Ha kértek - InNeOO - meghívót küldök, nyeremény: notebook, pendrive.
Irj akár ide vagy @-ra.
Amennyiben 2006. június 19. és 2006. szeptember 1. között regisztrálsz, vásárolsz, eladsz vagy meghívod barátaid a Vaterára, pontokat kapsz és hetente nyerhetsz!
Ha elég aktív vagy, tiéd lehet a biztos főnyeremények egyike is!
NYCMB:
Ha regisztrálsz az is elég,ha meg hívod barátaidat azért is pontokat kapsz,csak a meghivottaknak regisztrálni kell
Ha online vásárolni is kell akkor ne küldj +hívót, viszont, ha nem kell akkor küldenél 1et: nycmb@freemail.hu
n
Nyeremény játék meghivó a vaterára
Gyűjtsd a pontokat és nyerj.
Kinek küldhetek?
Még nem jött meg a meghívó, küldd el újra.
Nincs mit!
Köszi szépen! Nagyon ari vagy. Novemberben lesz a 10. házassági évfordulónk, arra "gyűjtök". Küldtem a meghívót.
Kinek küldhetek meghívót az utazási licites oldalra? Ha regisztráljatok, (1 perc az egész) kapok 500Ft/ engedményt. Még csak 1.500Ft kedvezményem van, és jól jönne még.
Üdv és előre is köszönöm.
Valamint majomparádés meghívot!
Előre is köszönöm!
Bea
Sziasztok!
Tudok küldeni osztálytársak és osztálytársaim meghívót!
Valamint myvip,ppl és milapunk meghívót!
Ha valaki tudna nekem cserébe valamelyikért adni iwiw,orkut és barátikörös meghívót!
Előre is köszönöm!
ha kell valakinek myvip-es meghívó, szívesen küldök

A címedet láttuk a neved alatt is!
Sziasztok !
Valaki lenne olyan szives és küldene nekem meghívót ha van neki? Ja, iWiW meghívó kell. Nagyon szépen köszönöm.
Ide küld : balint91@freemail.hu
Orkut meghívót tud valaki küldeni?
e-mail címem:sebalintt200@freemail.hu
Aki tud az küldene nekem bármilyen nyeremény játék +hívót!Előre is köszi!Én tudok myvip-et vagy már nem sokára iwiw-is lesz remélem!Jah egyébként iwiw +hívót mi alapján lehet kapni(időközönként,kapcsolatonként?? )!
Szasztok!
Tudna nekem küldeni valaki utazási meghívót? De bármilyen más meghívót is elfogadok, ha tudtok küldeni.
Előre is köszönöm.
malacka25@citromail.hu
Az előző levélhez. Elfelejtettem az e-mail. címemet leírni.
eperke2005@tvn.hu
Szia bea0513.
Írod, hogy tudsz küldeni mi világunk meghívót, ha még aktuális és tudsz küldeni nagyon örülnék neki és előre is köszönöm.
Szia:
Margo
Ha kell valakinek ppl-es meghívó azt is tudok küldeni.És mi világunk meghívót is tudok küldeni.
Akinek kell szóljon.
Ui:Ha valakinek van fölösleges iwiw meghívója és ingyen átadja az szóljon.
Előre is köszike!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások