Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 217 / 1756 oldal |
SPAR Húsmásodperc játékon nyert Fiskars szakácskés.
Sió napi nyeremény, egy karton üdítő
Spar Knorr tanyerok, futarral es iden sporoltak, kicsi dobozban van,nem egyenkent csomagolva,mint tavaly.
Nagy a fejetlenség Amodentéknél, én is kaptam ernyőt is és sms-t is, de az én lányom még ezután fogja megkapni az ernyőt, de nincs annyi logika, hogy ezt nem utaztatja vissza és jövő héten pedig megint kiküld egyet.De a kosár még várat magára nálam is.
Én is kaptam ilyen smst.
Viszont a kosarat nálunk más viszi mint az esernyőt. Esernyőt a posta hozta kosarat meg futár
Viszont a kosarat nálunk más viszi mint az esernyőt. Esernyőt a posta hozta kosarat meg futár
Ma nekem is hozott a postas 3 db amodent esernyot! Idebent kezdtem el szamolni,hogy tobbet kaptam,majd kaptam egy smst,hogy hibasan lett kikuldve ezert kuldenek erte par nap mulva futart :/ de a bevasarlo kosar nem jott sajnos
" alt="
"> pedig arra varunk nagyon mar!
" alt="
"> pedig arra varunk nagyon mar!unilever esernyő 2 db.de vissza is vitte a posta.csak azt nem értem hogy miért.
Nekem is plusz egy esernyő érkezett ma.
Az Unilever smsben kért elnézést, futárt küldenek majd a plusz ernyőért június 24. és 26. között.
Az Unilever smsben kért elnézést, futárt küldenek majd a plusz ernyőért június 24. és 26. között.
10.000Ft-os Decathlon utalvány (Nestle)
Medve kulacs futárral. Az Amodent esernyők még sehol.
M&M's bögre és Vital Hotel Nautis wellness utalvány.
Nestlé játékon nyert gyümölcs centrifuga . Mind-kft
Amodent esernyőm még nem jött meg mennyi idő mire postázzák???
Amodent esernyőm még nem jött meg mennyi idő mire postázzák???
Még egy Amodent esernyő de már pénteken megkaptuk amit nyertünk.
Szerintem valamit elrontottak mert csak egyet nyertünk.
Szerintem valamit elrontottak mert csak egyet nyertünk.
Amodent esernyő.
M&M's bögrék,posta hozta.
Tuborg hangszóró.
amodent esernyő
amondent esernyő és 3 bevásárlókosár
" alt="
"> pozítívan csalódtam nem tudtam hogy hűtőses
" alt="
">
" alt="
"> pozítívan csalódtam nem tudtam hogy hűtőses
" alt="