Sziasztok!
07,16-án nyertem egy Prizee Giant Buoy-t, de sokáig nem indították útba, és tegnap visszatették az "árát" a bubzaimhoz.
Vajon miért térítették vissza? Kérdeztem, de még nem válaszoltak tegnap óta, ami fura, mert nagyon gyorsak válaszolni. Még olvastam valahol, hogy nem mindent postáznak "külföldre" lehet hogy ez is ilyen termék? Valaki tud erről valamit? És felsorolnátok mire ne fizessek be a butikba amit tuti nem küldenek Mo-ra?
Előre is köszi!
Friderika
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 215 / 303 oldal |
Angyalka: ha jól emlékszem 1-2 nap múlva lesz meg a kód, levélben is fog értesíteni de nézegesd az oldalon comptes / les codes utilises ott lesz az.
Sziasztok!
A g2space-n beváltottam a pontjaimat find-jeux codra és nem adta meg a kodot!:S Jött egy email ott az oldalon,de nincs benne a kód:@
Ilyenkor most mi van?:S Jártatok már ti is így?
A g2space-n beváltottam a pontjaimat find-jeux codra és nem adta meg a kodot!:S Jött egy email ott az oldalon,de nincs benne a kód:@
Ilyenkor most mi van?:S Jártatok már ti is így?
Rajtam sem segített 3 hetea fax a Prizeenál
Pedig tavaly nyáron, mikor anyóst és apóst törölték, a fax után másfél órával már vissza is állították a regiket. Úgy tűnik, mindenhol szigorítanak..
Holnap melóban megnézem, hogy más gépről esetleg beenged-e a yacado, de kétlem. Valami olyasmit írt, hogy többszörös regi
Pedig tavaly nyáron, mikor anyóst és apóst törölték, a fax után másfél órával már vissza is állították a regiket. Úgy tűnik, mindenhol szigorítanak..
Holnap melóban megnézem, hogy más gépről esetleg beenged-e a yacado, de kétlem. Valami olyasmit írt, hogy többszörös regi

Hugi,köszi.magamat regiztem először és csak aztán a páromat,de a páromé maradt,elvileg az enyém is,mert más gépről be lehet lépni.és ráadául 2 külön személy.csak azért bosszant mert mindig olyankor csinálják ezt mikor gyűlnek a pontok,miért nem az elején csinálja,hogy nem enged több regit.na mindegy .a prizzel is megjártam,hiába faxoltam én nekik

Ha többször voltál regizve egy gépról, kiszórta a regijeidet. Nekem a legelső maradt, a többit megszűntette 

mármint más az enyémmel be tud lépni simán,csak én nem.
Böbe köszi ezen túl estem tegnap,ma be is léptem és más be tud lépni csak én nem

yacadon van prizee+
marycsiga: egyik nap én is úgy jártam. Bejelentkeztem, de nem engedett, csak egy helyen megjelent az e-mail címem. . Nem tudok franciául, de azt vettem ki, hogy újra hitelesíteni ("autorisé")kell magad. Ha jól emlékszem vagy az e-mail cím mellett, vagy közelébe lévő kék színű linkre rákattintottam. Utána jött egy e-mail a postaládámba, arra is rákattintottam, a megnyílt explorer-rel egy yacodo ablak és utána minden rendben volt.
a yacadoba nem enged belépni ,ezt írja ki,mit jelenthet?
Notre système a détecté une tentative de fraude de votre part.
Vous n'êtes plus autorisé à vous connecter.
köszi
Notre système a détecté une tentative de fraude de votre part.
Vous n'êtes plus autorisé à vous connecter.
köszi
A http://www.find-jeux.com/cadeaux/codes.php
van 3 db.pp kod
van 3 db.pp kod
Ma megszereztem az 5-dik jelvényemet a G2-n.
És megkaptam a PP-t is amit vettem. Nekem jó volt a kód :-)))
Már le is játszottam
És megkaptam a PP-t is amit vettem. Nekem jó volt a kód :-)))
Már le is játszottam
A G-2 Space-en a legtöbb ajándékkot nem küldik csak Franciaországba(France Metropolitan)Oda van írva minden ajándék alá.Jól meg kell nézni,mert kevés ajándékot küldenek minden országba!
Tibi szvsz rosszul rémlik. Akárki akárhogyan regisztrál a prizee-re első nap mindenképp 2x játszhat.
na látod... akkor ha minden igaz minden játékból csak 1x játszhattál az 1. nap, ha valaki alá regisztrálsz, akkor 2x játszhatsz 1. nap, legalábbis így rémlik
én csak úgy simán regisztráltam! nem vagyok senki alatt! 

Szabina05! És ki alá regisztráltál?
Ha valaki akar mostanában regizni, az légyszi szóljon!
Ha valaki akar mostanában regizni, az légyszi szóljon!

nkasi! köszi szépen! így már sokkal érthetőbb! a dolog 

Prizee-n USB lámpa megérkezett.