Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 215 / 226 oldal |
A Cora-ban a Jagafredo kávé 250g csak 425Ft!
Ilyen 799 Ft-os Coccolino duópack a Coraban is van.
CBA - ma induló akció Bajcsyn nem volt Kométa termék.
nem játszik de jó áron Coccolino 2 flakon 799-ért sem volt. Még jó, hogy csak ma kezdődött....... potyára kutyáztam el
nem játszik de jó áron Coccolino 2 flakon 799-ért sem volt. Még jó, hogy csak ma kezdődött....... potyára kutyáztam el
A Cora-ban az Andante multipac 399Ft (egy dobozos kókuszos, 1 epres és 1 narancsos).
Óriási akciók az új budakalászi METRO-ban!
Érdemes kilátogatni!
Érdemes kilátogatni!
Akciós klubtagsági lehetőség csak szeptemberben az Oriflame-nél. Most egyedi hátizsákot kap minden új klubtag! A tagság előnye: a katalógus árnál olcsóbb termékbeszerzési lehetőség. 30% haszon!
Ha érdekel, írj!
Ha érdekel, írj!
Tegnap vettem a Tesco-ban Pampers pelust, volt hozzá póló is
De szerintem ez nem épp egy 1 évesre való, egy 5 évesre inkább
(épp itt volt egy 5 éves kislány), de minimum 3-ra szerintem..
92-es méret
De szerintem ez nem épp egy 1 évesre való, egy 5 évesre inkább
(épp itt volt egy 5 éves kislány), de minimum 3-ra szerintem..
92-es méret
A miskoci árucsarnokban - coop - még lejjebb vitték a coca cola + Jó barátok DVD-t. Most 699 ft. Hogy máshol mi a helyzet, azt nem tudom, de itt ennyi. Mindkét változatban van.
A rossmann weblapján azt írja, hogy 30.-tól megint?! lesz Coccolino öblítő macival 999Ft
Vett már valaki ilyent?
Vett már valaki ilyent?
ÁRGARANCIA!
A Cora-áruházakban a 32 lapos A5-ös füzet, többfajta, darabja csak: 10Ft!!!
-------------------------------------------------
------------------------------------------
Ha máshol ugyanezt a füzetet olcsóbban látja blokk ellenében megtérítjük Önnek a különbözetet!
A Cora-áruházakban a 32 lapos A5-ös füzet, többfajta, darabja csak: 10Ft!!!
-------------------------------------------------
------------------------------------------
Ha máshol ugyanezt a füzetet olcsóbban látja blokk ellenében megtérítjük Önnek a különbözetet!
Bocsi. :I
Az előbb kimaradt az ára: 3649 Ft volt itt is.
Az előbb kimaradt az ára: 3649 Ft volt itt is.
Magdali, Moncsi!
Ma az Árkádban levő Rossmannban vettem pamperst pólóval. Itt volt 4-es méretben is.
A póló zacsija a pelushoz van ragasztva, ahogy a plüssnapocskák voltak. Bár már jobban örülnék, ha leszoknának a pelusról a fiúk. 
Ma az Árkádban levő Rossmannban vettem pamperst pólóval. Itt volt 4-es méretben is.
A póló zacsija a pelushoz van ragasztva, ahogy a plüssnapocskák voltak. Bár már jobban örülnék, ha leszoknának a pelusról a fiúk. 
Ma voltam a Corába és végre megkérdeztem, hogy milyen módon lehet hozzájutni a Pampers pólóhoz amit a pelenkához adnak a válasz:
Hát ők sajnos nem tudják, mert azt a hostesek szokták osztogatni de akkor miért hirdetik az újságba? Mint heti min. 1x vásárló soha nem látom, hogy az újságba hirdetnék azt pl. vegyen 1 karton teát és cserébe kap 1 poharat a hosteseknél de csak hétvégén, mert ha fel is van tüntetve az újságban akkor az egybe van csomagolva 90%. Szerintem ez inkább egy reklámfogás volt a részükről
Ez az én véleményem és egyre jobban kezdem utálni a corát.
Hát ők sajnos nem tudják, mert azt a hostesek szokták osztogatni de akkor miért hirdetik az újságba? Mint heti min. 1x vásárló soha nem látom, hogy az újságba hirdetnék azt pl. vegyen 1 karton teát és cserébe kap 1 poharat a hosteseknél de csak hétvégén, mert ha fel is van tüntetve az újságban akkor az egybe van csomagolva 90%. Szerintem ez inkább egy reklámfogás volt a részükről
Ez az én véleményem és egyre jobban kezdem utálni a corát.
DM-ben julius 29 és szeptember 1 között vásároljon két azonos árnyalatu Garnier Color Naturals krémhajfestéket és igy egy harmadik
1 Ft-ért az Öné lehet. Ez már lehet más árnyalatu is.
/1 db ára 699.-Ft/
1 Ft-ért az Öné lehet. Ez már lehet más árnyalatu is.
/1 db ára 699.-Ft/
em
Szekszárdi Tecsó.
Szekszárdi Tecsó.
cica
melyik tesco?
melyik tesco?
Köszi Sada! Picit értelmetlen voltam 

Tescoba 2 kg Friskies cicatáphoz fémdoboz van csomagolva.910 Ft.
Én lisztes doboznak vettem.
Én lisztes doboznak vettem.
Egy dekoratív, ablakos doboz 1 l öblítövel és egy kb. ugyanakkora Coccolino macival.
Tudom, hogy nem ide való...
Milyen az a Coccolino-s doboz?
Milyen az a Coccolino-s doboz?