Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 213 / 303 oldal |
nem kér számlaszámot. csekk
Te is kaptál?
Klau: személyes adatok, számlaszám megszerzésére szakosodott spam, de pénzt soha nem látni belőle. 

Klau0614: átverés - törlendő!!!
Sziasztok!Állitolag nyertem 1millio dollárt az amerikai freelotton.Lehetséges ez?Vagy átverés?
Hát volt olyan, hogy barátnőm akart játszani, és az ő gépén nem indult 1-2 játék, mondtam váltson nyelvet (néha segít, ha csak a flash nem akar betölteni), akkor sem volt jó, nálam pedig minden gond nélkül indult.
Néha pedig csak a szerver áll le 1 kicsit, vagy kicsit nagyon, vagy mysql down hibaüzenet, esetleg a játék végén nem írja jóvá a bubzot, mert épp akkor van baj a kapcsolattal.
Néha pedig csak a szerver áll le 1 kicsit, vagy kicsit nagyon, vagy mysql down hibaüzenet, esetleg a játék végén nem írja jóvá a bubzot, mert épp akkor van baj a kapcsolattal.
ma meg semmi gond nem volt,nem értem

törpi: igen arra gondoltam. Csak mert mondtad, hogy nem tudsz játszani. Gondoltam hogy vissza se tudod igazolni a sort, és akkor bukta 

a sorban állásra gondolsz? igen,lett egy pólóm és egy esernyőm is

törpi: sikerült a sor?
ma már semmi gond nem volt,játszhatok is,ajándékhoz kérték a címet is

én is freemaillel reggeltem és nem volt semmi gond amikor kiküldték a megnyert ajándékom.
Szabina05: az e-mail címed megváltoztathatod a személyes adataidnál.
kinga! köszi a választ!
esetleg abban tudtok segíteni, hogy probléma lehet-e a későbbiekben, hogy freemailes címmel regisztráltam? a prizee magyar oldalán olvastam, hogy regisztrációhoz nem ajánlják a freemailt, de én már azzal regisztráltam.
esetleg abban tudtok segíteni, hogy probléma lehet-e a későbbiekben, hogy freemailes címmel regisztráltam? a prizee magyar oldalán olvastam, hogy regisztrációhoz nem ajánlják a freemailt, de én már azzal regisztráltam.
Szabina!
Én úgy emlékszem h a regisztráció után 3. talán a 6. napon vagy vhogy akkörül kérték az adatokat, de meg tudod nézni, ha velemész a your accountba és ott a your personal detailsba!
Én úgy emlékszem h a regisztráció után 3. talán a 6. napon vagy vhogy akkörül kérték az adatokat, de meg tudod nézni, ha velemész a your accountba és ott a your personal detailsba!
lassan összejön egy kisebb ajándékra való pont a prizee-n. Az adatokat mikor kérik el(cím, stb)? úgy emlékszem a regisztrációnál nem kellett megadni.
válaszoltam,csak közben itt volt a számítógépszerelő beüzemelni a laptopot

törpi, írtam!!!
ki vagyok akadva a Prizee-re . már volna több,mint 36 Bubzom,első vagyok a sorban és nem enged játszani,gondolom holnapra letilt és mivel hétvége lesz,nem történik semmi.
Babse: a kedvencem nekem is, de soha nem tudtam végigcsinálni egyik regin sem.