Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 215 / 2049 oldal |
Most néztem, már jó.
Vágási Feri! Már tegnap is ez volt. 🤔 Azt hittem, hogy csak nálam.
Maltesers: Az Ön kapcsolata nem privát.
És persze a Tesco - Airwaves-nél is.
Nem hiszem el.
És persze a Tesco - Airwaves-nél is.
Nem hiszem el.
A https://nyeremenyjatek.real.hu/tavaszilendulet játékban nem minden Reál vesz részt... Nem is figyeltem.
Pár napja még Jóanyámnak pályáztam egy blokkját, de nem egy promóban részt vevő üzletben vásárolt, ám akkor még a felületen csak beírtam, hogy Szeged és elfogadta.
Azóta változtattak rajta, az az üzlet, ahol Jóanyám vásárolt (és ahol én is tegnap, (Vértói út)) nincs a listában.
Ennek mi a ...... értelme van? Miért kell csak néhány üzletben promózni??? Még jó, hogy 3ezer forint felett vásároltam és volt benne 3 db Reál saját márkás czuccz, így nem kuka a blokk.
Pár napja még Jóanyámnak pályáztam egy blokkját, de nem egy promóban részt vevő üzletben vásárolt, ám akkor még a felületen csak beírtam, hogy Szeged és elfogadta.
Azóta változtattak rajta, az az üzlet, ahol Jóanyám vásárolt (és ahol én is tegnap, (Vértói út)) nincs a listában.
Ennek mi a ...... értelme van? Miért kell csak néhány üzletben promózni??? Még jó, hogy 3ezer forint felett vásároltam és volt benne 3 db Reál saját márkás czuccz, így nem kuka a blokk.
Viccnek szántam ha nem volt az bocsánatot kérek.
Milyen tábor ?
Vannak szurkolók meg ellenszurkolók ?
Amúgy ezt a mellszobrot én sem tartom viccesnek, de igazából annak örülnék ha MINDENKI leakadna rólunk...
Vannak itt bőven akiket ki lehetne kezdeni, de én sem teszem, pedig tudnék ide érdekes dolgokat irni, érdekes emberekről, de inkább bölcs maradok, mert nem vagyok ekkora szemétláda.
Vannak szurkolók meg ellenszurkolók ?
Amúgy ezt a mellszobrot én sem tartom viccesnek, de igazából annak örülnék ha MINDENKI leakadna rólunk...
Vannak itt bőven akiket ki lehetne kezdeni, de én sem teszem, pedig tudnék ide érdekes dolgokat irni, érdekes emberekről, de inkább bölcs maradok, mert nem vagyok ekkora szemétláda.
Egyszer sikerült a magyar érettségim az bőven elég pár fődíjat, meg kisebb díjat szövegírással sikerült elhozni. Szerintem használd azokat a topicokat. Egyébként walaki jelicáék táborából való? Mik vannak... Sada Dani jó a műsor?
te javasoltad a sorok közt olvasást. A szövegértést meg hagyjuk már meg az érettségizőknek, bár a te kifinomult stílusodon rekord bukás lenne.
Nem, sajnos nincs mit írnom az infókhoz.
Nem, sajnos nincs mit írnom az infókhoz.
Bp. Nagy Lajos királyné 100. meg 6kor nyit. (Legközelebbre...)
Vagy vmi szabályos taktikai ötlet a coop csokis játékhoz hasonlókhoz? Mert nekem van Bp. Haller coop promo+ 7kor nyit, könnyen megközelíthető még az is belefért volna a nyerő időpontba szerintem vagy nem?
Walaki: az info topicba, akciósba, vagy ingyenesbe nincs vmi jó infod?
sada: jó nagy szívás volt, mert éjfél után 1-2 órás kasszazárás volt...
" alt="
">
" alt="
">Walaki: szövegértelmezés, szövegelemzés...nem kell olyasmit belemagyarázni amit nem írtam, a mellszobor, meg utca elnevezés Flyguynak szólt mint vicc.
Nem feltétlen alacsony jövedelmű mert ezt nem tudhatom, de átlag fizetést tekintve még ha költségmentes is több felé megy. Ennyi.
Nem feltétlen alacsony jövedelmű mert ezt nem tudhatom, de átlag fizetést tekintve még ha költségmentes is több felé megy. Ennyi.
Régen minden 2.-3. játéknál volt gyorsasági díj is.
Éjfélkor a Tesco pénztáraknál esetleg benzinkutaknál csak wny-esek toporogtak.
Akik hajlandóak voltak rááldozni az éjszakát.
Meg is érdemelték.!
Éjfélkor a Tesco pénztáraknál esetleg benzinkutaknál csak wny-esek toporogtak.
Akik hajlandóak voltak rááldozni az éjszakát.
Meg is érdemelték.!
3 amagyar igazság, na de na😬
Sorok között olvasás, aha... Azért szőtted bele a mellszobrot, meg agyalsz örökké a sok gyereken. Olyan elképzwlhetetlen, hogy nem minden nagycsaládos alacsony jövedelmű?
Sorok között olvasás, aha... Azért szőtted bele a mellszobrot, meg agyalsz örökké a sok gyereken. Olyan elképzwlhetetlen, hogy nem minden nagycsaládos alacsony jövedelmű?
Iványiék helyében elhoztam volna az összes aznapi (illetve előző napi) utalványt. Szerencsések, hogy Orosházán 5-kor nyit a Coop. Ha már úgyis felkeltek érte, összegben meg semmi, aztán hátradőlhettek volna a játék végéig.
Ez Walakinek szólt, szóval próbálj egy kicsit a sorok között olvasni.