Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 212 / 1052 oldal |
22 kindertojás vk.-ot küldtem el az illetőnek,Ősem ért volna semmit vele,ha a megbeszélthez képest hetekkel küldtem volna el a cserét. ez olyan,mintha Fa vk.-ot ígérnék valakinek és feladnám hetek múlva,amikor már nem ér vele semmit.
Nekem az egyik levelem cserepartneremnek 2 hónap!! után érkezett meg. Persze mikor először jelezte, hogy nem kapta meg, még akkor pótoltam. De én tudtam, hogy feladtam, nem csaptam be. Az illető meg volt olyan rendes, hogy 2 hónap után jelezte felém, hogy megjött az első feladott is, de persze akkor már a játéknak rég vége volt.
Persze az ilyen esetek szerencsére ritkák.
Persze az ilyen esetek szerencsére ritkák.
educa levele nekem ma jött meg. Ne izgulj! Megbízható, rendes.
Mya83
Egyszerű ténymegállapítás volt. Izgultunk mind a ketten.
Egyszerű ténymegállapítás volt. Izgultunk mind a ketten.
és mégegy: mikor valakivel valamiben megállapodok és feladom elsőbbségivel,mert fontos neki,akkor legyen az is fontos,hogy Ő is feladja.
én teljesen megértelek,hasonló cipőben járok,mindennap írok az illetőnek és csak nem is válaszol,ha nem kapom meg keddig !!!!!!!!!!!! a cserét felrakom névvel a feketelistára,mert aki ismer,az tudja,hogy mi minden történt velem is 2 hónap alatt és mégsem takarózom vele,pedig lehetne.
sada!
Nem tom nekem szólt e.... Tudom, késnek a cuccok a postán néha napján.
DE!!! Nem tűnök el az illető elől. Válaszolok a mail-jére, ha ír az a szerencsétlen, aki tisztességesen feladta amiben megállapodtunk! 
Nem tom nekem szólt e.... Tudom, késnek a cuccok a postán néha napján.
DE!!! Nem tűnök el az illető elől. Válaszolok a mail-jére, ha ír az a szerencsétlen, aki tisztességesen feladta amiben megállapodtunk! 
Egy levelem a 10. napon érkezett meg a címzetthez.
De legalább megérkezett!
De legalább megérkezett!

Educa!
Írtam mailt! Ma sem jött a cseréd! Nem válaszolsz soha!!! Elfogyott a türelmem!!!
Írtam mailt! Ma sem jött a cseréd! Nem válaszolsz soha!!! Elfogyott a türelmem!!!

gerekati levele!
köszi
köszi

Végre megjött a" kamrányi " durillo! És még tart a cerbona játék!

gida3310
egy neszeszerben 3 db termék: 1 hidratáló gél-krém 75 ml, 1 arclemosó zselé 150 ml, és 1 frissítő arctonik 150 ml.
egy neszeszerben 3 db termék: 1 hidratáló gél-krém 75 ml, 1 arclemosó zselé 150 ml, és 1 frissítő arctonik 150 ml.
Még nem kaptam meg, de korábban már valaki leírta, lapozz vissza tegnap délelőttre.
Balaton törölköző. Mivel van összehasonlítási alapom ( van korábban megkapott törölközőm ), ezért kicsit furcsállom, hogy a két törölköző nem egyforma. A mostanihoz van kis hálószerű táska, 2*5 figura, az anyaga is más, a mintája is. De nekem tetszik 

dia0921, lindababa: én is nyertem, mi van benne?
Hajnalomm cseréje megjött.
Köszönöm!
Köszönöm!
Újabb cserék érkeztek:
M. Noémi, László A. , Ditke, Tery, P. Gáborné, K. -né B. Mónika levele,mindenkinek nagyon köszi!
M. Noémi, László A. , Ditke, Tery, P. Gáborné, K. -né B. Mónika levele,mindenkinek nagyon köszi!
gida3310
igen
igen
Igen, első 200 regisztráló nyert. én pl. minden nap elugrok a nivea oldalra.
dia0921, Tünci2: Ez a regisztrálós gyorsasági volt?