Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 216 / 1052 oldal |
Ide is teáskanna 1 db anya nevére. Az enyémre sajnos semmi, pedig egyszerre adtam fel őket. Szerintem is több érkezhetett be és abból húzták ki az 1500 boritékot.
Köszi Dandi, aranyos vagy
Igen ki oda jó messzire
De most megyünk a héten és jól el is költjük a nagy részét
Igen ki oda jó messzire
De most megyünk a héten és jól el is költjük a nagy részét
Most érkezett meg Educa cseréje.Köszönöm! 

Viki, töröltem, jöhet a leveled! :-)
Galeria én szívből örülök Veled és még egyszer gratulálok! Be kellett menned, ha minden igaz, a X. kerületbe érte, ugye? De nem baj, most már irány a bevásárlás! :-))))))
Galeria én szívből örülök Veled és még egyszer gratulálok! Be kellett menned, ha minden igaz, a X. kerületbe érte, ugye? De nem baj, most már irány a bevásárlás! :-))))))
Ide is teáskanna! Szerintem szuper
Sada, köszi
Sada, köszi

misspolska és évike69 levele,köszi!
Fáreó és M.Noémi levele megérkezett.
Rama asztalközép ide is
Rama asztalközép ide is

Ide is Teás Kanna 

14-én és 15-én is adtam fel. Egyik sem nyert. Sőt állítólag az októberi sem.
Hát ez sem volt igazi gyorsasági.
Hát ez sem volt igazi gyorsasági.
VárszegiViki:én sajnos emlékszem! Gyermelyi tészta volt az,ahol az első 2000 beküldőnek aranymedált ígértek,majd a végén a sok pályázat miatt húztak belőle. soha annyi tésztát egyszerre nem vettem,mint akkor. és ráadásul a levestészták játszottak: pl. kiscsomagos cérnametélt,csigatészta stb.
Valamelyik játéknál is szintén így volt, bevártak egy csomót, aztán válogattak, de már nem emlékszem melyik játék is volt. 

Én is Vikivel értek egyet, mert pl a Knorra mindig beér időben, ide meg egy nappal előbb adtam fel és mégsem!? Szóval tuti nem számít, hogy ki mikor adta fel és hogyan! 

Én 15-én adtam fel elsőbbségivel. Innen még a sima levél is 1-2 nap alatt odaér. Szerintem az van, amit Viki írt.
szerintem postafüggő. Tapasztalatból mondom, tőlünk elég gyorsan megérkeznek a levelek. A knorra sem küldtem sosem elsőbbségivel, mindig elsején adtam fel és mindig nyertem is
Remélem ez a jövőben sem változik!
Remélem ez a jövőben sem változik!
Minya: gondolom bevártak egy csomót (több napi küldeményt) és aztán válogattak ki 1500-at.
Köszi. Ezt akkor tényleg nem értem, hogy hogy csinálták 

Daru Andi légy szi törölj a leveleidből, mert megtelt a postafiókod, visszapattan a levelem.
szeptember
Melyik 15-én ? Szeptember vagy október ?
Galeria!
Postán kaptad a Plus utalványokat?
Postán kaptad a Plus utalványokat?