Vásároljon a Tesco hipermarketekben két bármilyen Signal fogkrémet, hozza be régi, elhasznált fogkeféjét, majd a kasszasoron kívül található hosztessz pultnál a szórólapról leválasztott kupon, és a blokk együttes felmutatása esetén megajándékozzuk Önt egy Új Signal Benefit fogkefével.
Akció időtartama: 2004.szeptember 17-19 és 24-26 (péntek, szombat, vasárnap: 8.00-20.00 között)
Köszi az infót. Így már nem is tűnik olyan egyszerűnek.

De ha valakinek sürgősen autóra van szüksége, mégis olcsóbb mint a taxi.

Kedves Virag!
Nekem vannak infóim:
Ha jól emlékszem áprilistól van ez a lehetőség.
Tényleg 1 €/ nap de vannak megkötések:
Domború nyomású (Classic) hitelkártya.
100.000 forint (HUF) letét (domború nyomású hitelkártyán).
A bérleti díjat készpénzben, forintban kell kifizetni, az autó átvételekor.
Bérlés kizárólag a weboldalon keresztüli foglalással lehetséges (regisztráció után).
A bérlő az autóval napi átlag minimum 30, maximum 100 kilométer tehet meg.
Az autó nem vihető ki Budapest 15 kilométeres körzetén kívülre.
Az autóval autópályára nem lehet felhajtani.
A bérlési idő minimum 1, maximum 3 nap.
A bérlőnek a bérlés lejártakor (max. 3 nap) be kell hoznia az autót a Fox Cityhopper telephelyére, kívül és belül kitakarítva, üzemanyaggal feltöltve.
további adatok:http://www.foxcityhopper.hu
Budapestieknek. Tegnap egy bartánőm mesélte, hogy az interneten talált egy hírdetést 1 Euroért lehet Smart-ot bérelni. Maximum 3 napig lehet, és azt hiszem valami minimális biztosítást is kell fizetni, de nem horribilis.
Sajnos több infóm nincs róla.
7 éves a magyarországi Cora-lánc!
1 kg cukor 187Ft!
Rauch Ice tea és Happyday 100% multivitamin együtt csak 397Ft!
Napraforgó étolaj 1liter 197Ft!
Domestos fertőtlenítő 750ml 257Ft!
Golden Valley többféle 1 liter 177Ft!
Rama kocka 250g 117Ft!
Tehéntúró Sole 500g 367Ft!
Jacobs Krönung 250g 397Ft!
Az akció szeptember 15-től érvényes!
Érdemes most is a Cora-ba menni!
7 éves a magyarországi Cora-lánc!
1 kg cukor 187Ft!
Rauch Ice tea és Happyday 100% multivitamin együtt csak 397Ft!
Napraforgó étolaj 1liter 197Ft!
Domestos fertőtlenítő 750ml 257Ft!
Golden Valley többféle 1 liter 177Ft!
Rama kocka 250g 117Ft!
Tehéntúró Sole 500g 367Ft!
Jacobs Krönung 250g 397Ft!
Az akció szeptember 15-től érvényes!
Érdemes most is a Cora-ba menni!
A Tesco-ban ha
200g Milka csokit veszel akkor kapsz egy milkás tollat,
400g-ért vmi fotóalbumot vagy mit, bocsi de siettem,
700g-ért pedig egy egéralátétet és egy tollat.
Cora szeptember 15-től: Pickwick wellness teacsomag (48 db filter) ajándék (csipkebogyó és kamillamintás) fémdobozban 677.-Ft.
Karaván őrölt kávé 3 + 1 ajándék (4 X 250 g) 987.-Ft
-: Mi az, hogy kénytelen vagy bármit is megvenni? És ha a pénztárnál veszed észre, hogy nincs nálad elég pénz, odaadják ajándékba?
Több határozottságot, barátaim!

-
A friss termékhez hozzáérek, már meg is kell vennem?? Erről még nem hallottam.

" alt="

">
Én otthagytam volna a pénztár előtt és nem fizettem volna ki.
A panaszkönyvbe (vagyhogyishívják) beírtad?
Az Auchanban történt a következő: a katalógusban benne volt, hogy "Carte d'Or jégkrém akciós (már nem tudom, hány forint volt, de kb. egy százassal a rendes ára alatt), több ízben". Ja, és a képen volt kétféle Carte d'Or fagyi lefényképezve. Mentünk, vettünk, igaz, más ízben, mint ami a képen volt, de őszintén szólva, azt meg ki nézi? A pénztárnál közölték, hogy az nem akciós, mert a katalógusban a képet is nézni kell. Vissza akartuk vinni (a pénztártól, fizetés előtt!!), hogy hozzunk helyette akciós ízűt, de azt nem lehetett, mert friss termék (?). Úgyhogy megvettük drágáért és azóta nem járunk az Auchanba. De azt azóta sem hiszem el, hogy a jégkrém friss termék.
juno köszike, akkor marad a belenövés..
Még mindig jobb, mintha kicsi lenne

Eri, Cicca,
én úgy vettem észre, hogy a 3-as mérethez 80-as póló van, a 4-eshez pedig 92-es. Legalábbis én így vettem. (és a többi csomagnál is ezt láttam, ill. más is így tapasztalta a családban!)
Van kisebb is? Az jó lenne, akkor legközelebb ha még lesz, akkor olyant veszek, feltéve ha kilátszik a számozása..

Van kisebb is? Az jó lenne, akkor legközelebb ha még lesz, akkor olyant veszek, feltéve ha kilátszik a számozása..

Cicca!
Létezik 80-as póló is. Az pont jó az egyik fiamra, a másikra szűk. Neki a 92-es a jó. Ők az átlagnál egy picivel kisebbek és nemsokára 2 évesek lesznek. Még nincsenek 13 kg.

Örültek ők is a pólóknak.
Én is örülök mindig minden kis apróságnak.
Ha most nem is jó, de majd belenől

Szia!
Én is vettem Pampers-t pólóval, 92-es méret és jó a 18 hónapos fiamra. A maxi plusson volt. A fiam 13 kg, mégis jó rá. Örültem neki.
A szolnoki Cora-ban a fémbobozos német sör csak 85Ft!!!
Amíg a készlet tart!
Nem árt igyekezni aki kapja, marja!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások