Most érdemes a nyerjakekszekkel.hu nyerteslista május 8.-t megnézni/lementeni...
a napi 24ből 12+ pótnyertes lesz
Amint kiírják a pótnyertes csalókat, na nekik köszönhetitek meg személyesen ha esetleg nem tudtatok nyerni
Probléma megoldva! Engem is idegesített a dolog, azt hiszem tegnap késő este rájuk írtam mail-ben és ma kaptam választ, hogy a délelőtt folyamán kijavították (ráadásul édeanyám pont egy érintett termékből vásárolt ma), ellenőriztem és tényleg működik most már

" alt="

">
Ez nem derült ki az első beírásból.
Igen, a főoldallal nincs probléma, de a kódfeltöltéssel igen.
sada! Az oldal betölt, de a kódfeltöltő oldal írja ezt ki. Frissítettem a Chrome böngészőt a telefonomon, de semmi.
Biztos? Nálam betölt az oldal.
Frissíts rá!
https://nyeremenykerek.magyaranyero.hu/
500-as hibakód, Server Error felirat

" alt="

">
Igen, Heineken volt. (Vizespslack)
Naponta többször ellenőrzöm a beérkező leveleket,
2-3 naponta nézem a többi mappát is.
(Lehet, hogy a spam mostanában kimaradt.)
Én gondolom hogy a heineken játékról lehet szó . Nekem is ugyan ez volt de szerencsére még időben észrevettem a levelet. Sajnos gmail nal spam ba teszi a levelet és arról nem kapsz értesítést mintha normál üzenetként jönne .
Milyen blokk ? Milyen nyeremény ? Kik zaklatnak? Hány éves a kapitány?
Emlékeztető levelet kaptam, hogy holnap éjfélig kellene visszaküldenem egy blokk fotóját, ha akarom a nyereményt.
Szerintük 4 nappal ezelőtt értesítették nyertes mivoltomrol.
Pedig nem, nem olvastam efféle levelet, mi több: nem kaptam mostanában nyeremény értesítést.
Ennyire figyelmetlen lennek ? A Gosser nem 05 01 tol volt kiirva eredetileg?
Gösser vendéglátós mutatvány:
Tisztelt Játékosunk!
Köszönjük az érdeklődést és a lelkesedést!
A promóciók betárgyalása elindult a vendéglátóhelyeknél, így még nem került aktiválásra egy üzletben sem. A listát heti szinten frissítjük, így biztosan nem fog lemaradni az indulásról.
Sok szerencsét a nyereményjátékban!
Üdvözlettel
info@heineken.hu
Józsi bácsi nem kér számlát csak elteszi a blokkot amit a kasszánál kap. Nem írja rá a vállalkozására.
Mi az, hogy ÁFÁ-s számla?
Minden számla ÁFÁ-s.
(A blokk, nyugta nem ÁFÁ-s.)
Józsi bácsi játszhat.
De a vállalkozásoknak kellenek a számlák a költségek elszámolásához.
De mint Józsi bácsi megy el a Diegoba és nem kér Áfás számlát a szoba, lakás, panzio, hotel, étterem, pub, istálló nevére.
Mint egyszerű Józsi bácsi, csak mivel jó nyarat zárt tavaly, még vesz pár szőnyeget idénre.
1.
A főoldal 10 sora nem helyettesíti a 10 oldalas jsz-t.
2.
Ne keverjük a szezont a fazonnal. Más a hotel, a panzió és a kiadó szoba.
Ha számlát kértél a vállalkozásod nevére, azt nem játszhatod meg, mint természetes személy. szvsz.
Tudod főoldal...

" alt="

">
Még nem olvastam. Akkor Kiss József Balatoni Szállásadó az az...nem?
De ne adjunk ötleteket nekik.
Paintuci
Tudod! Diego játékszabály!
"A Játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt,"
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások