erka70
NEkem is lógnak egy flaska szettel...
Állítólag egyszer kint volt a szállító... Mondjuk anyu otthon volt, de nem csöngettek, helyette bedobott egy papírt hogy hívjak fel egy számot ahol adnak újabb időpontot a szállításra.
NA fel is hívtam, erre a csaj mondja hoyg ez nem olyan szám ahol lehet időpontot egyeztetni, de ő szól a szállítónak.
Azóta semmi , majd persze hívtam még ugyanaz volt a duma...
Szal nekem nagyon negatív a véleményem róluk, bár eddig korrektek voltak.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 213 / 511 oldal |
Patika Magazin játéka "átmenetileg szünetel".
Sziasztok! Ha valaki már cserélt a Gabizb nevű fórumossal írjon nekem, légy szíves. Van egy függő cserénk, előleget is kapott, és mégsem reagál.
Az akciós Medve sajt dobozokban nem volt pályázati szelvény. 

Anikó,
lehet,h nem is akarja a cég,h bármiféle előnye legyen bárkinek is
lehet,h nem is akarja a cég,h bármiféle előnye legyen bárkinek is
örökzöld egy szóban!
sada,
igen, valószínűleg ez a titok nyitja. De akkor is kitolás!
Gyűjtögetjük azokat a papírokat, vonalkódokat, amik rendszeresen játszanak, és semmi előnyünk nincs az ad hoc vásárlókkal szemben. Örök zöld téma, hogy a folyamatosan vásárlókat kellene megbecsülni, mert azokból él minden cég.
Most vehetek a férjemnek egy csokit, hogy legalább a 2 érvényes csomagolás ne vesszen kárba.
igen, valószínűleg ez a titok nyitja. De akkor is kitolás!
Gyűjtögetjük azokat a papírokat, vonalkódokat, amik rendszeresen játszanak, és semmi előnyünk nincs az ad hoc vásárlókkal szemben. Örök zöld téma, hogy a folyamatosan vásárlókat kellene megbecsülni, mert azokból él minden cég.
Most vehetek a férjemnek egy csokit, hogy legalább a 2 érvényes csomagolás ne vesszen kárba.
Kelemen-Baross Diána
info.edesseg@eu.effem.com
Ezen az @ címen lehet kérdezni a twix csokipaírok miatt.
info.edesseg@eu.effem.com
Ezen az @ címen lehet kérdezni a twix csokipaírok miatt.
Lehet, hogy nem vmennyi valaha forgalomban volt,
hanem "csak" vmennyi jelenleg is forgalmazott csoki játszik.
De még nem mélyültem el a témában.
hanem "csak" vmennyi jelenleg is forgalmazott csoki játszik.
De még nem mélyültem el a témában.
A szorgos gyűjtögetés megint csak szemétgyűjtésnek bizonyult. A "lesz még játék!" felkiáltással eltett 8 db Mars-Twix-Snickers csokipapírból csak egy Twix és egy S.Cruncher használható fel a mostani játékban,. Az új Mars és Snickers szeletek súlya néhány grammal változott. 50 helyett 48, 60 helyett 55 grammos a Mars és a Snickers. Ügyes.
A szabályzat egyébként saját magának ellentmond, az elején azt írja, hogy valamennyi szeletes csoki papírja beküldhető, a végén pedig felsorolja, hogy kizárólag miket fogad el.
A szabályzat egyébként saját magának ellentmond, az elején azt írja, hogy valamennyi szeletes csoki papírja beküldhető, a végén pedig felsorolja, hogy kizárólag miket fogad el.
a párom még mindig nem kapta meg a 05.20-án nyert késkészletet a pallmall-től. Még arra sem vették a fáradságot, hogy válaszoljanak a nekik írt emailre, sem pedig az aug. 1-jén feladott ajánlott levélre. Tele van velük az összes hócipőm!!
Más is van , akinek még lógnak nyereménnyel?
Más is van , akinek még lógnak nyereménnyel?
Sziasztok !
Valaki próbálkozott- e tegnap a Kleenex - DM játékkal ?
Beküldtem még reggel a 9 jegyű kódot névvel, boltszámmal, de választ azóta sem kaptam.
Valaki próbálkozott- e tegnap a Kleenex - DM játékkal ?
Beküldtem még reggel a 9 jegyű kódot névvel, boltszámmal, de választ azóta sem kaptam.
sada
Most már értem. Viszont a részemről ez félretájékoztatás. Mármint, hogy nem abban a dobozban van a kód, amiben hirdetik. Na, mindegy, túlélem.
Most már értem. Viszont a részemről ez félretájékoztatás. Mármint, hogy nem abban a dobozban van a kód, amiben hirdetik. Na, mindegy, túlélem.
sada
Tényleg kellene ott lennie? A játékszabályban "belülről" szerepel. Láttad is? Hihetetlenek...
Tényleg kellene ott lennie? A játékszabályban "belülről" szerepel. Láttad is? Hihetetlenek...
MAHTAB-ot én is kerestem a hét elején csere ügyben,de még nálam se jelentkezett. De,lehet nyaral,most jó idő van,és 1x említett vmi ilyet,hogy nemsokára fog menni.
Tehát várjuk meg míg visszajön ,és jelentkezik!
Tehát várjuk meg míg visszajön ,és jelentkezik!
Sziasztok!
Mahtab előkerülhetne, mert én is várok tőle valamit, amit úgy látom még várhatok egy darabig
Mahtab előkerülhetne, mert én is várok tőle valamit, amit úgy látom még várhatok egy darabig

Úgy látom Mahtab eltünt..... vitte a cseréket is.
Most már ide írom! Nem tudok regisztrálni a tic-tac-on. Már két levelet írtam nekik, de semmi reakció. 

A letöltésnél ott a hivatalos játékszabályzat.
Szerintem a delma oldala nagyon béna. Nem lehet normálisan megnézni az infókat.
Még jó, hogy itt a főoldalon minden olvasható
Még jó, hogy itt a főoldalon minden olvasható