Nem vagyok nagy lájkolós fajta, tehát nem is veszem magamra tothmagda megjegyzéseit, de azért meg van a véleményem. Ugyanezzel a stílussal, csak másik név alatt már korábban is találkoztam itt a fórumon. Idegesít a hülyesége, s sajnos nem tudom szó nélkül hagyni, pedig az lenne a legjobb, ha nem figyelnénk rá, majd csak abbahagyná a mocskolódását. Mert ez mocskolódás, nem vélemény és nem vélemény nyilvánítás. Önmagát minősíti, még az is lehet, egy valaki közülünk, álnéven.

" alt="

">
Azta mi megy itt... nem olvasom 1 napig a fórumot és tessék miről maradok le...
Tényleg vicces

" alt="

"> Egyébként Dávid is innen táplálkozik....

" alt="

">

" alt="

"> Végre valami történik

" alt="

"> Olyan jókat nevetek!

" alt="

">
A lelkiismeretek háborog, tudjátok, hogy nem játszotok TISZTESSÉGESEN, másnak is esélyt hagyva.
szánalmas társaság vagytok, lejárt az időtök
Ancha
Hát igen, én nem vagyok hülye, hogy kirakjam ide a nevem, és azonosítsanak. Nem is értem, mit gondoltok, hogy ti valami elvont közösség vagytok, és ide nem találnak el, hogy megnézzék, kik azok a webnyereményesek, és kiket lehet utálni?
Ha én ide találtam, és tudom, ki kicsoda, mások is megteszik ezt.
Most már egyre többen lesznek pofátlanabbak, mint ti, és már a ti csekély százas táborotok kevés lesz az olyanok ellen, mint pl. Khéli Dávid és Kötél Judit, és egyre többen lesznek ellenetek.
Csávás Optika Kedves Hozzászólók! Sorsoltunk! A mai nyerteseink: Ördög Mónika, Magyar Csaba és Szabó Andrea! Gratulálunk! :-) Mindenkinek köszönjük, hogy csatlakozott hozzánk és megosztotta velünk a vásárlási szokásait, és újra várunk majd játékba mindenkit hamarosan! :-)
3 órája · Tetszik Nem tetszik ·
Aki még nem szavazott nekünk azt szeretném kérni, hogy segítsen ma éjfélig. Minden egyes lájk nagyon sokat számít! Először az oldalt:
http://www.facebook.com/pages/Skihu/1031943864113
03?ref=ts&v=wall
Utána a fotót ezen a linken:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1558719877
99637&set=o.103194386411303&theater
Köszönöm szépen! Nagyon szívesen szavazok én is bárhová csak írjatok! Jelöljetek ismerősnek!
Bányai Bútorok Sziasztok!
A mai napon megszületett a végeredmény!
Számos megfejtés érkezett. A nyereményeket a helyes válaszokat beküldők között sorsoltuk ki. Minden játékosnak köszönjük a részvételt.
Íme a szerencsések:
Corian tálcát nyert: Bodnár Edina, Termozes Ildikó és Köpör Éva
...Corian gyümölcstálat nyert: Széll László
A fődíjat, Beres Erika nyerte.
Nyerteseinknek szívből gratulálunk!
nYERJ dvd-T
http://on.fb.me/igB8Zl
Lehet h elfogult vagyok, de ez az egyik legtisztességesebben játszó csapat. Nyilvánvalóan nem sorolom ide, a csak a fészbuk miatt megjelent egyedeket, akik csak kérnek... és ezzel minket is aláásnak. Remélem magatokra ismertek!
Sziasztok!En vagyok a Kotel Judit, es csak kozlom mindenkivel hogy a tothmagda nem en vagyok, es raadasul foggalmam sincs, hogy kicsoda, es meg csak nem is baratnom. Senkire nem szoltam semmit, es ot is megkernem, hogy inkabb ne probaljon megvedeni barki is az, mert meg olyan embereknek is beszolongat, akivel soha semmi bajom nem volt. Ha pedig valakinek velem van baja, akkor az nekem mondja, es ne itt forumon beszeljen a hatam mogott...
tothmagda, csalánra pisiltél vagy mi bajod van? Én vagyok Drobni Éva, de mit ártottam Neked?
De gáz vagy név/mailcím nélkül!

" alt="

">
lindababa:

" alt="

">
törpi: miért foglalkozol hülyékkel?

" alt="

">
Most játsszátok azt, hogy nincs is itt.
tothmagda: olvasgass vissza,én is nyertem,mert a cég elismerte,hogy nem pont délben zárt és 1 szavazat különbség volt.
törpi
Nem tetszik, hogy nem nyertél? vhehehehe
Tulajdonképpen mindegy is, mit hiszel, vesztes.
Majd megkapjátok ti is a magatokét, amit megérdemeltek.
Én figyelmeztettelek, köszönjétek meg szépen.
amúgy meg majd sokan észbe kapnak és törlik a mégsem ismerősöket és akkor lehet like-okat kérni és cserélni,ha nem lesz kivel a Webnyereményesek közül
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások