TESCO - AIRWAVES játék 2022.04.19-2022.05.22-ig tart.
Feltöltés helyett az alábbi üzenet olvasható: Sajnáljuk, kiestél a kampányidőszakból..???
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 212 / 2049 oldal |
Akkor sincs igazad. Nem lehetsz csak 2x nyertes és nem fognak pótnyertest keresgélni, ezért is van, hogy van nap, amikor 22 nyertes van az egyik áprilisi napon és kész. Ott már nem lesz több.
Szerinted nekik olyan életbevágó, hogy Kiss Péter vagy Nagy Anna lesz-e pótnyertes?
Nekik az a lényeg, hogy minél előbb lezárni a játékot, és nem hetekig hónapokig pótnyerteseket válogatni, keresgélni
Nekik az a lényeg, hogy minél előbb lezárni a játékot, és nem hetekig hónapokig pótnyerteseket válogatni, keresgélni
Ha 2t megnyertél, majd kisorsolnak 2x pótnyertesre, akkor is Te vagy a pótnyertes, ennyi.. Nekem mindegy, ez van
" alt="
">
" alt="
">Hupikék
Biztos, hogy nézik / szűrik. Amennyi visszajelzés a játék során érkezett a szervezők felé, tuti, hogy - most már - minden apróságra odafigyelnek!
FlyGuy / S.I.faktor
Szerintem is hülyeség, hogy pótnyertes akár 10x is lehetsz. Miért lehetnél?? A játékszabályban az szerepel, hogy mindenki max. 2x nyerhet. Ha egy "pótnyertes" (=épp jó időben kódot feltöltő) már 2x nyert, ugranak a következőre, aztán az azután következőre, amíg nem lesz valaki, aki megfelel a kiírás feltételeinek... és utána írják ki a nevét / értesítik. Én legalábbis így csinálnám.
Az meg, hogy vannak hasonló, vagy azonos nevek (akár azonos napon), statisztikailag simán elképzelhető. Én is láttam az öcsém nevét valamelyik nap kiírva, tökre meg is örültem neki, hogy pótnyertes lett! De aztán gyorsan tisztáztuk, hogy sajna nem ő volt... :-(
Biztos, hogy nézik / szűrik. Amennyi visszajelzés a játék során érkezett a szervezők felé, tuti, hogy - most már - minden apróságra odafigyelnek!
FlyGuy / S.I.faktor
Szerintem is hülyeség, hogy pótnyertes akár 10x is lehetsz. Miért lehetnél?? A játékszabályban az szerepel, hogy mindenki max. 2x nyerhet. Ha egy "pótnyertes" (=épp jó időben kódot feltöltő) már 2x nyert, ugranak a következőre, aztán az azután következőre, amíg nem lesz valaki, aki megfelel a kiírás feltételeinek... és utána írják ki a nevét / értesítik. Én legalábbis így csinálnám.
Az meg, hogy vannak hasonló, vagy azonos nevek (akár azonos napon), statisztikailag simán elképzelhető. Én is láttam az öcsém nevét valamelyik nap kiírva, tökre meg is örültem neki, hogy pótnyertes lett! De aztán gyorsan tisztáztuk, hogy sajna nem ő volt... :-(
Szerintem ez hülyeség, hogy lehetsz pótnyertes 10x is. Ilyen szabály nincs.
FlyGuy
Aha, értem, köszi, elég furi szabály🙃
Aha, értem, köszi, elég furi szabály🙃
Hupikék
kettőt lehetett nyerni, viszont utána pótnyertes lehetsz 10szer is
" alt="
">
kettőt lehetett nyerni, viszont utána pótnyertes lehetsz 10szer is
" alt="
">Figyeltétek, hogy a nyerjakekszekkel játékban van akinek 3x is ott van a neve? Sőt egy napon. Ezeket szerintetek észre fogja venni a szervező?
Péntek!
Még nagyobb lenne az esély, ha legalább kettőt kellene venni, mint tavaly. Nem tudom, miért vették le egyre. 😑
Még nagyobb lenne az esély, ha legalább kettőt kellene venni, mint tavaly. Nem tudom, miért vették le egyre. 😑
Privátnál /Pringles/ csak a tételes blokk játszik, gyűjtő nem. Ez eddig pozitív. De az már negatív, hogy számlával nem lehet játszani, pedig a legtöbb Privát gyűjtőblokkos kisbolt. Aki tud játszani kiírós blokkal, jó esélye van...
Vénember! Erre én is gondoltam,de sehogy sem passzol,mert egy "y" lemaradt...😅
fitoska
Talán valaki más küldött (érvénytelent) az adataiddal (lejárató, kizárás szándékkal), hogy aztán pótnyertes lehessen.
Írom mindezt az előző hetekben e helyen olvasottak alapján ötletelve.
Talán valaki más küldött (érvénytelent) az adataiddal (lejárató, kizárás szándékkal), hogy aztán pótnyertes lehessen.
Írom mindezt az előző hetekben e helyen olvasottak alapján ötletelve.
Cirbolya! Köszönöm!
" alt="
">
De nem hinném,h én leszek...
" alt="
">
" alt="
">
De nem hinném,h én leszek...
" alt="
">Feldolgozás alatt
" alt="
">
" alt="
">jojó! Értesítést még nem kaptam,majd kiderül....
De mi az a kis * a neveknél?
De mi az a kis * a neveknél?
jojó,
szerintem nem, sajnos
szerintem nem, sajnos
Fitoska, hogy vigasztalódj. Én régóta mindennap Győri édes Zabfalatot eszek reggelire a kapucsínóval. Most is jó ideig elég lesz amit vettem de sose semmi nyeremény. Igaz más játéknál sem sok.max évi 3-4 db napi nyeremény. Nem tudom mások hogy csinálják .
fitoska
2-i nyertesek között nem a neved látom ?
" alt="
">
" alt="
">
2-i nyertesek között nem a neved látom ?
" alt="
">
" alt="
">Én még soha nem nyertem a győri édessel,pláne nem pénzt.
Fingom nincs hogy csinálja az,akinek többször is sikerült,de szívből gratulálok nekik!
Fingom nincs hogy csinálja az,akinek többször is sikerült,de szívből gratulálok nekik!