krysztasz!
Minden érintettnek kiküldték.
a decathlon október végével megszűnteti a hűségpontos akciót, hírlevélben jött,
"...Ezért hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy jelenlegi pontgyűjtésen alapuló hűségprogramunkat nem szeretnénk tovább működtetni, mert már nem támogatja ezt a célt...."
"...Meglévő pontjaid nem fognak elveszni, az értékének megfelelő e-kuponodat elküldjük neked (a számítás alapja: 600 pont = 1.000 Ft). Ezeket a kiküldéstől számított 3 hónapon belül még felhasználhatod. ..."
Hogy miért nem felel meg továbbra is, ötletem sincs.
Akit érdekel, elküldöm a mailt, az oldalon nem látom az infót.
Nem leszünk gépnél .Aki akar jöjjön , van még pár hely, de előtte hívjon fel 06706730092 v 06205127113 Pityesz76 és Paintuci

" alt="

"> max fél 5 ig

" alt="

">
Utolsó pillanatban is mondanak le meghívást. Így a szabad helyekre holnap az első 5-8 jelentkező eljöhet, h. ne legyenek üres helyek, mert minek is, ha a cég kifizette akkor bulizzuk le...
5-8 olyan jelentkezőt várunk, aki szívesen eltöltene velünk, és többi fórumosokkal, szülőkkel, barátokkal pár órát.
Mi meghívtuk akit/akiket gondoltunk.
Lesz ajándéksorsolás aki jelen van, és tombola sorsolás aki a neten, és a helyszínen is vesz/vett tombit.
Jött ma futár nem is figyeltem ki jön a kis fiamnak rendeltem pár dolgot, csenget megyek ki kp-vel.
Már majdnem fizettem mikor látom a kocsin EXPRESS ONE.
Mondtam neki bocsi nem kp lesz kártya ès befutottam, úgy le döbbent, hogy nem kp utánna meg ő futott a leolvasóért.
El sem tudtam volna képzelni május előtt hogy az ember mire nem figyel?
Arról màr nem is beszèlek amikor figyelik.....tesco, spar, stb....
ahol blokk felveszem, elveszem.
Kukázni nem szoktam, de kocsiból, földről, pénztár végről...
Már nem szégyelem az elejèn furcsa volt.
trendy ! az anyuka szívja akkor a baba is

" alt="

">
krysztasz
Megnyugodhatsz: a füstli virsli, pulykavirsli:
55 % színhús + 10 % MSM.
Vagyis bőven több hús, mint 51%.
Lázár a 2020 után születőknek megtiltaná a dohányzást!Áááá,nem hiszem el!

" alt="

">
Soha nem dohányoztam,de ilyet...
Igen ez a tevékenység ez akkor működik jól, ha mindenki rendesen befizet... Promo Indránál ha nem volt befizetve időre akkor kimaradt a sorsolásból, v. ha kisorsolták mégis, a nagyobb büntetés h. nem kapta meg.
Ezzel a módszerrel a szegénység is csökkenthető lenne.
10ember bead havi 10 000t, az havi 100 000... azt egy emberre költeni/hó... és így tovább. Ugye nagyobb csoportban is lehet...
Csak ugye be kell fizetni... és motiválni az embereket...
Sokan nem voltak tisztában azzal,hogy bizony ha nincs szerencséjük,hosszú-hosszú évekig nem jutnak a termékhez.Gondolom megunták a befizetést a "semmire",onnantól meg borul az egész.Mert tulajdonképpen a többiek befizetéséből kaphatta meg valaki a csoportból hónapról-hónapra a kiválasztott terméket.
Anyuékat a szekrénysorhoz már a 2.vagy 3.hónapban kisorsolták,minket meg rá pár hónapra.
De azóta is sok ilyen céget büntettek már meg,gondolom nem tájékoztatják elég mélyrehatóan a delikvenseket.
Mitől csődölt be? Az emberek nem fizettek rendesen a csoportba?
Persze,hogy nem ugyanaz a lakáslottó,mint a lakáskassza.de még mielőtt meglépte volna ezt az állam,már rebesgették,hogy mivel nem igazi alternatívája a Rogán féle lakáslottó az LTP-nek és így nem túl kelendő,valamit ki fognak találni.Ez lett.
A mi társasházunk is ebből finanszírozta a panelprogram beugró részét,sőt,ahogy letelt,azonnal kötöttünk másikat.
A lányoméknak is ebből lett meg az önerőjük a lakásvásárláshoz,stb.,szóval egy elég jó konstrukció volt ez,de hát nem igazán az állam profitált belőle,így kivégezték.
Kb.25 éve mi is "lottóztunk",így lett meg az első mosó-és hűtőgépünk,mondanom sem kell,akiket sokára sorsoltak ki,azok hoppon maradtak,mert becsődölt a cég.Minket kicsit túl hamar is sorsoltak,mert csak rá fél évre lett saját lakásunk,de mint utóbb kiderült,így jártunk jól.
Tombolára visszatérve: 2db fődíj lesz egy 5000s tesco uti egy omnia kv-val, meg egy nagyobbacska ajándékcsomi, csoki, kv, befőtt, keksz stb..
Coca labdák pumpával is drágább, meg szelfibotok.
Budapesten az Elte mellett.
Ez a lakáslottó nem a promo indra, meg carion rt, fizess havonta és kisorsolnak ha rendesen befizetted, és ez csak akkor működik ha mindenki fizet? Futamidő végéig meg mindenki tuti ki lesz sorsolva?
Promo indra csinálta darabig bnőm így vett autót, meg szomszéd fia a kéróba kapott 1 millát, de utána a cég lelépett a pénzzel. Többiek nem kaptak már semmit. Az Astórián a szállodával szemben, Burger King felett volt az irodájuk.
Aztán lehet olyat nyersz ami neked is van otthon... szóval bakfitty... de aztán lehet h. nem.
(Esküvői tombola: egy ember nem egyet nyerhet, hanem bármennyit, lehet növelni az esélyt vásárlással... ha 50 tombolát gyűjtöttél 50db esély. A tombola mindenkinek szól(t). Webnyereményes és civil... Itt a neten és a helyszínen. Ezek nagyobb drágább (1000-3000-5000ft) nyeremények, de vannak kicsik is.
Sorsolás: Ott van egy ember csak egyszer. Mindenki neve egy cetlin. Ezek kisebb nyeremények.
Szóval két kalap van, sorsolós, és tombolás.
(Van az a nagy Jyskes szatyor az van tele ajikkal, meg egy sparos kicsi.)
Én igyekeztem, meg én csak remélem, hogy mindenki nyer vmit.
De lehet nem fog mindenki, meg nem azt...
Szóval ez olyan mint az itteni játékok.
olvasom a füstli játékot, ha nem virsli, akkor inkább kimaradok ebből a jártékból.
dm box tartalma:
499 Ft Balea ápoló krém 250 g
1.199 Helia-D micellás sminklemosó kendő 24 db
1.499 Nature Box sampoo 385 ml
1.199 Nature Box tusfürdő 385 ml
4.699 Physicians Formula Murumuru Butter Blush pirosító
1.349 Sensodyne pronamel whitening fogkrém 75 ml
599 s.he stylezone szemceruza
+ nyaklánc
Az más.
A ltp-t társasházakban is gyűjtötték, pl. felújításra.
Az is felvehette a csok-kal ellentétben, akinek (már/még) nincs gyereke.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások