Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 213 / 9336 oldal |
Nincs mit, és gratulálok a meglepi-nyereményhez. 😊
Tényleg az lesz, köszönöm 😀
Szerintem Nivea nyeremény lesz. Nézzétek meg, rajta vagytok-e valamelyik nyerteslistán.
Vagy ha kértél te is Gerber gabonasnacket, akkor az is lehet 🤔 Bár 2-3 hetet írtak szállítási időnek.
Nekem is jött tőlük e-mail, de nekem Dentsu Creativ Projekt a feladó. Pom-bär macit nyertem,de jövő hétre ígérték a szállítást csak, lehet a hosszú hétvége miatt már most átadták.
Sziasztok! Fámafutár mit hoz? Gyűjtőszállítás.hu adta át neki.
" alt="
">
" alt="
">Az első pillanattól ott volt a jsz-ban.
köszi mindenkinek
nekem is elutasitották az 1-ik feltöltést,hogy nem jó helyen vettem
"csatoljuk a játékot", de nem csatoltak semmit
viszont a wben most ezt olvasom:
A játék során csak független kisboltban, vagy dohányboltban vásárolt termékek blokkját áll módunkban elfogadni, így nagyobb kereskedelmi láncok (Lild, Coop, Spar, Tesco stb.) nem vesznek részt.
Ez ezelött is ott volt az oldalon,vagy csak most irták ki?
nekem is elutasitották az 1-ik feltöltést,hogy nem jó helyen vettem
"csatoljuk a játékot", de nem csatoltak semmit
viszont a wben most ezt olvasom:
A játék során csak független kisboltban, vagy dohányboltban vásárolt termékek blokkját áll módunkban elfogadni, így nagyobb kereskedelmi láncok (Lild, Coop, Spar, Tesco stb.) nem vesznek részt.
Ez ezelött is ott volt az oldalon,vagy csak most irták ki?
Nekem meg az a problémám,hogy nem lehet bejelölni csak ezt: dohány,kisbolt,egyéb,erre elutasították a párom feltöltését mert szerintük rossz lett bejelölve. küldtünk nekik képet,hogy más nem is jelölhető,kiváncsi leszek. Meg arra is az miért nem megy a telón ahol eddíg azon sok választási lehetőség volt
Fáreo:hello@screvo.hu
screvo fb?
Dreher 24-hez valami elérhetőséget találok,ahol jelezhetem a hibát,problémát?
Dreher24 weboldalas játéknál,kaparás után kiléptet,nem látni nyetem vagy nem.
1x láttam,hogy 3 dreher volt a táskában,,de szintén kiléptetett,újra bejelentkezésnél meg csak új blokk tölthető fel.
A profilban se mutatja,a nyereményeimet (Nem az Appban a neten)
2 böngészőt is próbáltam,de mind a kettőnél ezt csinálja,mobilról.
1x láttam,hogy 3 dreher volt a táskában,,de szintén kiléptetett,újra bejelentkezésnél meg csak új blokk tölthető fel.
A profilban se mutatja,a nyereményeimet (Nem az Appban a neten)
2 böngészőt is próbáltam,de mind a kettőnél ezt csinálja,mobilról.
Részlet a jsz-ból:
"Azonnali nyeremény: a Játék időtartama alatt összesen 1 000 db
Coccolino Care Color mosógél 28 mosás (1,12l).
Az azonnali nyeremények átvételére, a nyereményről szóló e-mailes értesítő felmutatásával kerülhet sor, a Játékban résztvevő üzletekben. Egy azonnali nyereményre jogosító email csak egyszer használható fel a Játék időtartama alatt."
"Azonnali nyeremény: a Játék időtartama alatt összesen 1 000 db
Coccolino Care Color mosógél 28 mosás (1,12l).
Az azonnali nyeremények átvételére, a nyereményről szóló e-mailes értesítő felmutatásával kerülhet sor, a Játékban résztvevő üzletekben. Egy azonnali nyereményre jogosító email csak egyszer használható fel a Játék időtartama alatt."
SzerencsésFlótás 2024-08-15 :: 12:48
A legyen élmény a mosásnál hogyan lehetett- már nem lehet?- beváltani a mosószeres nyereményt? Erről a szervező semmit sem írt ,legalábbis nekem. Volt egy felugró ablakos tájékoztatás h nyertem azthiszem egy 2.2 v 2,7 L folyékony mosószert és rajta vok a nyertes listán és ennyi. Se egy kód se semmi arról h hol hogyan váltható be.
Ha valaki eligazít megköszönöm!
A legyen élmény a mosásnál hogyan lehetett- már nem lehet?- beváltani a mosószeres nyereményt? Erről a szervező semmit sem írt ,legalábbis nekem. Volt egy felugró ablakos tájékoztatás h nyertem azthiszem egy 2.2 v 2,7 L folyékony mosószert és rajta vok a nyertes listán és ennyi. Se egy kód se semmi arról h hol hogyan váltható be.
Ha valaki eligazít megköszönöm!
sünkutya 2024-08-15 :: 12:26
Az üzletben kellett volna átvenni. Nem postázzák.
Többször írtunk róla a fórumon.
Az üzletben kellett volna átvenni. Nem postázzák.
Többször írtunk róla a fórumon.
Ancsusz17 2024-08-15 :: 12:00
Sziasztok, az Ecofamily- Legyen élmény a mosás, Coccolino mosószert nyertem júni 22-én és még nem kaptam meg a nyereményem. Más is járt így?
Sziasztok, az Ecofamily- Legyen élmény a mosás, Coccolino mosószert nyertem júni 22-én és még nem kaptam meg a nyereményem. Más is járt így?
Köszönöm szépen a segítséget! Új szemüveget kell csinaltatnom 🤣sikerült. Köszönetkent ha kell szavazat bármikor keresetek meg segítek
Még az is lehet, hogy egyszerűen kihúztak 100 + x nevet és a blokkok ellenőrzése után a kihúzási sorrendben a talpon maradottakhoz rendelik a nyereményeket.
Vagyis pl. az első 4 érvényes kihúzott pályázó nyeri a hűtőt.
stb.
Vagyis pl. az első 4 érvényes kihúzott pályázó nyeri a hűtőt.
stb.
TéglagyáriM: nem.
Azt írták, hogy hamarosan felkerül a nyertes lista.
Azt írták, hogy hamarosan felkerül a nyertes lista.