köszike

A nestlé egyértelműen egyet ír. Van néha elírás a főoldalon. (Pl. Rossman - Rexona játék garantáltja nem saucony, hanem rexona termék, csak a sorsoltak lesznek sauconyk...)
Bimbula!
Én is arra gondoltam
De most akkor 1 vagy 3???

a főoldalon a www.webnyeremeny.hu-t értettem.
A Nestlé oldalán nincs szó 3-ról???
http://www.nestle.hu/login.asp?mf=/aloldalak/nest
letermek/akciok/akciok.asp
Na ez az???
Most 1 vagy 3 Vonalkód????
Nem mindegy....
Ava!
Szerintem is 1 vonalkód elég, bár a főoldalon 3-at ír.
http://index.hu/politika/belfold/amoba050927/
ezek szerint az Ambi-purok roppant tartósak, ha két-három éve gyártott van még mindig forgalomban!

Remélem, sada, nem emiatt vetted meg!
Az Ambi Puron-okon mostanában látható "Nyerjen egy luxusutazást" matrica egy 2003-as!!!!! játékot reklámoz.

Szombathelyiek figyelem! www.nyugat.hu/cgi-nyugat/cikksql.cgi?cikk=17655&5=738
1
Képregénypályázat
"Senki se lepődjön meg, ha a polcon ezentúl helyes képregényekkel díszített dobozos tejet talál. Ez nem csak szórakoztatásra jó, hanem a képesség kipróbálására is. A Tetra Pak bárkinek a képregényét várja november 15-ig az 1461 Budapest, Pf.: 21 címre. A fődíj a család egyéves tejadagja."
Ava,
jól látom elég egy darab vonalkód?
MEnyi beküldés lesz úristen.....
Most találtam: www.a5.hu/cikkek/50/12344.shtml elvileg holnap van a vezetés, de akit érdekel telcsiszám is van.
a www.cinemania.hu oldalon Volt Fesztivál DVD nyerhető! Azt ugyan nem tudom mikor indult a játék, de szerintem még él.
köszi, Ava!

ildicc
Határ a csillagos ég!
A határ valóban a csillagos ég! A szerencsés nyertes családjával elutazhat Floridába, és ellátogathat Cape Canaveralba, a NASA űrközpontjába is! Ehhez mindössze be kell küldeni bármelyik CHOCAPIC, NESQUIK, CINI MINIS, CHEERIOS gabonapehely, vagy gabonapehely-szelet vonalkódját.
Ráadásul minden 450 grammos CHOCAPIC, CINI MINIS és NESQUIK gabonapehely dobozához egy váltóképes kártyát csomagoltunk! Az ajándék kártyák a világűrrel kapcsolatos képeket ábrázolnak, a hátoldalukon pedig a hozzájuk fűződő érdekességekről olvashatunk.
A vonalkódot a játékos nevének, pontos lakcímének és telefonszámának megadásával a következő címre kell beküldeni: 1234 Budapest Pf. 123, vagy Cereal Partners Hungária, 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 8.
A fődíj:
egyhetes, 4 fős családi utazás Cape Canaveral-ba, a NASA floridai központjába
További nyeremények:
5 db Panasonic digitális videokamera
10 db csillagászati távcső
50 db családi planetáriumi látogatás
A sorsolás időpontja: 2005. dec. 20-án 14 órakor.
A nyereményjáték 2005. október 1-től 2005. december 15.-ig tart.
A nyertesek névsora oldalunkon olvasható a sorsolást követően.
kitko, az októbertől akciós oldal nem nyílik meg a nestlénél. Mik lesznek?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások