Tegnap este írtam a nestlenek, mert nem kaptam meg egy nyeremény csomagot és nagyon korrekt módon ma reggel munkaidő elején jött is a válasz mail, hogy még a héten megkapom az ajándékokat

én múltkor nem voltam benne és kiderült,hogy az első napon feladott pályázatom több,mint a 69000.-ik volt. de kárpótlásul,mivel a postán csellenghetett addig én is kaptam egy db könyvet.
Ma telefonáltam a Rama-hoz a húsvéti sütikönyv miatt, és mind a négy pályázatom benne volt a 30000-ben, de én egy könyvet sem kaptam.
Vigaszként kapok egyet.
Ez is jobb,mint egy sem

Hétfőn felhívtam a Jacobsot a bögre ügyben.Azt válaszplta, hogy aki intézi a dolgot szabin van, de adjam meg a tel.számomat és amint tud valamit vissza hív. Ma délelött vissza hívott, nagyon kedves és barátságos volt! Azt mondta, hogy nem tudja mikor küldik a bögrét./ ezt csak azért írtam, mert láttam valaki már érdeklődött a bögre után!/
Milyen rendes ez a Sofronova Elena ,ma délután küldtem el neki a blokkok másolatait,és már itt is van a köszönőlevele.Visszajelzett,hogy megkapta. Mondjuk mi már nyertünk egy 200000-res utat ettől a cégtől és akkor is nagyon korrektek voltak.
cica
Nem a te hibád, a rendszer reagál lassan. Mással is előfordul, de általában az sem marad benn.
Örülök neki hogy 1-1 hozzászolásom ami sajna kicsit többször kerül be az ideges nyomkodásaimnak köszönhetően végül csak egyszer kerül be a fórumokba.Így legalább visszamenőleg nem látszik milyen béna vagyok

A Sport kizárta azokat a karaktereket a kódokból, amelyek könnyen összetéveszthetőek, pl:
0,O,D,Q, I,1,2,Z, 5,S,6.G,8,B
Másoknak is eszébe juthatott volna már!
A Lincoval két kötényt nyertem, de mikor elmostam a dobozt, sikerült a kódot is lemosnom az egyikről. Azért beküldtem mindkettőt, lesz ami lesz - és két kötényt küldtek.

Az jó lenne.
De írtam tegnap, hogy erre most biztosan nem kerül sor.
Arra gondoltam, amit többen felvetettünk már, hogy ne egyesével kelljen lapozni, hanem mondjuk egy legördülő ablakból kiválaszthassa az ember, hanyadik oldalra, vagy hanyadik hozzászólásra akar lépni. Mind például az nlc fórumokon.
És továbbra sem lehet lapozni az oldalakon.

Semmi sem tökéletes.
Újra lelasult.
Vagy csak az ujjongástól?
dejóóóóóóóóóóóóóó

tényleg,tényleg,jajjdejóóóóóóóó! köszi!

De jó! Ez a nap jóhíre

Működik a visszalapozás!

Köszönjük, köszönjük ... nagyon hiányzott

már csak a visszaolvasási lehetőséget kéne megoldani, a topikok címe már látszik

ez is haladás

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások