Az emberi szervezetet nem 12 óra munkára találták ki... Az a rabszolgatartó társadalomban volt... Feró is megmondta 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás...

" alt="

">
Simán lehetne 2 műszakba nyomni, persze akkor még több ember kellene, és még több ember után kellene fizetni a járulékot ami ja de szörnyű...
Sok ember pl. én is eljutottam arra a szintre egy gazdag multi tulaját semmi kedvem még gazdagabbá tenni...
Aztán ő meg az állásinterjún izzad mikor ki kell mondania 180 000 bruttót... "kénytelen" megadni" szóval nem akarja.... csak muszáj.
Az meg aztán végképp felháborító, jön a telefon h. be tudnál jönni a szabadnapodon?????
...és elnézést h. itt beszélgetünk pityesszel, ugyanis 12 órázik hétfőtől, és otthon nincs lehetőség sok beszélgetésre.... másra aztán meg pláne....

" alt="

"> Mert mire hazaér én már majdnem alszok...

" alt="

">
De holnap, meg utána szabadnapos... és ha jön egy telefon, hogy be kellene menni, én megyek be és felkapok egy flexet.
Ráadásul mint kiderült ott közel minden felső, és középvezető egy egyszerű sima érettségivel osztja az észt...
Hát bakker... a termelő gyárakban szóba sem álltak velünk csak a technikustól felfelé....
Sima érettségi, meg szakmunkás bizi ugyan már....
Mondjuk az kétségtelen jó szakembert Mo-n már nem találsz. Mind link, úgy kell könyörögni h. kijöjjön és stb...
De menjetek oda dolgozni, ha a munkádnak akarsz élni. Se hétvége, se délutánok.... a szabadnap se mindig egymás után.
Nők esetében ez gáz, hiszen a szabadnapján meg takaríthat.