szasztok
most egy furcsát kérdezek:
még a legelső körben elhagytam egy kincset,ha van egy kis időm mindíg megprobálom megtalálni de sikertelen.
valaki nem tudja véletlenűl hol vannak? csak egy próba
k.sok sikert mindenkinek
1./ Magyar regényíró, keleti tudományok doktora, MTA tagja?
2./ Tengervíz hatására mészkőből és mésziszapból keletkező fehér kőzetek.
3./ Ez az 1908-ban alapított sportszergyártó vállalat méltán viseli a "America' s Original Sports Company" nevet is.
4./ Megjelenítem más reklámját, cserébe engem is reklámoznak
5./ Elektronikus könyvek gyűjteménye
6./ Milyen konferenciát rendeznek meg évente az áltudományok elleni harc jegyében?
7./ Széchenyi Zsigmond szerint: "A ... vadűzés és erdőzúgás. De több erdőzúgás!
8./ Nem külföldi motor?
9./ 16 millió színt ismer, de mégsem lát, viszont nélküle a monitorunkon mi sem látnánk semmit.
10./ Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény
11./ Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
12./ A szavak egy részével gyakran ebben a formában találkozunk
Ezekre lenne szükségem.....segítsetek !!!!!!!!!! köszi
szlobi
köszi gondolhattam volna:-)
Felteszed a kérdést,és várod az emilt hátha tudja valaki.
pl keresem a : Magyar regényíró, keleti tudományok doktora, MTA tagja? --ra a választ köszi
sziasztok a sok feltett kérdés közül pár érdekelne engem is válaszokat hol találni??? ha egyáltalán valaki válaszolt rá??
zsokuci
a denevérek ultrahangal
sziasztok kéz kezet mos alpon megkereshettek msn en és a hiáynzó dolgokat kiokoskodjuk

szlobi369@citromail.hu
segítseteeeeek!
négy kérdés:
1 tengervíz hatására mészkőből keletkező fehér kőzetek
2 ezzel látnak a denevérek a sötétben
3 10-nél több tagú jazz zenekar
4 duna parti kisváros Eötvö József gyerekeskedett itt
köszi előre is.
Mi az, amit szeretünk halogatni, ha nem rendelkezünk megfelelő mennyiségű és minőségű információval?
már mindent beírtam de nem tom
A szavak egy részével gyakran ebben a formában találkozunk.????????????????????????????????????????
?????
valaki elárulja nekem, hogy tudtak valakik 7500 pontot összeszedni, mikor én mindent megtaláltam és csak 7250 pontom van?!

Lyukkészítő kézi készülék?
Mi az, amiben a kerékpár segítségével a pörgés és a zene egyesül?
köszi
azt hiszem a kincstárban az alsó sorban a harmadik kincs hiányzik! tudja valaki hol van??? előre is köszi!!!

Köszcsi!!

Duna-parti kisváros, Eötvös József itt töltötte gyerekkorát.
Hova mész, ha fényképezni szeretnél tanulni?
ezeket tudjas vki?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások