A nestlé ahhoz képest mekkora multi nem túl nagyvonalú.

Soha. Sem ebben sem más játékban. Csak nagyvonalúbb cégek vannak.
Nem is csípem különösebben őket.

nem beszélve arról,hogy a Nestlénél veszel 5 terméket,borítékolod,bélyegezed,majd feladod és talán odaér.1 pályázat így kb.500 ft környékén mozog és rengeteg beküldésből nyerhetsz fémtáblát(ami mellesleg olyan,mint a bumeráng,mindig visszajön) egyet elcseréltem,erre pár napra az egyik ismerősőmtől ugyanolyat ajándékba kaptam. vagy nagy szerencsével nyerhetsz egy utat.
De vegyük figyelembe hány olyan csokispapír vész kárba ami nem nyer..... és az is pénz, de igazad van törpi, ez hasonlóan jó akció mint az AÁ. A nestle ipari tanuló....
Csak azzal óvatosan, lehet Norbinak szólni kellene találja ki "update" snikerset, és társait.
kiszámoltátok,hogy csak 43 millió ft körül van az ajándékutalványok összege,ez mellett ők fizetik az adót,hirdetnek stb. bocs,hogy ezt írom,de ez mellett elbújhat a 100 éves prómóciós játék. ja és majd elfelejtettem,hogy 6 -szor 300000ft-os utalványt is sorsolnak a nyerőpercek keretén belül. nem semmi....
Paint
Egyetértek4
Jó játék, sok értékes és valóban hasznos nyereménnyel

És ráadásul a csoki is finom

Minden elismerésem a játék szervezőknek, csináltak egy jó akciót, és nektek is, akik játszanak, hogy legyen még ilyen jó akció, és végül de nem utolsó sorban ANNAK AKI NEKEM SEGÍTETT, és azért magamnak is.

18 óra 59-ig 6-ból 6.Akkor megálltam.Negyed 8-tól 3-ból semmi.
Sziasztok!
19.50-től 55. lehet enyém a terep?
Sajna sok:0

Valaki nagyon gyors most

Végre 12-ből 1 utalvány nálam is landolt
Sziasztok! 19:28 - 19:33 között jöhetnék?

Hát, jobbra számítottam, 15-ből három nyert, elfogyott a készletem. Úgy látszik, ez egy frekventált időpont.
ne haragudj wodehouse, elsiklottam felette, remélem azért te nyertél! nekem nem jött össze, úgyhogy én nem lehetek az oka!
végeztem, nekem ezt még gyakorolni kell, 3:0

De szalika, én voltam, ahogy már beírtam...

szeretnék most próbálkozni pár kóddal, ha jól látom most nincs senki közülünk. Hofi 16-ig végzek
19 óra 16-tól 25 ig szeretnék játszani.
Nem volt probléma

Nagyon kedvesek voltak! Vettem szabadidő ruhát, pólókat.
telko
mesélj, miket vettél? nem problémáztak a beváltással?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások