Ok, köszi.
Akkor nekem a két épületes nincs meg

Nem tudom, hogy milyen a másik kettő, ezért leírom mind a hármat. Van egy nyakkendős, egy szép épület elött egy pasi, aki a karjában tartja a csajt, a harmadikon egy másik épület elött áll a pasi és a csaj és a pasi fényképezi a nőt.
Minya
A 3. milyen ?
Remélem lesznek majd még máshol is hosztesszek ....
A törökbálinti CORA-ban 250 gramm Tchibo Espresso Gusto Originale kávé vásárlása esetén 3 féle szögletes hűtőmágnes az ajándék. Így ilyet már nem keresek.
Keresek Tchibos Vietnám és mindkét fajta Tchibo szögletest. Cserébe van Bonduelle Gold, Don Pepes pizzas, Actimeles, Veritas-os, Szole-meat-es.
Én tegnap kaptam a Tescoba Actimell hűtőmágnest!
Van egy Meglepetés-es, alma alakú, sörnyitós hűtőmágnesem!
Kinder buenot szeretnék érte!
Sziasztok !
Én is keresem a Tchibo szögletes épületes és a Bonduelle Gold mágnest.
Sziasztok!
Egy hétig nem voltam, látom nagyon lemaradtam mágnes ügyben!
Sajnos ahol voltam, sehol sem találtam és nálunk sem kapható, ezért keresnék Bonduelle Gold, Tchibo Peru és Vietnám, valamint Tchibo szögletes épületes és nyakkendős mágnest. Cserére van érte mágnes és vonalkódok is esetleg, ha azt szeretnél.
Ha valaki lát Budapesten bárhol Vietnámot megírná, hogy hol? Eddig még nem sikerült összefutnom ezzel a mágnessel.
Előre is köszönöm a segítséget.
Az a bondullés már volt? Olyan nagy és nem szabályos alakú?
Még mindig keresek B onduelle Gold hűtőmágnest ...
Bonduellés mágnest keresek. Ha van valakinek gondoljon rám. Veszek neki Tante Fannysat, vagy megveszem kukoricástól is.

köszi.
A budaörsi TESCO-ban 2 Bonduelle Gold kukaricakonzerv vásárlása után jegyzetblokkos hűtőmágnest adnak, 3 vásárlása után 2 edényfogó kesztyűt és 1 konyharuhát.
A szegedi Tescóban (gondolom, másütt is) 1 darab üveges Bonduelle kukorica után 1 hűtőmágnest adnak, 2 után pedig edényfogót+konyharuhát.
Fáreó írok!!! Stipi stopi....
Van 1 fölös Vietnámos Tchibos hűtőmágnesem..
Fa-kódokra cserélem!
Valamint,akad még néhány db(több féle) Dr. Beckmann mágnes,Danon 7 előny is,és 1db Lufthanzás.
5l-es vénuszt,Barillát,vagy egyéb játszós vk-t sms-kódot szeretnék érte.
Jut még nekem is vkitQl actimeles hmágnes?

Az írjon emailt.

Ma voltam a budaörsi Tescoban, és Actimeles kostoltatás volt. Adnak egy teljes flakonnal, nem 1cl, azt kész...
Aki vesz, az kap Actimeles hűtőmágnest.
Nekem is van kettő! Ha nem tudsz szerezni, cserére ajánlom!
Metroban is volt 2 x 120 gr Knorr tyúkhúsleves kockához hűtőmágnes és ma láttam az okt.18-30-ig tartó Coopos újságban is (475 ,-)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások