Ingyenes O.B. termékminta:
http://href.hu/x/2isz
Radio1 Tuti Arcok!
Tic Tac vonalkódjaidat most LIMITED EDITION óriás Tic Tac dobozra cseréljük!
Hogyan?
- 3 érvényes Tic Tac vonalkódot együtt küldj el a 1590. Pf.: 5 címre, vagy hozd el a Budapest, XIV ker. Szobránc Köz 8-ba és azonnal hozzájuthatsz a Rádió1 Tuti arcaival egyedivé varázsolt LIMITED EDITION dobozt.
- A dobozokat vásárlással is meg tudod szerezni az oldalon!
Minden héten más és más Rádio1 Tuti Arc képével ellátott Tic Tac LIMITED EDITION doboz a tét!
Tictactutin már lehet a követkző TicTac Óriásdobozt vásárolni. 2000 pontba kerül!
Vásárolj a Coraban varta Day Light elemlápát 2 db góliát elemmel ( 2290,- Ft ) és Varta Pocket töltőt 4 db 2500 mAh-s ceruza akkumulátorral ( 4990,- ft ), érvényesítsd a Bizalomkártyád és ajándékba kapsz 4 db bliszter High Energy AA elemet. ( Plusz 50 Cora pontot )
CBA-s újságban láttam: 2 csomag Jacobs 3in1 instant kávé vásárlása esetén 3in1 bögre az ajándék!
Aki lemaradt volna a Rosszcsont Rudiról - hostesses akciójuk van tegnaptól, a Corákban. 10 rudit veszel, s megkapod a kulcstartót ott, helyben
A helyszínek, időpontok:
még holnap Fót
ápr. 5-7 Miskolc, Debrecen
ápr. 20-22 Budakalász
ápr. 27-29 Törökbálint
Sajna ennyi, úgy látszik a többi Cora-hoz már nem jut kulcstartó...
intersparbn pall mall hostessek ha jól láttam gyufa volt meg még talán 2fajta ajándék, nem vásároltam csak láttam őket.
ma a szegedi cora-ban ők voltak:
philadelphia uzsonnazsák, fanta pohár, tegnapi pick és milli túróvarázs táskával.
INTERSPAR-ban 4*2 l Coca-Colához ajándék szakácskönyv van csomagolva.
Ma láttam a Sparban: 2x250 g Jacobs Krönunghoz a Vízililiomos bögre van csomagolva. A hostessnél A csók c. bögre a nyeremény.

ma a szegedi cora-ban 500 ft feletti pick vásárlásnál lehet ajándékot kapni.pl. fakanál, kulcstartó, illatosító, pohár...
voltak fantások is vásárlásért pohár jár. asszem 2 db 2l-es után.poharak jól néznek ki szerintem.
Ugyanilyeneket láttam a MOM Park Matchban is

Ott van Toto tojás is egyébként.
A szolnoki Cora-ban a fél kg-os Ráma margarinhoz linzer formákat adnak ajándékba. Jópofa holdacska, szívecske, csillagocska volt.

Ma kaptam (Házi Patika hírlevélben):
Partnereinknek köszönhetően a következő tájékoztató füzeteket INGYENESEN tudjuk eljuttatni Önhöz. Nincs más dolga, csak bejelölni, hogy melyik füzetet szeretné olvasni, megadnia postacímét, mi pedig egy hónapon belül küldjük a kért füzeteket.
Kizárólag belföldre postázunk:
http://www.hazipatika.com/simple/brochure
A debreceni Tescoban szombaton Milli-s hostesek lesznek, tejszínt kell venni és tálca lesz az ajándék.
bizso!
Ez tényleg ingyenes?Csak rámentem az oldalra és nyereményről szó sincs

Regisztrálj és nyerj értéeks ajándékkat - ingyenes
http://www.betmax.com/redirect.php?page=bonus&cmd
=mailreferral&c=1755659569
szívesen.
Holnap pöttyös,danoninós hosstesek lesznek./Ma is voltak/
Sampon,balzsam,hajkiegyenesítő spray és naptej.
Ma a corába 3 garnier termék mellé ajándékot lehet választani.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások