Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 214 / 394 oldal |
Interspárban:1 Pure Energgy deó és egy tusfürdő vásárlásánál adidas táska, after shave+ deonál kulacsot adnak ajándékba.
Rendeljen meg 2007.04.02-2007.05.01. között digitális felvételeiről legalább 75 db, 10x13-as képet és mi 25 papírképet ingyen készítünk el Önnek!
www.rossmann.hu
www.rossmann.hu
A Coopban kétszer két liter coca cola vásárlásánál adnak egy csomag húsvéti coca colás szalvétát! sajna csak ma jöttem rá, mert kérdezte a pénztáros, hogy elvettem-e a szalvétát? Eddig sajna nem. 

Bocsi a negatívba kellett volna.
Edigital-hoz:
Először telefonáltam, érdeklődve, hogy a 990 Ft-os elem vásárlása esetén jár-e a borotva. A srác a kollégájával való hosszas tanakodás után igent mondott.
Ezután elmentem a Mammut-ba, ahol a promós hölgytől információt kértem az akcióval kapcsolatosan. Kérdésemre, hogy akkor jár-e a 990 Ft-os elemhez a borotva, nem tudta a választ, a kollégákhoz fordult segítségért.
Kb. 5 perces tétlenkedés után kapom a választ, hogy az akció 999 Ft-tól érvényes, így a 4 db-os elemet vegyem meg, 2ezer valahányszár Ft-ért.
Megköszöntem és eljöttem.
A többit rátok bízom. Remélem csak én jártam így.
Először telefonáltam, érdeklődve, hogy a 990 Ft-os elem vásárlása esetén jár-e a borotva. A srác a kollégájával való hosszas tanakodás után igent mondott.
Ezután elmentem a Mammut-ba, ahol a promós hölgytől információt kértem az akcióval kapcsolatosan. Kérdésemre, hogy akkor jár-e a 990 Ft-os elemhez a borotva, nem tudta a választ, a kollégákhoz fordult segítségért.
Kb. 5 perces tétlenkedés után kapom a választ, hogy az akció 999 Ft-tól érvényes, így a 4 db-os elemet vegyem meg, 2ezer valahányszár Ft-ért.
Megköszöntem és eljöttem.
A többit rátok bízom. Remélem csak én jártam így.
SOS Sürgősen keresek Érdi TESCO pontgyűjtő füzetet. Sajnos már nem lehet igényelni sehol,és már nem is hoznak érdre.20 pontot gyűjtött a család és nem szeretném hogy kárba vesszen Előre is köszi
http://www.edigital.hu/pages.php?pageid=236
Köszi szépen !! Sosem szoktam semmit nyerni ,de ezt olvasva kitöltöttem és három nap múlva itt volt az ajándék ! Köszi még1x!
Ingyenes Libresse termékminta:
http://href.hu/x/2it0
http://href.hu/x/2it0
Ingyenes O.B. termékminta:
http://href.hu/x/2isz
http://href.hu/x/2isz
Radio1 Tuti Arcok!
Tic Tac vonalkódjaidat most LIMITED EDITION óriás Tic Tac dobozra cseréljük!
Hogyan?
- 3 érvényes Tic Tac vonalkódot együtt küldj el a 1590. Pf.: 5 címre, vagy hozd el a Budapest, XIV ker. Szobránc Köz 8-ba és azonnal hozzájuthatsz a Rádió1 Tuti arcaival egyedivé varázsolt LIMITED EDITION dobozt.
- A dobozokat vásárlással is meg tudod szerezni az oldalon!
Minden héten más és más Rádio1 Tuti Arc képével ellátott Tic Tac LIMITED EDITION doboz a tét!
Tic Tac vonalkódjaidat most LIMITED EDITION óriás Tic Tac dobozra cseréljük!
Hogyan?
- 3 érvényes Tic Tac vonalkódot együtt küldj el a 1590. Pf.: 5 címre, vagy hozd el a Budapest, XIV ker. Szobránc Köz 8-ba és azonnal hozzájuthatsz a Rádió1 Tuti arcaival egyedivé varázsolt LIMITED EDITION dobozt.
- A dobozokat vásárlással is meg tudod szerezni az oldalon!
Minden héten más és más Rádio1 Tuti Arc képével ellátott Tic Tac LIMITED EDITION doboz a tét!
Tictactutin már lehet a követkző TicTac Óriásdobozt vásárolni. 2000 pontba kerül!
Vásárolj a Coraban varta Day Light elemlápát 2 db góliát elemmel ( 2290,- Ft ) és Varta Pocket töltőt 4 db 2500 mAh-s ceruza akkumulátorral ( 4990,- ft ), érvényesítsd a Bizalomkártyád és ajándékba kapsz 4 db bliszter High Energy AA elemet. ( Plusz 50 Cora pontot )
CBA-s újságban láttam: 2 csomag Jacobs 3in1 instant kávé vásárlása esetén 3in1 bögre az ajándék!
Aki lemaradt volna a Rosszcsont Rudiról - hostesses akciójuk van tegnaptól, a Corákban. 10 rudit veszel, s megkapod a kulcstartót ott, helyben
A helyszínek, időpontok:
még holnap Fót
ápr. 5-7 Miskolc, Debrecen
ápr. 20-22 Budakalász
ápr. 27-29 Törökbálint
Sajna ennyi, úgy látszik a többi Cora-hoz már nem jut kulcstartó...
A helyszínek, időpontok:
még holnap Fót
ápr. 5-7 Miskolc, Debrecen
ápr. 20-22 Budakalász
ápr. 27-29 Törökbálint
Sajna ennyi, úgy látszik a többi Cora-hoz már nem jut kulcstartó...
intersparbn pall mall hostessek ha jól láttam gyufa volt meg még talán 2fajta ajándék, nem vásároltam csak láttam őket.
ma a szegedi cora-ban ők voltak:
philadelphia uzsonnazsák, fanta pohár, tegnapi pick és milli túróvarázs táskával.
philadelphia uzsonnazsák, fanta pohár, tegnapi pick és milli túróvarázs táskával.
INTERSPAR-ban 4*2 l Coca-Colához ajándék szakácskönyv van csomagolva.
Ma láttam a Sparban: 2x250 g Jacobs Krönunghoz a Vízililiomos bögre van csomagolva. A hostessnél A csók c. bögre a nyeremény.

ma a szegedi cora-ban 500 ft feletti pick vásárlásnál lehet ajándékot kapni.pl. fakanál, kulcstartó, illatosító, pohár...
voltak fantások is vásárlásért pohár jár. asszem 2 db 2l-es után.poharak jól néznek ki szerintem.
voltak fantások is vásárlásért pohár jár. asszem 2 db 2l-es után.poharak jól néznek ki szerintem.