mia
jacobs ügybe én is reklamálni fogok kösz az infot, ha összefogunk csak lesz valami
mia !
Nkem sem jött meg a Tesco-Jasobs akció bögréje, de már el is felejtettem.
Ha sikerül valamit kinyomoznod, írjál róla.
A Danone-nak kéne szólni:
(80) 201152
ki tudja hol váltanak danon fóliát budapesten, 1-2 helyen voltam azt mondják hogy vége van már 2 hete (pl: fehérvári út, alkotmány utca),
ki tudja hol váltanak danon fóliát budapesten, 1-2 helyen voltam azt mondják hogy vége van már 2 hete (pl: fehérvári út, alkotmány utca),
mia
köszi, akkor én is felhívom majd,megkeresem a blokkot
Ez 2 éve volt amit mondasz azon be is váltottam.
De elötte is volt játék és akkor postán kellett beküldeni az aromajeleket. Csak hozzám soha nem érkezett meg a kancsó.

mel6, hívd fel a Jacobs infovonalat. Itt a szám: 06 40 200 576
Igaz,h beteg most az ügyintézője, de akkor legalább te is elmondod,h nem kaptad meg az ígért ajándékot. Felírja a hölgy a telszámodat, nevedet és majd visszahívnak. Te emlékszel,h mikor volt az akció a Tescoban?
vw
az aromajelekért beváltható jacobs kiöntőkancsót személyesen lehetett beváltani. Minden városban megadtak egy konkrét helyet.pl Db-ben a plazaban.
Te miért postán várod? Nekem azt mondták akkor,h arra lehet beváltani, ami náluk van és a készlet erejéig érvényes a beváltás.
Felhívtam ma a jacobs infovonalát. Épp beteg az, akire tartozik a promóció, más nem tud segíteni. Akivel beszéltem, leírta a nevem és telefonszámom. Majd átadja

1954
Ma váltottam be a reálban az utolsó Danone fóliákat.
Túró rudi papírokat is.
Nem volt semmi gond.
Csak már számolják, hány nap van még hátra...

Mel6!
Hostess manager 1v.2fő van egy tescoban, ők koordinálják az összes hostess munkáját.(pl, Lauritzen, H-D, stb.) Itt most nem az a lényeg hogy melyik hostess adta neked az infót, hanem mondanod kell hogy melyik nap volt és hogy melyik promóció.
Én már 3 éve várom a jacobs kiöntőkancsómat amit az aromajelekért küldtek volna.

cathy
Igen, de már a fene tudja, hogy kik voltak ők.Azóta annyi más promóció volt, nem jegyzem meg mindenkinek az arcát!Nem hiszem, hogy egyetlen hossztesz cég van a tescoban
Szerintem jacobs ügyben a következő módon lehetne reklamálni.
Mivel a hostess vette fel az adataidat és ő igérte meg, hogy utólag postázzák az ajándékot ,nem a cégnél hanem a hostess managernél kell reklamálni, mivel ő adta az utasítást a hostesseknek és ő áll kapcsolatban a céggel illetve a reklámügynökségekkel. Ők általában bent vannak a tescóban mikor promóciók vannak.
Nem tudom,hogy hol lehetne reklamálni,de akkor én is csak a bögre miatt vásároltam,és nekem is cak megígérték a postát.nem tud valaki valami elérhetőséget?
mia
Szerintem az ilyen ajándékokat sosem küldik ki. Én úgy kb. 7 éve várom a Danone kispárnáimat (ha jól emlékszem a márkára ...).
Júliusban, amikor ment még a jacobs jazz akció, voltam a Tescoban vásárolni. Ott is épp Jacobs akció volt. Termoszbögrét, pólót vagy s.zöld bögrét adtak ajándékba akkor. Én pólót szerettem volna kapni, az viszont már első nap kora reggel elfogyott. A hostess felvette az adataimat egy listára, ahol már nagyon sok név volt,h majd postán elküldik a 2 db pólót nekem is, és a többieknek is. Azóta is várom

A JACOBS-nak sem lehet már hinni , úgy látszik

(((
De jó, mert még nem tudtam kigubozni, mindegyiket egyben tartom

Galeria
nem azt már nem fogadja el azt a 8 kódot már elbuktam,mivel a rendszer beregisztrálta
Viszont megvan a hiba,amit kérdeztem reggel nem g hanem 6!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások