Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 211 / 2049 oldal |
Már mindegy úgy látom, Rezia elvitte a napit. Majd holnap.
Borsodi már működik
A borsodi nálam sem működik
Másnak se jó a Borsodi?
Bejött az új játék és a régire se fogadja így már el a dátumot.
Bejött az új játék és a régire se fogadja így már el a dátumot.
Igen, ez a megoldásch.
Szép munka.
Szép munka.
"Két kötelező mező van a termék megnevezésére"
Csak egy. A felső nem kitöltendő.
Csak egy. A felső nem kitöltendő.
Megoldódott. A dátumnál automatikusan felugrik a feltöltés napjára érvényes dátum, csakhogy rossz formátumban. Ennek javítása után már lehet feltölteni.
A Sierra nálam sem jó.
Hihetetlen.
Hihetetlen.
Sierra tequila feltöltés nem megy. Két kötelező mező van a termék megnevezésére, de abból az egyik nem aktív, így nem tölthető. Így azt írja ki, hogy hibás kitöltés. Ötlet valakinek?
Lidl - Staropramen játék telóról nem megy, hibára fut.
Sierra Tequila játék szintén nem megy normálisan telóról, a vezetéknév beírása után kinagyítja a képernyőt.
Hihetetlen.
Sierra Tequila játék szintén nem megy normálisan telóról, a vezetéknév beírása után kinagyítja a képernyőt.
Hihetetlen.
230g.os Raffaello a Coopban 2045 Ft
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">igen, már napok óta "karbantartás" van
A tuborg nálatok is meghalt?
Ha esetleg másokat is érint, a Tesco-Airwaves játékkal kapcsolatban a következő információim vannak:
- megpróbálják a hibát javítani és akkor fel lehet tölteni
- másik lehetőség, hogy a contact@hu.mars.com e-mail címre elküldeni az adatokat (név, e-mail cím, telefonszám) és a blokkról készült fényképet, és akkor Ők rögzítik a rendszerbe.
Köszönöm a segítségeteket!
- megpróbálják a hibát javítani és akkor fel lehet tölteni
- másik lehetőség, hogy a contact@hu.mars.com e-mail címre elküldeni az adatokat (név, e-mail cím, telefonszám) és a blokkról készült fényképet, és akkor Ők rögzítik a rendszerbe.
Köszönöm a segítségeteket!
Keksz játék.
1 ember maximum 2 nyerhet. Nem többet. Még a játék elején felkerültünk 3. névvel, de kiderült, hogy egy ember max. 2, a szervezők írták.
Más játéknál korábban volt, hogy a pótnyertesség külön számított, hiszen újra "szerencséd" volt, itt nem.
1 ember maximum 2 nyerhet. Nem többet. Még a játék elején felkerültünk 3. névvel, de kiderült, hogy egy ember max. 2, a szervezők írták.
Más játéknál korábban volt, hogy a pótnyertesség külön számított, hiszen újra "szerencséd" volt, itt nem.
KicsiGila!
Lehet, de ilyenkor lezárják előbb?? Ilyennel még nem találkoztam.
Bevallom a játékszabályzatot eddig nem olvastam el, de az alábbiak alapján nekem úgy tűnik utólag sorsolnak:
Heti nyeremények sorsolása: 2022. április 25., május 2., május 9., május 16., május 23.
Főnyeremény sorsolása: 2022. június 1.
Lehet, de ilyenkor lezárják előbb?? Ilyennel még nem találkoztam.
Bevallom a játékszabályzatot eddig nem olvastam el, de az alábbiak alapján nekem úgy tűnik utólag sorsolnak:
Heti nyeremények sorsolása: 2022. április 25., május 2., május 9., május 16., május 23.
Főnyeremény sorsolása: 2022. június 1.
dika72
Szólni kell nekik, hogy homokszem került a gépezetbe!
Talán ide:
nyeremenyjatek@marspromo.hu
Szólni kell nekik, hogy homokszem került a gépezetbe!
Talán ide:
nyeremenyjatek@marspromo.hu
KicsiGila
Ez nem nyerő időpontos játék!
Elvileg vasárnapig lehet feltölteni.
Az utolsó heti nyerteseket hétfőn sorsolják, a fődíjat jún. 01.-én.
Ez nem nyerő időpontos játék!
Elvileg vasárnapig lehet feltölteni.
Az utolsó heti nyerteseket hétfőn sorsolják, a fődíjat jún. 01.-én.
Én úgy értelmeztem a játékszabályt, hogy a heti nyereményeket utólag sorsolják. Meg is vannak adva a sorsolások napjai.
dika! Lehet hogy elfogytak a nyerő időpontok. Előre sorsolták őket, talán az utolsó 2 napra nem jutott...