Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 214 / 284 oldal |
nyertesek kint

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
meg a tegnap estivel?
amugy sztem nem, ha hivnak akkor pikkpakk kintvannak a nyertesek a honlapon.... szal tart meg az ima
amugy sztem nem, ha hivnak akkor pikkpakk kintvannak a nyertesek a honlapon.... szal tart meg az ima

Hivtak a maival kapcsolatban már valakit?
ez ari volt fradigy

Laptopnak hatternel allitottam PEPSI-s hatteret. Ma Pepsis poloba jottem. Igazan ertekelhetne valaki "ott fent" 

gratulalok minden nyertesnek!
Ilyet is ritkán hallani ezen a fórumon. 

Ja, es ha nalam levo kupak gazdaja nyerne a fodijat, haladektalanul visszajuttatom az adott kodu kupakot, ez biztos, mert engem sem a jatek, sem a dijak nem izgatnak!
Aki eladna, annak: crypt1@c2.hu
Aki eladna, annak: crypt1@c2.hu
Amint mar emlitettem itt, PEPSI-Spiler kupakokat gyujtok, es nem fogok kukazni!
20-30 Ft/db aron vennem meg a kupakokat, akit erdekel..
Engem nem erdekel, hogy jatekba lett-e kuldve a kodja vagy sem!
20-30 Ft/db aron vennem meg a kupakokat, akit erdekel..
Engem nem erdekel, hogy jatekba lett-e kuldve a kodja vagy sem!
Nem értem, miért lett ilyen nagy a szünet, töröljétek inkább.
Ja, rejtett volt dehát félre is tárcsázhattak, remélem, azért jön még a célirányos is.
én is voltam így és csak egy barátom hívott, azt hittem szívrohamom lesz! 

rejtett szám volt?
Megőrülök, volt egy nem fogadott hívásom ma este és nem hallottam!
Bocs a Kisbetűért. Véletlenvolt. Galéria.Így szerettem volna

galéria!
Én már két napja feladtam, A csatát elvesztettem, de a háborút nem. Pepsinél nem nekem áll a zászló, de majd valami más az enyém lesz, ami másnak nem jön be. Ha kapok valakitől egy -két kódot,azt elküldöm, de nem áldozok több pénzt rá. Annyit nem ér.Hidd el!!!!!!
Én már két napja feladtam, A csatát elvesztettem, de a háborút nem. Pepsinél nem nekem áll a zászló, de majd valami más az enyém lesz, ami másnak nem jön be. Ha kapok valakitől egy -két kódot,azt elküldöm, de nem áldozok több pénzt rá. Annyit nem ér.Hidd el!!!!!!
Ez a beszéd! Úgy legyen!

de jó ennyi pozitív emberrel
mert én most nagyon negatív vagyok, de remélem pár nap és elmúlik

Galeria
csak pihentesd egy kicsit a játékot, addig gyűjtsd a kódokat és figyeld a fórumot is, próbálj kitalálni magadnak valamilyen taktikát!
És amikor újra elkezded küldeni, bízzál azért a szerencsédben is!
csak pihentesd egy kicsit a játékot, addig gyűjtsd a kódokat és figyeld a fórumot is, próbálj kitalálni magadnak valamilyen taktikát!
És amikor újra elkezded küldeni, bízzál azért a szerencsédben is!
Úgy legyen
de most pár napig tuti nem játszom
Nektek sok sikert
Köszönöm

de most pár napig tuti nem játszom
Nektek sok sikert

Köszönöm