De sajnálom

nem lehet, hogy különbözö telefonszámmal kéne próbálkozni és akkor úgy elfogadná?
Gannis pohárról lemaradtam,Sebestyén júliából szereztem 1 db-ot,majd gondoltam inkább Gianniból legyen 6 db.Ezért ma elküldtem ugyanarról a telszámról vagyis interneten a 6*8 kódot,és örültem,hogy mindet elfogadta a rendszer.most felhívtam a dreher infót, akik tájékoztattak,hogy nem kapom meg a 6 Ákos poharat,mert már van 1 Júliás poharam,és azzal együtt lehet meg a 6 db,én meg azt hittem,hogy szakaszonként max 6 lehet.erre tök pipa voltam,mert azt is mondta a hölgy,hogy a 6. Ákos pohárra beküldött 8 kódom viszont elveszett.Ezen viszont nagyon kiakadtam,mert jelezhette volna a rendszerük,hogy te marha,ne küldj többet,ugysem kapsz poharat.De nem elfogadta mind a 8 kódot...azt hiszem,jól megírom a véleményemet a drehernek.mert mi van akkor ha ez most nem derűl ki és tovább küldöm a kódokat?!
Ugyhogy vigyázzatok nehogy ti is így járjatok!
Elfogadják.
Szeptembertől hasonló akció lesz a Coop boltokban.
REÁL – DANONE miért nem fogadja a fedőfóliát el a játék 8. hó 31 tart.
Vagy nem?
A MilliomoShow-t akár át is lehetne keresztelni ÁtverőShow-ra.
Ebben a játékban - keserű tapasztalaton kívül -semmit sem lehet nyerni.
Inkább ide. Nagy "N"-nel is jó lesz:
negativ tapasztalatok.
ATTALA Hozzászólás - 2005. augusztus 28. :: 08:35
Elnézést most léptem be . Sziasztok a kérdésedre válaszolva a Milliomos Show egy pont gyüjtő játék és aki 30 napig megörzi az elsö helyet az jutalomba részesül amit elfelejtenek oda adni. Ha a játékban megelöznek ujra vissza mész az elejére . Aki most vezet azt is már többször elözték .Szegény ha tudná amit mi hogy feleslegessen nyomja mert a nyereményt nem kapja meg .
Attala!
Úgy látom ismétlődik a történet. Én is valamikor nyertem ott. Kolika néven játszodtam ott, s nagyon sokára, sok email után méltattak válaszra. Végül elküldték a díjat egy egeret, amelyre rá van ragasztva " Arany Egér díj". Azóta abba hagytam, mert annyit mérgelődtem, foglalkoztam az üggyel, hogy nem éri meg a nyeremény. De látom azóta sem iparkodnak a nyeremények kiküldésével.
broáfka!
Az oldal címe:
www.milliomoshow.hu
Mi az a Milliomos Shoh játék?
Sziasztok Én 2 honapja nyertem a Milliomos Shoh játékban de csak nem jön a nyeremény pedig a fődijat megnyertem szomorú vagyok hogy ilyen megtörténhet .
A puzzlebolt.hu-n elég sokáig tart az a hét, amin belül újra folytatják ''nagyon sikeres nyereményjáték sorozatukat''...
Nagyon furdal a kíváncsiság, hogy más mit gondol a következőkről:
Az augusztus 22-ig tartó Inviteles játékban több nyereményt sorsoltak ki azok között, akik regisztráltatták magukat és elfogadták a játékszabályokat.
A nyertesek kiválasztása, értesítése a játékszabályok szerint:, idézem
- A játék nyerteseit gépi sorsolással választjuk ki.
- A sorsolás időpontja: 2005. augusztus 29. 15:00 óra,
- Helye:. …………
A sorsolás nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel várunk.
A fentiekhez képest augusztus 24-én e.mailt kaptam, hogy a nyertesek nevei fent vannak az Interneten.
Lehet, hogy az ilyen esetekben nem célszerű a kiírónak játékszabályokat alkotni.
.én hülye még küldtem is

Enyhe fáziskésés.

tegnap CC külj smst reklám a tvben

A mai helyi újságban kétféle játékos/nyerős kupon is van:
egymás hátára nyomtatva.
Nem először kényszerítenek választásra.
E hét péntekjére ígérték.

Csak várni tudunk mást nem mindig csak ígérgetnek.

a milky way nyerteseket mikor rakják fel a honlapra nem tudja valaki?
köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
love84
Utána néztem, a 25 g-os kis csokiét kell megőrzini.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások