Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 214 / 761 oldal |
Kérném, ha még megvan.
Páros belépő a Vaskakas Bábszínház: Bob és Bobek című előadására, a Városmajori Garden Étterem Színház (2012. március 04. 10:30, 1122 Budapest, Szamos u. 2/b)
Máig érvényes Bookline ingyen házhozszállítás kuponkódot felajánlanék.
(Lehet, h csak késő este tudom elküldeni, de lehet, h előbb.)
(Lehet, h csak késő este tudom elküldeni, de lehet, h előbb.)
palmalive: Azért elég sok megmaradt promós cuccot osztanak szét alapítványoknak, bár még így is sok kárba vész....
Valami adózási dolog miatt semmisítik meg inkább... így olcsóbb...
Ezek a promós cuccok is mehetnének akár az bölcsiknek,oviknak, gyerekkórházaknak, hajléktalan szállóknak, vöröskeresztnek, nagycsaládosoknak vagy szeretetszolgálatoknak.
Bőven lenne hova adni. Jó lenne, ha olvasná olyan is, aki ez ügyben tudna intézkedni!!!!
Nem csak pénzt kellene "kunyizni" mindenhol, amikor rengeteg hasznos dolog kárba vész!
Bőven lenne hova adni. Jó lenne, ha olvasná olyan is, aki ez ügyben tudna intézkedni!!!!
Nem csak pénzt kellene "kunyizni" mindenhol, amikor rengeteg hasznos dolog kárba vész!
pagony.hu (gyerekkönyvek játékok) 1000.-ft értékű kupon, melyet 4000.-ft feletti vásárláskor használható fel.
Az első jelentkező viheti!!
Az első jelentkező viheti!!
Külön külön nem írok hanem itt:
Aki kért festéket az jöhet érte SZERDÁTÓL... holnap írják ki...
Intézmény nevét kell bemondani, és úgy megkeresik...
Ide kell jönni: 1238. Bp. Grassalkovich. u. 4. Nem ahol a zászlók lobognak, nem is a szürke kapu, hanem a zöld kapu, ahol a festékbolt van... ott a portásnak szólni, és ő bekísér a raktárba...
Nem a festékboltba menni, nem a festőakadémiára, és nem engem keresni...! Lécci!
Raktárba meg nem hagyni semmi hálálkodós ajit... csoki, bonbon, meg maci, hűtőmágnes és társai...
(Aki nem jön érte max. 1-2 hét, megkapja más...)
(...és szerintem nyárig már nem nagyon lesz több...)
Megközelíthetőség:
Boráros tértől lefelé egyenest... jobbkéz felé Polimer Kft, Vegyi Industria, balra Pepsi, és utána...
Másik írányból, 23. ker Hősök tere után 3. 66-os megállóra... balkéz felé...
Aki kért festéket az jöhet érte SZERDÁTÓL... holnap írják ki...
Intézmény nevét kell bemondani, és úgy megkeresik...
Ide kell jönni: 1238. Bp. Grassalkovich. u. 4. Nem ahol a zászlók lobognak, nem is a szürke kapu, hanem a zöld kapu, ahol a festékbolt van... ott a portásnak szólni, és ő bekísér a raktárba...
Nem a festékboltba menni, nem a festőakadémiára, és nem engem keresni...! Lécci!
Raktárba meg nem hagyni semmi hálálkodós ajit... csoki, bonbon, meg maci, hűtőmágnes és társai...
(Aki nem jön érte max. 1-2 hét, megkapja más...)
(...és szerintem nyárig már nem nagyon lesz több...)
Megközelíthetőség:
Boráros tértől lefelé egyenest... jobbkéz felé Polimer Kft, Vegyi Industria, balra Pepsi, és utána...
Másik írányból, 23. ker Hősök tere után 3. 66-os megállóra... balkéz felé...
Bookline kupon elkelt. Van 3db 50 pontos Dm kuponfüzet május 31-ig érvényes csak a Joker hiányzik belőle. Válaszborítékért kéri valaki?
Megy ide valaki?????? Lenne egy bögrém, ha valaki megy és kéri??????!!!!!..
-------------
Gőzölgő Fesztivál mától vasárnapig
Erzsébet tér,
-------------
-------------
Gőzölgő Fesztivál mától vasárnapig
Erzsébet tér,
-------------
Bookline ingyen házhozszállítás kupon (kód). Felhasználható február 29-ig.
Tesco Tefal teli gyűjtők
S-he márkajoker
2 DM Always
2 DM Ziaja kupon
Válaszborítékért tudom küldeni
Vannak még Activia kódjaim, ha érdekel vkit.
S-he márkajoker
2 DM Always
2 DM Ziaja kupon
Válaszborítékért tudom küldeni
Vannak még Activia kódjaim, ha érdekel vkit.
Van 7 db Activia kódom.
mrsale.net/valentin-napi-ajandek- om (parfüm)
személyesen átveheti az első jelentkező.
személyesen átveheti az első jelentkező.
2 mozijegy MA este 8-ra az Arénába, a Szégyentelen c. filmre.
libero és agip elkelt.
Erre:
www.sparchef.hu/wmf_husegakcio/termekek#11
www.sparchef.hu/wmf_husegakcio/termekek#11
Sok-sok SPAR pont válaszborítékért:
csak 29-éig lehet őket felhasználni, így írj minél előbb, ha szükséged van rájuk (pontos számot is kérek, hogy hány db-ot kérsz).
+
sok Danone Activia kód
csak 29-éig lehet őket felhasználni, így írj minél előbb, ha szükséged van rájuk (pontos számot is kérek, hogy hány db-ot kérsz).
+
sok Danone Activia kód
Csizmatomi!
Küldtem emailt!
Küldtem emailt!
egy libero kód + blokk
5 db agip matrica
5 db agip matrica