Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 217 / 275 oldal |
mittudom én, mert nem vagyok szimpi neki,de fogalmam sincs ki az.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Miért jelentgetne?????
Paintuci
Korai volt az öröm,ma ismét zárolva a facebook fiókom,nem tudok bejutni és megint nem látom a régit.
Valakinek baszhatja a csőrét,lehet feljelentget azért zárolják.
Megint 10 napig várhatok,hogy bejussak,ha még egyáltalán visszakapom a régi profilom. bosszantó.
" alt="
">
Korai volt az öröm,ma ismét zárolva a facebook fiókom,nem tudok bejutni és megint nem látom a régit.
Valakinek baszhatja a csőrét,lehet feljelentget azért zárolják.
Megint 10 napig várhatok,hogy bejussak,ha még egyáltalán visszakapom a régi profilom. bosszantó.
" alt="
">(Újra van rexona, axe, nívea, dove blokk... 5db blokk ajiba, ha 2db esküvői tombit veszel.) Jó éjt...
Hogyan? Mi volt a gond?
Sikerült visszakapnom a régi facés profilom,hurrá!!!
jojo: én szeretek ajándékot adni másoknak... ne csak nekünk másoknak is legyen jó...
Akkor nincs ötletem....
Paintuci
nem,nem,nem
a belépő jelszóm működik,mert kértem újat,de a zárolós szövegű oldalnál nem enged tovább,hiába nyomok a folytatás gombra. Már ez a 10. nap.
nem,nem,nem
a belépő jelszóm működik,mert kértem újat,de a zárolós szövegű oldalnál nem enged tovább,hiába nyomok a folytatás gombra. Már ez a 10. nap.
" alt="
"> nemJut eszembe
" alt="
"> Paintuci ! Még az esküvőn sem tudjátok felejteni a Nyereményjátékozást ?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Paintuci ! Még az esküvőn sem tudjátok felejteni a Nyereményjátékozást ?
" alt="
">
" alt="
">Van tchibo, meg kinder is...
Jövőhéten folytatódik a 2 tombolát veszel (1000ft) és kapsz mellé még 3t, és 5 játszós blokkot.
Lett axe, rexona, cba unilever.
Holnap alkotunk mom parkost, és a többit meglátjuk.
" alt="
">
A blokkok a készlet erejéig...
(Mindenki tombolája bekerül a kalapba, húzás az esküvőn... elég sok közjegyző lesz ott...
" alt="
"> szóval tuti belekerül.... eredmény hirdetés okt. 20án.. )
Lett axe, rexona, cba unilever.
Holnap alkotunk mom parkost, és a többit meglátjuk.
" alt="
">
A blokkok a készlet erejéig...
(Mindenki tombolája bekerül a kalapba, húzás az esküvőn... elég sok közjegyző lesz ott...
" alt="
"> szóval tuti belekerül.... eredmény hirdetés okt. 20án.. )
Fáreo megosztottál többször kamu oldalakat? Nyerős v. nem nyerőst? (Tudom nehéz kiszűrni... ) Politizálni nem szoktál... vagy idegen helyen próbáltad 3nál többször a jelszavad??? Ez lehet a gond... de csak találgatok...
lindababa
Nem én voltam!
Ők zároltak
Nem én voltam!
Ők zároltak
Fáreo
Akkor olyan, mintha letiltottad volna saját magad.
Akkor olyan, mintha letiltottad volna saját magad.
Viszlát Negro, viszlát győri cukorkák!
Negro, Halls, na ezekkel se lesz több játék...
" alt="
">
https://www.agroinform.hu/gazdasag/viszlat-negro-
viszlat-gyori-cukorkak-37832-001
Negro, Halls, na ezekkel se lesz több játék...
" alt="
">
https://www.agroinform.hu/gazdasag/viszlat-negro-
viszlat-gyori-cukorkak-37832-001
törpi,lindababa,samidala,köszi.
Akkor csak én nem látom a régit.
Még ma se sikerült belépnem azzal,ugyanazt írja ki most is.
"A fiókod ideiglenesen zárolva van.
Gyanús tevékenységet észleltünk Facebook-fiókodban, és biztonsági elővigyázatossági intézkedésként átmenetileg zároltuk.
Valószínűleg sérült a fiókod biztonsága miután egy, a Facebookhoz hasonló megjelenésűre kialakított webhelyen megadtad a jelszavadat. Az ilyen típusú támadást nevezik adathalászatnak. További tudnivalókat a Súgóközpontban találsz.
A következő néhány lépésben végigvezetünk egy biztonsági ellenőrzésen, amely megkönnyíti a fiókod biztonságossá tételét, és aztán hagyunk visszajelentkezni."
A Folytatás gombra kattintva nem csinál semmit,újra és újra visszaadja csak.
Akkor csak én nem látom a régit.
Még ma se sikerült belépnem azzal,ugyanazt írja ki most is.
"A fiókod ideiglenesen zárolva van.
Gyanús tevékenységet észleltünk Facebook-fiókodban, és biztonsági elővigyázatossági intézkedésként átmenetileg zároltuk.
Valószínűleg sérült a fiókod biztonsága miután egy, a Facebookhoz hasonló megjelenésűre kialakított webhelyen megadtad a jelszavadat. Az ilyen típusú támadást nevezik adathalászatnak. További tudnivalókat a Súgóközpontban találsz.
A következő néhány lépésben végigvezetünk egy biztonsági ellenőrzésen, amely megkönnyíti a fiókod biztonságossá tételét, és aztán hagyunk visszajelentkezni."
A Folytatás gombra kattintva nem csinál semmit,újra és újra visszaadja csak.
Fáreo, én is látom mindkettőt.
http://www.rfmlib.hu/hu/content/kedvezmenyek-konyvek-
kalandok-okn
Október 1-7. között Országos Könyvtári napok, sok programmal, ingyenes vagy félig ingyenes beiratkozási lehetőséggel. Én a miskolci programot írtam, de hátha máshol is vannak rendezvények és beiratkozási lehetőségek.
kalandok-okn
Október 1-7. között Országos Könyvtári napok, sok programmal, ingyenes vagy félig ingyenes beiratkozási lehetőséggel. Én a miskolci programot írtam, de hátha máshol is vannak rendezvények és beiratkozási lehetőségek.