Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 216 / 255 oldal |
Actimeles mágnesem van cserére
A "nálunk" az egy ici-pici kis falu egy ici-pici Reál-bolttal Bp.-től kb.35 km.-re. Az infót én is azért irom be, hogy megosszam veletek! Ha "itt" lehet kapni hűtőmágneses Knorr-kockát, akkor máshol is előfordulhat!!!
Pl. ha én nem tudnék a Barillá-s v. Igló-s játékról, valószinüleg nem keresném a kódos termékeket. De keresem rendületlenül.
Nektek is eredményes keresgélést!!!

Pl. ha én nem tudnék a Barillá-s v. Igló-s játékról, valószinüleg nem keresném a kódos termékeket. De keresem rendületlenül.
Nektek is eredményes keresgélést!!!

Paint: írtam mailt, nem kaptad meg? Egyébként megvettem.
egyetlen áruld már el, mi itt megosztjuk a dolgokat, föleg ilyen kincs szerzési lehetöség földrajzi helyét.
Viki mizu, sikerült???????
Viki mizu, sikerült???????

egyetlen, nem írnád be, hogy hol lehet venni ? Engem is érdekel.
ildicc! Cserélhetünk!
egyetlen, és hol van az a "nálunk"?
Van egy felesleges tanzániás mágnesem.
Van egy felesleges tanzániás mágnesem.
Nálunk a Reál-ban 2 db.Knorr leveskockához Knorr hűtőmágnes van csomagolva. 

Paint: válaszoltam
Rea: nem láttam jól, mert úgy be volt zsugorfóliázva hogy csak na.
Rea: nem láttam jól, mert úgy be volt zsugorfóliázva hogy csak na.
Viki írtam....
A cocás az fém?
Jaj mégegy dolog. MOL-nál 2x2 literes Coca colához 4 féle Coca colás mágnes van. 799 Ft.
Ja, és egyébként összesen 3 féle kerek Tchibo mágnes létezik: Peru,Tanzánia, Vietnám. 

Paint: tegnap küldtem Neked képet. Le volt fóliázva az újság, és ma voltam nálunk a Coop boltban és ott is dugig volt, volt vagy 10 db újság mágnessel. Úgy hogy nálunk van tuira.
Én ma 5 helyen néztem meg a Magyar Konyhát nem volt hozzá mágnes.
Vki Te hol vetted? Nincs ott még 1-2-3-4 db?
Küldesz képet, legalább már az legyen.
Az újságban volt benne, vagy kívűl, és az újság lefóliázva?
Vki Te hol vetted? Nincs ott még 1-2-3-4 db?
Küldesz képet, legalább már az legyen.
Az újságban volt benne, vagy kívűl, és az újság lefóliázva?Bpen a 22. keruletben sem.
Én is többektől hallottam vissza hogy nincs hozzá. Pedig én ma vettem, októberi Magyar Konyhához van, be van fóliázva ahhoz van. Képet még mindig tudok küldeni.
Szegeden a Magyar Konyhához nem volt hűtőmágnes csomagolva, sőt, semmi. Ez hogy lehet?
Perut Tanzániára cserélném.
cserére vár:kinder paradiso hűtőmágnes,
jegyzettömbös hűtőmágnes.
Kérek érte knorr leveskocka vkódot
jegyzettömbös hűtőmágnes.
Kérek érte knorr leveskocka vkódot