Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 213 / 284 oldal |
és ezzel meg van magyarázva,hogy miért is nem kapkod senki a Pepsi kódokért mostmár,mert pár kupakkal szinte lehetetlen nyerni,aki meg sokkal játszik,annak megvan a forrása.Ami irígykedés ment az elején,az miatt meg halott lett a FÓRUM.Már senki semmit nem akar a másikkal megosztani,még akkor néha beirogatnak,ha véletlen valamilyen infó nincs fent 100%-osan.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
mármint 

hááát az nem jó!!!! 

silverre gondolsz? úgy tudom nem,sajnos
Silver nyert?? 

valaki beküldött pénteken vagy szombaton 98 kódot és mind idáig nagyon izgult, hogy nyer-e!! Végülis nyert?
Köszi! 

Szoritok hogy nyerj vele

Eddig mindenki kapkodott a kódokért most meg semmi, de akkor megtartom magamnak, majd beküldöm!! 

szerintem ha nyertes bármit:

Ide is beírom mert eddig senki nem jelentkezett érte, egyre gagyibb ez a fórum!!
Mit adnátok a 7 pepsi kódomért? Várom az ajánlatokat, nem biztos hogy elcserélem!
Mit adnátok a 7 pepsi kódomért? Várom az ajánlatokat, nem biztos hogy elcserélem!

Poro: EN EN EN 

Ez tetszik:
"read-only "
"read-only "

Poro
te eddig read-only voltál?
te eddig read-only voltál?

És szerintetek ki fog kiutazni Angliába?
3-mat lehet találni....
3-mat lehet találni....
Kripton8
A játék vége után egy zsák kupakot küldök neked, csak a postaköltségért
Addig meg várom a fődíjat
A játék vége után egy zsák kupakot küldök neked, csak a postaköltségért
Addig meg várom a fődíjat

Hugi71
ahogy mondod!
ahogy mondod!
Kripton8, várd meg szerintem a június végét, dögivel fogják eladni neked a kupakokat a fórumosok
Nem lesz annyi pénzed, ami kellene ellenszolgáltatásként
Addig meg szerintem hülye, aki kiadja a kezéből 
Nem lesz annyi pénzed, ami kellene ellenszolgáltatásként
Addig meg szerintem hülye, aki kiadja a kezéből 
Tomka megint tarolt.