Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 214 / 511 oldal |
A Delma kód matricán van a doboz aljára ragasztva....
Akit érintenek a cseréim,mindenkinek postázok,postáztam.Lehet,hogy holnaptól nem leszek egy hétig,de az sem biztos,hogy pont holnaptól,henem egyszer csak eltűnök,majd visszajövök újult erővel,új szolgáltatóval!
aki akar danon fóliát beváltani rudira holnap az irjon emailt
Olyat adnak, amilyet kérsz: "Kedvenc rudidat".
Nálunk a vaniliás, fehér csokis a legkapósabb.
Nálunk a vaniliás, fehér csokis a legkapósabb.
VárszegiViki
Ha belegondolok, hogy gyerekkoromban - amikor még csak a pöttyösök léteztek - mindig azt mondtam, hogy egyszer névnapra vagy születésnapra kaphatnék egy szatyor rudit... Most kaptam.
Egyébként tényleg édes, de kit érdekel, legalább egyszer nekiülhettem egy kisebb szatyor rudinak. 15 volt benne, de szerintem egy életre elég volt egy ilyen ajándékból.
De megint be fogok váltani, gyerekek megeszik. 
Ha belegondolok, hogy gyerekkoromban - amikor még csak a pöttyösök léteztek - mindig azt mondtam, hogy egyszer névnapra vagy születésnapra kaphatnék egy szatyor rudit... Most kaptam.
Egyébként tényleg édes, de kit érdekel, legalább egyszer nekiülhettem egy kisebb szatyor rudinak. 15 volt benne, de szerintem egy életre elég volt egy ilyen ajándékból.
De megint be fogok váltani, gyerekek megeszik. 
Na jó , nem akartam senkit megbántani vele, aki beváltja biztosan nagyon szereti, de nekem nagyon édes, émelyítő az íze. 

Nekem akkor nagyon elegem lett ebből a rudiból, amikor a hűtőmágnesek miatt kellett megvenni. Most valahogy nem vágyom rá, nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem borzasztó édes, így nem is bánom hogy az egész Danone joghurt fedőfóliát kidobáltam. Persze ha tudom hogy ilyen akció lesz, odaadtam volna valakinek a fóliákat. Adhatnának valamilyen más Danone rudit is nem csak ezt a kétszínűt.
Madrin
Ha ugyanaz a márka, de két íz, az nem jó. Tehát, pl. 3 activia és egy könnyű és finom. Ma én is váltottam be, de a pénztáros 4 különbözőt akart tőlem. Múlt héten is váltottam be párat, még jó, hogy tudtam, hogy 2 különböző kell. De a rudi papírt nem fogadták el. Ja, és kiderült, hogy a real honlapja szerinti 4 üzletből csak kettő szerepel az újságban, mint Reálos bolt. Akkor a másik kettő milyen? Ki van írva, hogy reál, vannak is reálos játékaik, de ezt a rudis játékot még nem hallották.
Most folytatódik a cooppal, itt is próbálkozom.
Ha ugyanaz a márka, de két íz, az nem jó. Tehát, pl. 3 activia és egy könnyű és finom. Ma én is váltottam be, de a pénztáros 4 különbözőt akart tőlem. Múlt héten is váltottam be párat, még jó, hogy tudtam, hogy 2 különböző kell. De a rudi papírt nem fogadták el. Ja, és kiderült, hogy a real honlapja szerinti 4 üzletből csak kettő szerepel az újságban, mint Reálos bolt. Akkor a másik kettő milyen? Ki van írva, hogy reál, vannak is reálos játékaik, de ezt a rudis játékot még nem hallották.
Most folytatódik a cooppal, itt is próbálkozom.

kovax
Kezemben a Coop újság.
Szept. 2-30-ig ugyanolyan feltételekkel, mint a Reálban, 4 Danone fóliáért 1 Rudi.
Kezemben a Coop újság.
Szept. 2-30-ig ugyanolyan feltételekkel, mint a Reálban, 4 Danone fóliáért 1 Rudi.
mel6, cirmus22, zsu21, tegnap délután már vissza is hívtak jacobs ügyben. Egy ügynökségtől hívott egy lány és (bár én csak a nevem és telszámom hagytam megy) mondta a címem,h akkor arra küldik a pólókat. Igaz ez most pozitív, szóval hívjátok ti is

kovax!!!!
Szerintem menj vissza és mondd el nekik hogy a beváltás augusztus 31-ig tart!!!
Ezt onnan tudom hogy nálunk Szigetszentmiklóson ki van plakátolva!
Szerintetek az hogy két különbözo terméke fóliát kell vinni, az azt jelenti, hoyg különbözo izu joghurt nem játszik ugye?
Szerintem menj vissza és mondd el nekik hogy a beváltás augusztus 31-ig tart!!!
Ezt onnan tudom hogy nálunk Szigetszentmiklóson ki van plakátolva!
Szerintetek az hogy két különbözo terméke fóliát kell vinni, az azt jelenti, hoyg különbözo izu joghurt nem játszik ugye?
arp0001
Igen, biztos!
A listán szereplő egyik üzletben voltunk, nincs is több ilyen üzlet a városban!
Igen, biztos!
A listán szereplő egyik üzletben voltunk, nincs is több ilyen üzlet a városban!
joseph!
biztos hogy "jó" mustang üzletbe mentetek?
mert Dunaújvárosban is van üzlet, de nem vesz részt az akcióban....
(az akció leíírásánál fel vannak sorolva a résztvevő üzletek )
biztos hogy "jó" mustang üzletbe mentetek?
mert Dunaújvárosban is van üzlet, de nem vesz részt az akcióban....
(az akció leíírásánál fel vannak sorolva a résztvevő üzletek )
Sziasztok!
Tegnap találkoztam a főoldalon, a Mustang játékával.
Kíváncsi voltam, hogy tényleg működik-e, ezért bementem a barátnőmmel, és felpróbáltunk két farmert egy vidéki üzletben.
A játékban leírtak szerint mindketten felhajtottuk a nadrág szárát 8cm-re, és kértük, hogy mérjék le, valamint kérdeztük az ajándékokat is(poló,bőröndpánt,kulcstartó,strandpapucs).
Erre ők:
-Hát mi ilyeneket, nem is kaptunk, és nem tudunk adni csak öngyújtót!
Érdekesnek találtam a választ, már csak azért is mert szept.30-ig tart az akció.
A két eladó nagyon zavart volt, mintha nagyon érzékeny pontra tapintottunk volna.
A végén sikerült a raktár mélyéről egy bőröndpántot előhalászni, amit megjegyzem semmire nem lehet használni.
Az bosszant, hogy minek hirdetnek meg ilyen játékot, ha nem tudják teljesíteni, vagy miért alkalmaznak olyan eladókat akik elrakják az ilyen "repi" cuccokat!!!
( 
Tegnap találkoztam a főoldalon, a Mustang játékával.
Kíváncsi voltam, hogy tényleg működik-e, ezért bementem a barátnőmmel, és felpróbáltunk két farmert egy vidéki üzletben.
A játékban leírtak szerint mindketten felhajtottuk a nadrág szárát 8cm-re, és kértük, hogy mérjék le, valamint kérdeztük az ajándékokat is(poló,bőröndpánt,kulcstartó,strandpapucs).
Erre ők:
-Hát mi ilyeneket, nem is kaptunk, és nem tudunk adni csak öngyújtót!
Érdekesnek találtam a választ, már csak azért is mert szept.30-ig tart az akció.
A két eladó nagyon zavart volt, mintha nagyon érzékeny pontra tapintottunk volna.
A végén sikerült a raktár mélyéről egy bőröndpántot előhalászni, amit megjegyzem semmire nem lehet használni.
Az bosszant, hogy minek hirdetnek meg ilyen játékot, ha nem tudják teljesíteni, vagy miért alkalmaznak olyan eladókat akik elrakják az ilyen "repi" cuccokat!!!
( 
a netkukac.freeweb.hu-n olvastam a + részlegben, és biztos hogy valós a dolog mert a honlapon ott van az a kép ami kint volt a photo hallnál...
és vannak többen is akik kaptak kupont, mert olyan volt, hogy be kellett menni a boltba kupont kérni, de írták hogy annyit lehet kérni amennyit akartál (na nem mindegyik városban, de általában)....
sajna lekéstünk róla...pedig nekem is lenne 200-300 előhivandó képem...
és vannak többen is akik kaptak kupont, mert olyan volt, hogy be kellett menni a boltba kupont kérni, de írták hogy annyit lehet kérni amennyit akartál (na nem mindegyik városban, de általában)....
sajna lekéstünk róla...pedig nekem is lenne 200-300 előhivandó képem...

Azért azt megkérdezném, hogy hol olvastad?
arpi
basszus!Miért nem fedezted fel elöbb?Hú,de jó lett volna!Ezek szerint nem tudot senki róla,aki meg tudott jól titkolta!?
basszus!Miért nem fedezted fel elöbb?Hú,de jó lett volna!Ezek szerint nem tudot senki róla,aki meg tudott jól titkolta!?
pedig nagyon jól jött volna néhány kép.nahát...ma nagyon meglepődtem...
eddig mindig minden akciórol találtam valamit itt a honlapon, de ma meglepődve olvastam hogy aug. 25-28 volt ingyen 40 kép a photo hall-nál és nem is írta be senki (sajna én is csak most vettem észre) pedig még kérdezte is valaki hogy nincs-e...
na mind1... majd legközelebb
eddig mindig minden akciórol találtam valamit itt a honlapon, de ma meglepődve olvastam hogy aug. 25-28 volt ingyen 40 kép a photo hall-nál és nem is írta be senki (sajna én is csak most vettem észre) pedig még kérdezte is valaki hogy nincs-e...
na mind1... majd legközelebb
sada: köszike, holnap felhivom, igaz most megpróbáltam, de nem vették fel, de ezt sejtettem...