Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 212 / 9336 oldal |
Sziasztok, a Xixot már megkapta mindenki? Nekünk még tartoznak egy tálca kólával.
szibilla!
Igen tudom hogy nyerő időpontos,próbálnám is eltalálni
" alt="
">
neked gratulálok az utalványhoz,jó ezt hallani!
agili!
Nagyon szívesen segítek pár blokkhoz jutni ha úgy gondolod!
Úgy értem szívesen vásárolok számodra és elküldöm a másolatot ha szeretnéd!
Írj rám és megbeszéljük!
Igen tudom hogy nyerő időpontos,próbálnám is eltalálni
" alt="
">
neked gratulálok az utalványhoz,jó ezt hallani!
agili!
Nagyon szívesen segítek pár blokkhoz jutni ha úgy gondolod!
Úgy értem szívesen vásárolok számodra és elküldöm a másolatot ha szeretnéd!
Írj rám és megbeszéljük!
Everydayme oldal bugjait át lehet lépni, ha:
- kilépsz/kijelentkezel a fiókodból
- böngészési előzmények törlése
- belépés újra
Nem mindíg eredményes, de majdnem....
- kilépsz/kijelentkezel a fiókodból
- böngészési előzmények törlése
- belépés újra
Nem mindíg eredményes, de majdnem....
edinager
https://www.everydayme.hu/jar-winning-game
https://www.everydayme.hu/jar-winning-game
Nekem sem sikerül már régóta.
Írtam nekik, de nem válaszolnak.
Írtam nekik, de nem válaszolnak.
Sziasztok,
Jar mosogatógépkapszulát vettem és az everydayme oldalon próbálok meg részt venni a játékban, de én nem találom azt a felületet, ahol a blokk adatait/fényképét fel lehetne tölteni. Ebben tud valaki segíteni?
Jar mosogatógépkapszulát vettem és az everydayme oldalon próbálok meg részt venni a játékban, de én nem találom azt a felületet, ahol a blokk adatait/fényképét fel lehetne tölteni. Ebben tud valaki segíteni?
Tixxi!
Én csak töltögetném, de nincs mit, szerintem erről is lemaradok, mint az előző OBI-s játékról, nagyon messze van az üzlet, a legközelebbi is 50 km. , de neked sok sikert!
Én csak töltögetném, de nincs mit, szerintem erről is lemaradok, mint az előző OBI-s játékról, nagyon messze van az üzlet, a legközelebbi is 50 km. , de neked sok sikert!
Tixxi
A szokásos nyerő időpontos játék: a kisebb nyereményekért meg kell találni a megfelelő pillanatot. Nekem már sikerült egyszer, 20.000 Ft összegű utalványt várok.
A szokásos nyerő időpontos játék: a kisebb nyereményekért meg kell találni a megfelelő pillanatot. Nekem már sikerült egyszer, 20.000 Ft összegű utalványt várok.
valakinek sikerült már nyerni ezen az Obi szülinapi játékon vagy csak én töltögetek hiába?
" alt="
">
" alt="
">Köszi
" alt="
">
" alt="
">A Tuc mostanában elég sűrűn nem elérhető,például most sem.
Tuc, Bake Rolls nem tölthető ?
sünkutya, köszi. A meglepetés ajándéktól igencsak meglepődtem. Ez a fa alátét üvegtányér helyett szegénységi bizonyítvány. Főleg azért is, mert a csészék dobozán 2 "szett" szerepel, akkor miért meglepetés ajándék a fa alátét. Hova lett az üvegtányér alóla?
" alt="
">
" alt="
">letti: 2 db fa alátét van a csomagban. Nekem a pohár csalódás. Picike, és mintha nem is üveg lenne. De ez csak az én véleményem.
Aki már megkapta az Omnia csomagot, attól kérdezném, h mi benne a meglepetés ajándék? Köszi!
Pieceofluck, ancsikusz, agi80
Köszi mindenkinek
" alt="
">
Köszi mindenkinek
" alt="
">Sziasztok Aki Omnia csomagot vár elvileg ma szállítják!
Nálatok megy most a Bonafarmos Mizo feltöltés?
2 böngészőből is próbáltam,de nem megy el a beküldés.
2 böngészőből is próbáltam,de nem megy el a beküldés.
Nincs mit, és gratulálok a meglepi-nyereményhez. 😊
Tényleg az lesz, köszönöm 😀