem nagyon tetszik, csak az ára nem anyira baráti. 3 ezer fölött volt, így a táska árát is belekalkulálták.
Ma voltam levásárolni a Kika utalványt.
Nagyon sok akciós árujuk van:
Kézi mixer fali tartóval, keverő pohárral 4500 helyett 1990.-
Ezek az "olajlámpák" amiben rohangászik a szines oolaj, 7000.helyett 3500.-
3 "tejivó" pohár 390.- vastag üveg, tehénke van rajta, tejes üveg,és Milk felirat
vasalók 2000.- ft ágyneműk,terítők 30-50-% árengedmény
nagbyon sok termék árkedvezményes érdemes beugrani
Nem akartalak megbántani,de sértésnek éreztem a viccedet.
Bocs
Neked tényleg nincs humorérzéked. De tudom mi az az egér képzeld. Programozó vagyok. Hogy lehet ilyen névvel azt beírni hogy egeret adnak?
Na jó, részemről a téma lezárva.
CICAMICA!
Nincs humorérzéked?

. Miért kell beszólni?
Kedves várban levő szeg!
Ezt a hozzászólást nyugodtan írhattad volna a csere-bere feketelistájára.
Tényleg annyi eszed van,hogy azt gondolod valódi egereket árulnak?
Nem lehetsz valami műszaki zseni.Számítógéphez való görgős egér eladó.Whiskast pedig egyél te,akinek a fejében megfordul ilyesmi.
CICAMICA:
Milyen egér? Én félek az egerektől, nem akarok venni volt a lakásba is. De a neved stílusos az egérhez. Te nem inkább Whiskast vennél?
Az Intersparban Jumbo Pampers pelusok 3649-ért kaphatók 3990 helyett
Tegnap este a Kőbánya-Kispest metróvégállomásnál lévő CBA-ban 29 Ft-ért vettem üveges Globus kapros salátaöntetet. 03.03-án lejár, de aki a héten akar keverni egy tál salátát, annak bőven megéri.
Ugyanitt félkilós olasz durum tészta (spagetti és tollhegy) 99 Ft. Ez még két évig jó!
Lehet, hogy a többi CBA-ban is van, én direkt ide szoktam benézni időnként, mindig kifogok valami csemegét.
Tescoban újraírható CD 199 FT!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások