Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 212 / 511 oldal |
Már csak azért is kitolás a pontcsökkentés, mert 1.nem szóltak ,véletlenül vettem észre 2. ugye 3+1db.alutasakos eledel van benne, ha külön veszem meg akkor darabja 10pont. Tehát valahol csalás is, mert igaz hogy egy gratis, de 3-at akkor is kifizetek, tehát 30 pontot érne.
cathy ,és a többiek akiket érint a Whiskas változás!
Szerintem írni kéne nekik,hogy mért is csökkentik, csak úgy le, a felére ennek a terméknek a pontszámát
,mert néztem és tényleg a duplája volt! Szerencsére a többié nem változott!
Én írok nekik,ide lehet: klub@whiskas.hu
Most nem tom. a múlt havi beküldésem értéke,akkor hogy esik a latba,nem mindegy! Hogy akkor tudok e rendelni a kinézett ajándékból vagy sem!?
Szerintem írni kéne nekik,hogy mért is csökkentik, csak úgy le, a felére ennek a terméknek a pontszámát
,mert néztem és tényleg a duplája volt! Szerencsére a többié nem változott!
Én írok nekik,ide lehet: klub@whiskas.hu
Most nem tom. a múlt havi beküldésem értéke,akkor hogy esik a latba,nem mindegy! Hogy akkor tudok e rendelni a kinézett ajándékból vagy sem!?
Szerintem ma van az utolsó nap, hogy beérkezzen!
tegnap visszajött az augusztus 16án direkt ajánlva feladott milky wayes levél a D&v-től. azt mondja a pali: volt egy kis gond, hogy a posta nem vitt ki nekik ajánlottat. érdekes, mert úgy jött vissza hogy nem kereste. most nem akarom védeni a postát de szerintem vannak cégek akik direkt nem vesznek át ajánlott levelet mert talán olyan van benne amire reagálni kéne (ez tapasztalat). azt mondja ha még ma feladom akkor holnapra odaért mert ugyis délután lesz a sorsolás. de simán adjam fel!! mondom, maga szerint odaér? arról nem is beszélve hogy nem egy fordulóról maradtam le...
A whiskas klubnál az alutasakos 4-es multipack pontértéke 40pontról 20pontra csökkent. 

A Sopronis szék még mindig nem ért ide, amit augusztus 16-án hajnalban nyertem, remélem nem a postás iszogat benne.....
tikana, akkor inkább hó közepéig küldd, ha "csak" az utazótáskára pályázol, (szerintem) több az esély, mert a fényképezőgép miatt sokan inkább a hó végi sorsolásra tartogatnak/küldenek be többet. Most még időben vagy vele 

Köszi a bíztatást. Azért feladni még nem fogom, csak úgy reménykedtem. Nem is a fényképezőben, csak egy táskában.
De az Algidás szigetet nekem találták ki. A legjobb helyre került.
De az Algidás szigetet nekem találták ki. A legjobb helyre került.
Ráadásul a Maggi, a Floriol, a Vénusz olyan játékok, amire tucatjával küldik a pályázatokat, még azok is, akik a webnyereményről nem is hallottak. Ez szerintem olyan lehet, mint a Füles újság. Gyerekkoromban én is pályáztam, de aztán letettem róla. Hiszen az egy olyan újság, amit az ember azért vesz meg, hogy megfejtse, beküldje. Úri passzióból ott van a többi újság, amiben vannak keresztrejtvények, ilyen-olyan, megfejtem, és kész.
Macskusz
Igazad van: Aki nem játszik, az nem is nyerhet!!!!
Floriollal is, Theodorával is olyankor nyertem, mikor csak 1-1 pályázatot küldtem be.
Más játékokra meg tucatjával küldöm és semmi...
Ilyen a szerencse!!!!
Igazad van: Aki nem játszik, az nem is nyerhet!!!!
Floriollal is, Theodorával is olyankor nyertem, mikor csak 1-1 pályázatot küldtem be.
Más játékokra meg tucatjával küldöm és semmi...
Ilyen a szerencse!!!!
tikana
hozzáteszem az algidával sem nyertem......veled ellentétben.
Most akkor legyek rád irigy ???
hozzáteszem az algidával sem nyertem......veled ellentétben.
Most akkor legyek rád irigy ???

tikana, ne irigykedj, nem lesz jobb.
Én is nagyon sok pályázatot küldtem a Theodórára, és még egy táska sem jött össze. Nem örülök neki, de elfogadom, hogy nem én vagyok a szerencsés kiválasztott. Egyébként sok más játékkal vagyok még így. Most is azon gondolkodom, hogy a Vénusz játékára érdemes-e pályázatot küldenem. Ott már sok játék volt, rengeteg pályázatot küldtem, és semmi. De szerintem belevágok, mert ha nem próbálkozom, akkor biztos, hogy nem nyerek.
Én is nagyon sok pályázatot küldtem a Theodórára, és még egy táska sem jött össze. Nem örülök neki, de elfogadom, hogy nem én vagyok a szerencsés kiválasztott. Egyébként sok más játékkal vagyok még így. Most is azon gondolkodom, hogy a Vénusz játékára érdemes-e pályázatot küldenem. Ott már sok játék volt, rengeteg pályázatot küldtem, és semmi. De szerintem belevágok, mert ha nem próbálkozom, akkor biztos, hogy nem nyerek.
tikana
Megértelek, de ne add fel! Ez előfordul, hogy beküldtesz több borítékot, és mégsem sikerül nyerni. Persze, közben elköltöttél egy csomó bélyeget, időt, de más is ugyan így, akik szintén nem nyertek. Aki pedig nyert, ő meg korábban nem, amikor pedig Te igen. Szóval, én igyekszem biztatni magam, ha nyerek, akkor még vállon is veregetem magam.
De komolyan, egy következő játékon pedig neked kedvez majd a szerencse.
Az elsőbbségi "levélüléshez" hozzászólva, szívesen visszakértem volna a levelemet, pénzzel együtt, és átballagtam volna egy másik postára. Persze, elkértem volna a panaszkönyvet is. (De ezt csak akkor lehet, ha van több posta is nálatok.)
Tényleg, ilyenkor nincs kártérítés? Mert az elsőbbségi nemhogy nem érkezett meg időben, de el sem indult...
Megértelek, de ne add fel! Ez előfordul, hogy beküldtesz több borítékot, és mégsem sikerül nyerni. Persze, közben elköltöttél egy csomó bélyeget, időt, de más is ugyan így, akik szintén nem nyertek. Aki pedig nyert, ő meg korábban nem, amikor pedig Te igen. Szóval, én igyekszem biztatni magam, ha nyerek, akkor még vállon is veregetem magam.
De komolyan, egy következő játékon pedig neked kedvez majd a szerencse.
Az elsőbbségi "levélüléshez" hozzászólva, szívesen visszakértem volna a levelemet, pénzzel együtt, és átballagtam volna egy másik postára. Persze, elkértem volna a panaszkönyvet is. (De ezt csak akkor lehet, ha van több posta is nálatok.)
Tényleg, ilyenkor nincs kártérítés? Mert az elsőbbségi nemhogy nem érkezett meg időben, de el sem indult...
A Theodoránál 16 beküldésemből semmi. Egy nyamvadt oldaltáska sem. Másnak többször is szerepel a neve. Nem értem és persze irigy is vagyok. No meg mérges.
De azért történt ma velem jó is.
Ui.: Ha már a negatívba írok. A postán elfelejtették kézbesíteni nekem az elsőbbségis ajánlott levelemet. Ma bementem és közölték, hogy már 1 hete ott ül nálük.
De azért történt ma velem jó is.
Ui.: Ha már a negatívba írok. A postán elfelejtették kézbesíteni nekem az elsőbbségis ajánlott levelemet. Ma bementem és közölték, hogy már 1 hete ott ül nálük.
kisdarage
// Csere-bere feketelista
http://www.webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=
168&min=100&max=20
// Csere-bere feketelista
http://www.webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=
168&min=100&max=20
Sziasztok!
Bedi Georginával "cseréltem" még júliusban. Én rögtön feladtam a cserét, az övé még azóta sem érkezett meg. Többször megígérte, hogy küldi, sőt, újra elkérte a címemet, mivel elvesztette. Akkor még reménykedtem, hogy megkapom a csomagot. Már nem esik jól még több levelet írni, mégis hányszor szóljak még neki???
Én itt a fórumon ilyet még csak egyszer tapasztaltam, tavalyról van még egy függő cserém, azt hiszem, azt sem látom soha, eddig minden rendben ment, maximum a posta húzta keresztbe a számításainkat...
Csalódtam benne. Nem tudom, járt-e más is így vele, de tanulságos...
Bedi Georginával "cseréltem" még júliusban. Én rögtön feladtam a cserét, az övé még azóta sem érkezett meg. Többször megígérte, hogy küldi, sőt, újra elkérte a címemet, mivel elvesztette. Akkor még reménykedtem, hogy megkapom a csomagot. Már nem esik jól még több levelet írni, mégis hányszor szóljak még neki???
Én itt a fórumon ilyet még csak egyszer tapasztaltam, tavalyról van még egy függő cserém, azt hiszem, azt sem látom soha, eddig minden rendben ment, maximum a posta húzta keresztbe a számításainkat...
Csalódtam benne. Nem tudom, járt-e más is így vele, de tanulságos...
Inkább ide:
Ist Hozzászólás - 2005. szeptember 06. :: 15:48
Sziasztok!
A postán kiküldött tájékoztatójukban "bármely" benzinkút megjelölés szerepel, később korlátozták a "kijelölt" benzinkútra. A közzétettekkel szemben másolt (letöltött) kupont nem fogadnak el, csak eredeti, postán kiküldöttet (legalábbis a Bp. Árpádfejedelem úton).
Ist Hozzászólás - 2005. szeptember 06. :: 15:48
Sziasztok!
A postán kiküldött tájékoztatójukban "bármely" benzinkút megjelölés szerepel, később korlátozták a "kijelölt" benzinkútra. A közzétettekkel szemben másolt (letöltött) kupont nem fogadnak el, csak eredeti, postán kiküldöttet (legalábbis a Bp. Árpádfejedelem úton).
Már írtam a honlapon lévő e-mail címre is és a hölgynek is, de semmi reagálás 

Az enyém is ilyen lassan jött. A többiek már mind sokkal elöbb megkapták.
Írja a nyereményértesítőt küldő hölgynek egy levelet!
Írja a nyereményértesítőt küldő hölgynek egy levelet!
Az egy hónapja nyert grill könyvemet még nem kaptam meg. Szerintetek már mind kiküldték az augusztus eleji sorsolás könyveit? Mi lehet a gond?