Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 214 / 9336 oldal |
Tudja már valaki, hogy mit nyert a Szobi-val?
Jar játék -hoz
A wny oldaláról belépve rögtön a Jar játék jelenik meg és nem a balfelső sarokban lévő gombra hanem a játéknál megjelenő regisztrácio alatt alig látható belépés feliratra kell kattintani igy enged úra játszani
A wny oldaláról belépve rögtön a Jar játék jelenik meg és nem a balfelső sarokban lévő gombra hanem a játéknál megjelenő regisztrácio alatt alig látható belépés feliratra kell kattintani igy enged úra játszani
Köszönöm
Everydayme - Old spice
Everydayme - Ariel csomag (Aldi játék volt)
Everydayme - Old spice
Everydayme - Ariel csomag (Aldi játék volt)
06 1 422 3560
melyik játék nyereménye ?
jojó, köszönöm, ezt megtaláltam már.
Innen nem érkezik válasz.
Reménykedtem benne, valakinek van egy közvetlen emailcíme hozzájuk
Nekem is az a problémám, mint itt sokaknak. Nem érkezik a nyeremény.
Innen nem érkezik válasz.
Reménykedtem benne, valakinek van egy közvetlen emailcíme hozzájuk
Nekem is az a problémám, mint itt sokaknak. Nem érkezik a nyeremény.
Anbuci ,belépsz az oldalra és kiválasztod
Rólunk P & G
Rólunk
Kapcsolatfelvétel
A pg.com felkeresése
Rólunk P & G
Rólunk
Kapcsolatfelvétel
A pg.com felkeresése
Anbuci ,belépsz az oldalra és kiválasztod
Rólunk P & G
Rólunk
Kapcsolatfelvétel
A pg.com felkeresése
Rólunk P & G
Rólunk
Kapcsolatfelvétel
A pg.com felkeresése
Az Everydayme játékainál az a trükk, hogy nem csak a oldalon magán kell bejelentkezned.
Ha már egyszer pályáztál és a köszönő szöveget látod, akkor ha jól megnézed az adott játék
az oldalon belül egy iframe-ben (weboldal a weboldalon belül) töldődik be. A megoldás az,
hogy ezen belül is be kell jelentkezned és akkor lesz lehetőséged egy újabb blokkot feltölteni.
Keress bármit a belső részen ami bejelentkezésre utal. Sajnos most nem tudom megmondani pontosan,
hogy hol van mert még nem játszottam a Jar-al. Az OldSpice-os is így szivatott de valaki innen
a fórumról nekem is segítet (sajnos a levelet már töröltem és nem tudom név szerint megköszönni)
Ha már egyszer pályáztál és a köszönő szöveget látod, akkor ha jól megnézed az adott játék
az oldalon belül egy iframe-ben (weboldal a weboldalon belül) töldődik be. A megoldás az,
hogy ezen belül is be kell jelentkezned és akkor lesz lehetőséged egy újabb blokkot feltölteni.
Keress bármit a belső részen ami bejelentkezésre utal. Sajnos most nem tudom megmondani pontosan,
hogy hol van mert még nem játszottam a Jar-al. Az OldSpice-os is így szivatott de valaki innen
a fórumról nekem is segítet (sajnos a levelet már töröltem és nem tudom név szerint megköszönni)
Old spice nyereményt , szerintem csomag, kapott már valaki ?
Sziasztok,
Everydayme elérhetőséget tud valaki?
(látom a kapcsolat űrlapot, de olyan mailt szeretnék, ahonnan válaszolnak is)
Everydayme elérhetőséget tud valaki?
(látom a kapcsolat űrlapot, de olyan mailt szeretnék, ahonnan válaszolnak is)
Köszönöm szépen, nem en" kis "család vagyok, de akkor ez lesz a megoldás 🤣gyorsan beszervezek valakit😁köszönöm még egyszer
én is kaptam .100%.hogy az lesz /eco kártya
lindababa! Ma kaptam express one értesítést, MAXXON REKLÁM KFT. adott fel valamit. Szerintem az lehet az.
Játszott már minden csakádtagod?
😉
😉
😡
Köszönöm sada! Már ezt is próbáltam de igy se megy, sőt gépen, telon, más op rendszeren is. 🤨
Ez minden everydayme játéknál újra és újra téma.
Lépj ki, majd lépj be újra és úgy próbáld meg.
Lépj ki, majd lépj be újra és úgy próbáld meg.
Kispite: Nem sikerül nekem se.Pont így vagyok és is, csak megköszöni a rendszer azt az egyet, és nem enged másikat feltölteni. Ráadásul már a játékot sem látom!
Sziasztok! Nektek sikerült egynél többször feltolteni kódot az everydayme jar pályázatra. Nekem masodikra nem enged. A köszönjük részt vesz oldalt tölt be egyből. Köszönöm szépen a segítséget!