Hali!
Már jó ideje én is prizee-zek. Az elején nagy kedvencem volt a titkos kert. De meguntam mert nem tudok végigmenni rajta. Egy darabig ment a 8.pálya, de mostmár az sem. Ti végig tudjátok vinni? Van valami jó tanácsotok?
Köszi
Köszönöm Reacska.
3 felhasználó névvel nyomom, és minden nap játszom, még nyaralás alatt is

Ez a napi rutin. A párom szoktatott rá, és mostmár függő vagyok!
bubulle fish soft toy
phone cover
starpen
snack bag
diablo soft toy
moneybox
post it boksz
prizee T-shirt
Luminous Ventilator SAJNA EZ EGY SZEMÉT , NEM MŰXIK
neonpen
personal stereo
personal stereo
pc joypad
Skipping Rope
Colouring book
Colouring Pencils
Design/Magic calculator
Prizee magnets
snack bag
kite
stick gel
Snuggy Key Ring nyuszis
personal stereo
Sinkyfrog Key Ring békás
Bubbly Key Ring halacskás
Mousepad NA EZEN NEM MEGY AZ EGÉR
Prizee Photo Album
Snuggy Soft toy
Electronical Dice
Sled Ride Pizzle
Beach Bag
Prizee Giant Buoy
Parapluie Prizee
Prizee Rubik's Cube
Mobile Phone Sock
Landyard Watch
Electronic Sudoku
1 év alatt
Nekem a legtöbb 189 bubz volt. De megnyertem egy fődíjat a Kaboommal még mielőtt kiszedték volna.
Ajándék: minden kulcstartó, minden szőrme, büvöskocka, esernyő, Decolight, USB-s melegítő, USB-s lámpa, USB-s ventillátor, pénztárca (az egyetlen gagyi cucc, nekem szétment 1 használat után), persely, mobiltartó, dobókocka, joystick, kifestő, kisrádió, kocsi napernyő.
Kb. ennyi nagyjából 1 év alatt.
Ok, a nevek tényleg így vannak, de a scratching is tombola, csak kaparós, és nem tudod mit nyersz
De a tombola ugye már nincs 1 ideje az oldalon.
1ébként ti mennyi ajándékot szereztetek/mennyi bubzot?
A tombola az tombola.

Ha felrakod és nem nyersz elbuktad. A scratching az meg a kaparós.

Azon én is nyertem. Az okés.
Reacska: valamit összekeversz, te a régi tombolára gondolsz, én a Scratching-et értettem tombola alatt, az az 5 bubz. Tény hogy nagyot nem szakíthatsz, de ha nem nyersz, attól még visszakapod az 5 bubzod

Igen Tibiii, ez nekem is tetszett az elején, hogy csak 5öt áldozok és csomót "spórolok" csak kifogytak a lehetőségek egy idő után.
Szóval mindent összevetve meg vagyok elégedve a Prizee-vel

Igazán nincs mit.
Tibi: ha nyersz valóban jó a tombola, de ha nem tiszta bukta. A sorsoláson pedig ha felrakod minden nap előbb utóbb összejön, én sajnálom a bubzaimat a tombolára. Ehhez hasonló volt a kaparós, de ott legalább másnap visszaadták a bubzot, nem veszett el mint a tombolánál.
Azért nem rossz az a tombola se... igaz először csak 1 jegyzettömböt sikerült nyerni. A stylo laser pen meg 14.9 lenne eredetileg, így csak 5-be került, és nagyon tetszik

Tök jó! Ha megkaptam volna az úszógumit akkor nem jöttem volna ide kérdezősködni, és akkor biztos nem jöttem volna rá erre a lehetőségre magamtól. NAgyon köszönöm Reacska!

Nem. Ha nem lépsz be aznap akkor kivág a sorból és neked kell újra beállni a végére.
Én sose tomboláztam. Amit nyertem az vagy sorsoláson vagy sorbanállással. Egyébként mióta van sorbanállás sokkal több ajándékot tudtam szerezni mint előtte.

Reacska: igen, sorsoláson nyertem a gumit, én is minden nap játszok és benevezek amire fussa a pízből

De úgy nézem én is áttérek a sorbaállósra. A tombolát is próbáltam, de azokon csak kis nyeremények vannak, és már valamiből 2-3 darabot is nyertem, úgyhogy nem próbálkozom vele tovább.
Ja, és mi történik, ha egy napot kihagysz és nem erősíted meg a szándékod az ajándékra? A sor végére kerülsz automatikusan?
Eszembe se jutott most kilépni a sorból.

De amúgy nem értem, mindent simán küldenek, az én felelősségem ha elveszik nem?

Reacska: azért szerintem próbáld meg, hátha kiküldik.
Ti is gyűjtötök MaxPack-ra a PackBarre-al?
Ha esetleg valaki regisztrálna, akkor innen tegye légyszi:
http://www.packbarre.com/?pa=10545
(a szokásos: reklámcsíkot kell nézni a gépeden, elég kicsi, néha a megjelenő kódot kell beírni ellenőrzésképp)
Queue a neve. Ott sorbanállsz és ha rád kerül a sor akkor megkapod az ajándékot. Csak elsőre tűnik hosszúnak, amúgy sokan kiesnek menet közben. Minden nap aktiválni kell ez a hátránya. Tehát ha a világ végén vagy akkor is kell net.
Ezek szerint te sorsoláson nyerted az úszógumit?
Szia Reacska!
Hogy kell sorbaállni az ajándékért? Megosztanád velem? Olyan tudatlan vagyok
Előre is köszi!
Erika: nekem eddig nem volt még ilyen nyeremény amit ne postáztak volna. Nagyon elkeseredtem, 15-ik vagyok a sorban az úszóguminál, 2 hét múlva meglesz, ezek szerint nekem se fogják postázni.
Pedig annyira imádom az ilyen óriás gumikat.