Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 216 / 319 oldal |
Sms-ben.
Sziasztok.
Nem tudjátok, a heti nyereményeket mikor sorsolják, és hogy értesítenek ha te vagy a nyertes?
Nem tudjátok, a heti nyereményeket mikor sorsolják, és hogy értesítenek ha te vagy a nyertes?
Engem érdekelne az óra, mennyi kódót szeretnél ha még aktuális...
"..Duplázd meg!
Minden nap végén tartunk egy extra sorsolást, ahol a napi nyertesek közül sorsoljuk ki azt a szerencsés játékost, aki már aznap elviheti a másnapi ajándékot is!.."
ez feltünt már valakinek?
nyert már valaha bárki is igy?
Minden nap végén tartunk egy extra sorsolást, ahol a napi nyertesek közül sorsoljuk ki azt a szerencsés játékost, aki már aznap elviheti a másnapi ajándékot is!.."
ez feltünt már valakinek?
nyert már valaha bárki is igy?

óra
a második.. ha valakit érdekelne egy szivesen elcserélném kódokra vagy füstölőre!
a második.. ha valakit érdekelne egy szivesen elcserélném kódokra vagy füstölőre!
meglepetés ajándék 

Én is...
Remélem senki nem bántódott meg a "füstölgésen" viccnek szántam....
Remélem senki nem bántódott meg a "füstölgésen" viccnek szántam....Évi * !
Gratulálok !
akkor már füstölőghetünk együtt is akár !
Minden Nyertesnek GRATULÁLOK !
Gratulálok !
akkor már füstölőghetünk együtt is akár !
Minden Nyertesnek GRATULÁLOK !
Megtört a jég! Nyertem! Bizti, hogy ma füstölő a nyeremény? Sebaj, tizensok-nulla után ez már szerencse! Nagy kalappal mindenkinek!
Én is beállhatok a füstölgők sorába 

Annyit füstölöktök...
Milyen illatú lehet az a füstölő? Cigeretta?
kac-kac
Milyen illatú lehet az a füstölő? Cigeretta?
kac-kacegy füstölő 

Még egy !
az imént végre én is nyertem meglepetésajándékot pedig a szombati napra füstülőkészlet volt kiirva.
Nem tudja valaki a meglepetés ajándékban mi van?
Nem tudja valaki a meglepetés ajándékban mi van?
Netes beküldéssel egy füstölő.
Meglepetés ajándékot nyertem ma !
Sok próbálkozás után ma egy meglepetés ajándék.
Ha jól látom füstölőkészlet. Igaz a takarónak jobban örültem volna, de már nem is számítottam nyereményre.
Ha jól látom füstölőkészlet. Igaz a takarónak jobban örültem volna, de már nem is számítottam nyereményre.Ditke, goldwoman
Nekem is írta már ki, hogy rendszerhiba, nincs ilyen, meg játszott már, de később mindig elfogadta a kárbaveszettnek hitt kódot. Próbáljátok meg pár nap múlva!
Az más kérdés, hogy elég rosszul sikerült a mostani játék. Rossz technika, gagyi nyeremények... De legalább nem kerül sokba.
Nekem is írta már ki, hogy rendszerhiba, nincs ilyen, meg játszott már, de később mindig elfogadta a kárbaveszettnek hitt kódot. Próbáljátok meg pár nap múlva!
Az más kérdés, hogy elég rosszul sikerült a mostani játék. Rossz technika, gagyi nyeremények... De legalább nem kerül sokba.

Sőt, úgy is jártam hogy azt írja ki hogy ilyen kód nincs, mikor a cigisdobozról írom be. 

Ditke62
én is ugyanígy jártam tegnap
én is ugyanígy jártam tegnap