Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 214 / 2049 oldal |
Egyébként nem csak a játék végén írom be mi küldhető többször, közben is. Sőt vmit évek óta beírok, Maxxon aztán nem történik semmi.
ezdedurva: én is csak próbálkozom amikor eszembejut...
sada: Diegonál kikötés vendéglátóegység nem játszhat? ...és ha csak egy Balatoni szálláshely Kis József néven.?
Mint írtam, amikor valaki beírta ide, hogy kijavították a hibát, megnéztem és tényleg. Nagyon ráléptem a tyúkszemére valakinek úgy látom. Pont annyi jogom van itt bármihez és bárkihez hozzászólni, mint neked. Csigavér.
" alt="
">
" alt="
">...és téged mi vett rá amikor kipróbáltad, és rájöttél nem lehet?
Van még kérdésed, vagy elhúzol melegebb éghajlatra, vagy a Polgármesteri Hivatalba a Polgár Jenőhöz ismét új nevet váltani.
Van még kérdésed, vagy elhúzol melegebb éghajlatra, vagy a Polgármesteri Hivatalba a Polgár Jenőhöz ismét új nevet váltani.
Ja és azért próbáltam most mert hétvégén jobban ráérek. Hétköznap nem annyira lehet okosteló a kezemben.
ezdedurva: elnézést kihez van szerencsém, szólt valaki?
Gyengébbek kedvéért: a csokis, pécsi még fut, úgy próbáltam ki. Miért kíváncsiságból.
Royalt kár, hogy nem próbáltam... bár tettem volna.
Hogy miért próbáltam most, hogy egy ilyen nevét nem vállaló jöttment senkiházi kérdőre vonjon.
Gyengébbek kedvéért: a csokis, pécsi még fut, úgy próbáltam ki. Miért kíváncsiságból.
Royalt kár, hogy nem próbáltam... bár tettem volna.
Hogy miért próbáltam most, hogy egy ilyen nevét nem vállaló jöttment senkiházi kérdőre vonjon.
Hetfűn
Johnny-X Én is iróniának szántam Viszont a játékszervező részéről a napi 500 és a játék alatti 5000 nagyon durva-csak elolvassák mit írnak le (?) A kézi sorsolás meg még mindíg nyitott kérdés de lehet ,hogy valamiről lemaradtam ezért nem tudom hogyan lesz az online feltöltésből kézzel-halmazból kihúzható fityfirity Nem leszek rest Hetűn megkérdezem a Serpásokat -mert ilyen nevezetű a szervező cég.
Jaj Paint, ne már! Persze meg fogod magyarázni, hogy miért nem így van, de évek óta kb. csak te írkálod be(99%-ban a játék után), ha valami többször volt beküldhető. Nehogy már el kelljen hinnünk, hogy pont a Royalt nem próbáltad ki, ami valószínűleg jobban érdekel, mint egy legonyeremény a csokival, pláne hogy egy kicsit drágább is a pályázat.
" alt="
">
" alt="
">
Természetesen többször volt beküldhető az is, míg valaki be nem írta, hogy már nem. Utána tényleg nem lehetett a csokit se, de ezek szerint megint megváltozott.Vajon mi vitt rá már megint, hogy újra próbálkozz ugyanazzal a blokkal?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Természetesen többször volt beküldhető az is, míg valaki be nem írta, hogy már nem. Utána tényleg nem lehetett a csokit se, de ezek szerint megint megváltozott.Vajon mi vitt rá már megint, hogy újra próbálkozz ugyanazzal a blokkal?
" alt="
">Paintuci
A panzió is a vállalkozásra kéri a számlát.
A panzió is a vállalkozásra kéri a számlát.
A Royal is többször volt beküldhető?
Akkor érthető, a duplázások, triplázások.
Akkor érthető, a duplázások, triplázások.
A srevonál a csokis változatlanul többször beküldhető, és a pécsis is.
Nem tudom, mondok e ezzel újat?
Nem tudom, mondok e ezzel újat?
Legalább nem blokkgyűjtős játék...
" alt="
">
Na de ha kisebb panziód lenne?
" alt="
">
Ezek szerint sehol nem kell szőnyeget cserélni, meg felújítani éppen?
Az jó nagyobb lesz az esélyünk.
" alt="
">
" alt="
">
Na de ha kisebb panziód lenne?
" alt="
">
Ezek szerint sehol nem kell szőnyeget cserélni, meg felújítani éppen?
Az jó nagyobb lesz az esélyünk.
" alt="
">SzerencsésFlótás
Nem kötekedésképpen, de ha én szállodalánc-tulajdonos lennék, nem tartom valószínűnek, hogy azzal "vacakolnék", hogy 30.000-ekre bontsam szét a milliós rendeléseimet. Nem életszerű...
Amúgy értem a problémát, fogalmazzunk úgy, hogy talán nem mi vagyunk a célközönsége ennek a promóciónak...(de nem is a nagy cégek!)
Nem kötekedésképpen, de ha én szállodalánc-tulajdonos lennék, nem tartom valószínűnek, hogy azzal "vacakolnék", hogy 30.000-ekre bontsam szét a milliós rendeléseimet. Nem életszerű...
Amúgy értem a problémát, fogalmazzunk úgy, hogy talán nem mi vagyunk a célközönsége ennek a promóciónak...(de nem is a nagy cégek!)
Nem is tudom,hogy ide írlam e mert ez "Jó" hír A DIEGo Fiat Dolce Vitas játékban ahol a vásárlási limit 30 000 ft -naponta fellehet tölteni 500 vásárlást a játék alatt pedig 5000 et. 15 és 150 millió ft! Itt a lehetőség a szállodalánc tulajdonosoknak ? A fődíj sorsolás "kézi" lesz Na az meg hogyan amikor a blokk adatokat online töltik fel?
Iphone 8-al sikerült. De jól van ez így játékszervezőbonyolítóinformatikusbácsi?!
Most próbálom a Lidl Finish,t az sem sikerül.
Írtam nekik Gösser ügyben, válaszra sem méltattak, pedig holnap mennénk schörözni...
A Gösser játékban résztvevő üzletek névsorát több böngészővel sem sikerült megnyitni