Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 217 / 255 oldal |
Magyar Konyhához jópofa osztrák jegyzettömbös hűtőmágnes van. Maga az újság sem rossz. Képet tudok küldeni.
Viki írtam mailt
Nincs valakinek cserére Tchibos négyzet alakú épületes mágnes? Van érte másik, nyakkendős Tchibos meg Perus is meg egyéb mágnesek is.
A budaörsi TESCO-ban Peru-s és Tanzánia-s mágnes van a Tchibóhoz.
Dunakeszi Auchanban ma (gondolom hétvégén is) Tchibo őrölt (főzni való) kávéhoz téglalap alakú hűtőmágnest adnak. A kávé 25 deka, 519 Forint. Kétféle mágnes van.
ugyanitt van az "országos" tchibo mágnes is, Peru.
ugyanitt van az "országos" tchibo mágnes is, Peru.
TV Paprika hűtőmágnesem elcserélném Knorr Rafinéria vonalkódokért.
Cserére 1 Baba mágnesem van még, és Hihetetlen család (lapos)
Tescoban, Actimelhez mágnest adnak a lányok.
Kreténe=Kreténes
Kreténe hmágnest kapott már vki?
ildicc írtam Neked...
ildicc írtam Neked...
Nekem van fölös Tanzániásom (Tchibo) - anyu vette Balatonalmádi környékén valahol. Elcserélem Perusra, vagy egyéb mágnesre.
ahhoz bizony egyik helyen sem volt semmi csomagolva. vaaaagggggy leszedtek a dolgozok
Üveges sárga Tchibohoz, ezervalamennyi az ára.
sziasztok,
melyik Tsibohoz van csomagolva, mert a Campona tescoban nem talaltam. interspar itt kozel-s-tavol nincs. Spar Marcaliban szinten nem volt. akkor hol lehet ilyet talalni?
melyik Tsibohoz van csomagolva, mert a Campona tescoban nem talaltam. interspar itt kozel-s-tavol nincs. Spar Marcaliban szinten nem volt. akkor hol lehet ilyet talalni?
Jótól kérdezed, nem én vagyok a Tchibo hűtőmágnes felelőre, bár úgy lenne. Én örülnék egy 8-10 darabos sorozatnak, legalább nem kell beutazni a fél világot hogy ezekből az országokból mágnes legyen. meg is írtam nekik hogy ötletesnek és kreatívnak tartom. Csak válasz nem jön. 

Hát igen, azt várom.
Meg más Dél Amerikai országok is jöhetnek.
Argentina, Bolivía (itt még kávé is van), Kolumbia és a többiek.
Szerinted közép Amerikaiak is lesznek?
Vagy az túl nagy kívánság?
Meg más Dél Amerikai országok is jöhetnek.
Argentina, Bolivía (itt még kávé is van), Kolumbia és a többiek.
Szerinted közép Amerikaiak is lesznek?
Vagy az túl nagy kívánság?Aha oké. Bocs, már olvasni se tudok. Egyelőre nincs más, majd ha megtudok valamit beírom. De Brazil is lesz tutira. Itt látom a lelki szemeim előtt. 

nálunk = náluk
Én nem keresek.
Azt kérdeztem, hogy látott-e valaki másfélét a Peruson kivül? Betti írta, hogy nálunk még Perus sincs.
Igen az Intersparban.
Azt kérdeztem, hogy látott-e valaki másfélét a Peruson kivül? Betti írta, hogy nálunk még Perus sincs.
Igen az Intersparban.
Ha válaszolnak megírom, de egyelőre nem válaszolnak.
De hol az Europarkban: Intersparban? És Perusat? Akkor miért keresed ha mégis sikerült venni?
De hol az Europarkban: Intersparban? És Perusat? Akkor miért keresed ha mégis sikerült venni?