Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 215 / 246 oldal |
A héten megreklamált,múltkor eltünt,v be se ért pályázataimért a 2db szakácskönyv,a Delikát8 és a Ráma sütis. Nagyon rendesek és gyorsak is voltak,csak így tovább Unilever!!!
tegnap megérkezett a garantált ajándék a henkel ragasztástechnikától-.
/nyereményjáték volt/ mellékelt levéllel, ha reklamációm van akkor hívjam őket.
éltem a lehetőséggel, mert nem az jött aninek kellett volna.
Sőt 7 hónap alatt nem is ért ide az előző játékból sem amit vártam.
A hölgy kedves volt, elnézést kért a futárcég miatt is.
a jövő héten lesz a csere, és még ajándékcsomagot is ígért.
/nyereményjáték volt/ mellékelt levéllel, ha reklamációm van akkor hívjam őket.
éltem a lehetőséggel, mert nem az jött aninek kellett volna.
Sőt 7 hónap alatt nem is ért ide az előző játékból sem amit vártam.
A hölgy kedves volt, elnézést kért a futárcég miatt is.
a jövő héten lesz a csere, és még ajándékcsomagot is ígért.
múltkor a negatívba tettem a MC DONALDSOT és most át kell őket a pozítívba tennem. visszakaptam az eltűnt 4940 pontomat!
Állítólag eltűnt 2 duracelles levelem.Majd miután elfaxoltam mindent(blokkok,tudakozvány átvételről) kaptam egy rahedli ajándékot,ráadásul 2 hátizsákkal és 1 utazótáskával többet.Gondolom a 10 oldalas fax-ért,valamint a több mint 45 perces telefonért cserébe 

Csatlakozom Food nyilatkozatához, tényleg nagyon színvonalas volt. Nekünk nagyon tetszett a műsor és a bemutatás is, a svédasztalról meg ne is beszéljünk. Előtte és utána is teliasztal várt. Mi érkeztünk az elsők között és szinte az utolsók voltunk, akik eljöttünk.
A mosógép is fantasztikus, alig várjuk, hogy házhozszállítsák.
Nagy köszönet annak aki felrakta (azt hiszem ő is ott volt ma??) valaki mintha ezt írta volna.
Nekem ez életem legnagyobb nyereménye. Kívánok minden fórumosnak legalább évente ilyen szép ajándékot.
O
A mosógép is fantasztikus, alig várjuk, hogy házhozszállítsák.
Nagy köszönet annak aki felrakta (azt hiszem ő is ott volt ma??) valaki mintha ezt írta volna.
Nekem ez életem legnagyobb nyereménye. Kívánok minden fórumosnak legalább évente ilyen szép ajándékot.
O
Kedves ani-ha! Köszi a gratulációt! Képzeld személyesen kihozták ebben a 40 fokos hőségben. 

igen,nagyon korrektek,én eddig négyszer nyertem velük,mibndig pár napon bellül jött az ajándék.Bánki Káróly küldte a mailt amint postára adta,és volt amikor a hétvége után is írt,hogy milyen volt.
Gratu ceccca!
Szép ajándék.
Csak nem azt akarod mondani, hogy személyesen kivitték?
Igaz, mintha korábban már más is dicsérte volna, hogy milyen korrekt a balatonihirek. Jó ilyet is olvasni.
Szép ajándék.
Csak nem azt akarod mondani, hogy személyesen kivitték?
Igaz, mintha korábban már más is dicsérte volna, hogy milyen korrekt a balatonihirek. Jó ilyet is olvasni.

A mai Samsung mosógép "átadás" nagyon színvonalas volt, köszönet mégegyszer annak aki annak idején beírta a linket
Sziasztok! Új fórumos vagyok. Szeretném veletek megosztani örömömet. http://www.balatonihirek.hu/index.php?p=kviz-játék előző játékának nyertese vagyok. A nyereményt most hozták: 2 db Lazzarin Café feliratú üveg kávéscsészét, 2 db üveg alátéttel, a hozzátartozó elegáns, magas peremű fém tálcával. Valamint kb. 3 kg kávét ( őrölt szemes, és instant fémdobozos).
Nagyon örülök, és köszönöm a balatonihirek.hu munkatársainak, Nagy Kornéliának és Bánki Károlynak a rugalmas és gyors nyereményátadást.
ceccca
Nagyon örülök, és köszönöm a balatonihirek.hu munkatársainak, Nagy Kornéliának és Bánki Károlynak a rugalmas és gyors nyereményátadást.
ceccca
A Kasier nyereményenként 10-10 pótnyertest húz.
Nem fordulhat elő, hogy kevesebb a nyertes, mint a nyeremény (lásd: theodora...)
Nem fordulhat elő, hogy kevesebb a nyertes, mint a nyeremény (lásd: theodora...)

Vettem a tescoban gyermekeimnek Chokapic-ot olyat,amihez ajándékba adnak focis tálkát. 2 dobozhoz egyet. Az egyik tálka széle csorbult volt.Éppen csak egy kicsit ,de gyerekeknél nem lehet tudni.Felhívtam őket mert , a három mellé még egyet venni , elég húzós lett volna. Képzeljétek , két napon belül (ma) megjött a pótlás és mellé ajándék 2 verda autó a közelgő promóciójukból.Így kell a vásárlót megtartani.
Tesz-vesz licitálásért ismerlen néven, saját címen kaptam újságot. (Itt kerestem Horváth Beátát) Reklamáltam, hogy nem ezt kértem, meg nem így hívnak. Az első válaszban közölték, hogy márpedig így hívnak, ha az a címem. Írtam nekik, hogy tudtommal nem.
Második levelükben sűrű elnézés közepette írták, hogy valóban ők tévedtek, mert elcsúszott a listán a név egy sorral. Nemsoká meg fogom kapni az általam kért magazint. Ennyit róluk, végülis utánajártak. Bízok benne, hogy ezek után valóban ide is fog érni....
Második levelükben sűrű elnézés közepette írták, hogy valóban ők tévedtek, mert elcsúszott a listán a név egy sorral. Nemsoká meg fogom kapni az általam kért magazint. Ennyit róluk, végülis utánajártak. Bízok benne, hogy ezek után valóban ide is fog érni....
Ilyen simán mint most ment sosem sikerült a képfeltöltés,nem dobott le,elsőre felment a feltöltésem és egyszerű kezelni is.
almika Hozzászólás - 2006. május 20. :: 18:54
Kaptam egy igen szívhez szóló elnézést kérő levelet a Nestlé Fogyasztói Szolgálattól, melyben tájékoztatnak (persze telefonhívás és email megkeresés után), hogy a Nestlé 14 napos promóciója még nem elérhető, csak a jövő héten próbálkozzak a honlap megnyitásával...
Kaptam egy igen szívhez szóló elnézést kérő levelet a Nestlé Fogyasztói Szolgálattól, melyben tájékoztatnak (persze telefonhívás és email megkeresés után), hogy a Nestlé 14 napos promóciója még nem elérhető, csak a jövő héten próbálkozzak a honlap megnyitásával...
Olyan régen írtam már a fórumba, remélem ez idevaló lesz.
Az előbb voltunk a tescoban, és az egyik bevásárló kocsiban találtam 1blokkot +6db nyereményszelvényt amit 5e forintonként jár.
Sunyiban gyorsan eltettem. Lehet hogy ciki, de ha nem én akkor más csinálta volna ugyanezt.
Az előbb voltunk a tescoban, és az egyik bevásárló kocsiban találtam 1blokkot +6db nyereményszelvényt amit 5e forintonként jár.
Sunyiban gyorsan eltettem. Lehet hogy ciki, de ha nem én akkor más csinálta volna ugyanezt.
Nálunk rendszeresen elfelejtik odaadni a SPAR pontokat. Ma is rászóltam a pénztárosra, mert az előttem vásárlónak elfelejtette átadni a 6 pontot 

Mai tapasztalatom: Sparban a pontgyűjtős játékban a pénztárosnak le kell jegyeznie, hogy kinek adta ki a matricát. Ergo nem csalhat. Nagyon kellemes meglepetés ez a Sparral kapcsolatban. 

Petyuske
Még jó, hogy a hapsi nem törölte ki rögtön az sms-eket, azzal, hogy mi ez a ****ság?
Még jó, hogy a hapsi nem törölte ki rögtön az sms-eket, azzal, hogy mi ez a ****ság?
Egy lyukas garast nem adtam volna érte. 3 kód volt