Gyerkőcöm elfelejtette, hogy mit mondtak neki kb. mikor kezdik kiszállítani a telefonokat és elötte még telefonálnak- e, annyira örült. Ti mit tudtok?
Köszi a választ előre is
Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 217 / 284 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Ez kinek szólt? Végülis én nem is voltam ovis....ezért nekem nem.
Mint az oviban...
Nem leszek a barátod, ha nem cseréled el velem az uzsidat!
Hm...
Ne is legyél a "barátom", ha csak az uzsimért lennél az.
Nem leszek a barátod, ha nem cseréled el velem az uzsidat!
Hm...
Ne is legyél a "barátom", ha csak az uzsimért lennél az.

Ritta mondasz vmit. Az egyik morcos kollégám is azt mondja nem mindig az a barát aki mosolyog, és beszél. Tök bunkó mindenkinek beszól, de amikor szükségem lenne vmi szívességre a csoportban ő az első akit megkeresek.
" alt="
"> ...és segít.
" alt="
"> ...és segít.
Barátainkat nem szavaik, hanem tetteik alapján kell megítélnünk. /Livius
sok szerencsét én azoknak kívánok akik még nem nyertek!
sok szerencsét én azoknak kívánok akik még nem nyertek!
Köszi Mia, én is viszont 

Hugi
akkor drukkolok!
akkor drukkolok!

sada
Ugye most viccelsz? csak érdekelt,h itt játszik-e vki.....azért kérdeztem meg. Egyébként feltételezem,h több százan-ezren játszanak.Egyáltalán nem vár sztem senki arra,h üres pálya legyen,ami képtelenség.
Szvsz.
Ugye most viccelsz? csak érdekelt,h itt játszik-e vki.....azért kérdeztem meg. Egyébként feltételezem,h több százan-ezren játszanak.Egyáltalán nem vár sztem senki arra,h üres pálya legyen,ami képtelenség.
Szvsz.
Lehet azért nyerek a Cocával általában, mert szívem az ővék. 

Hugi nem nyertem... még..... de rajta vagyok a szeren. Tangi így is lehet igaz, de a titka az kaptam segítséget. Bár olyanoktól akiktől nem is vártam. ...és ha már magamat nem, de őket minimum szeretném legalább 1-szer olvasni a nylistán. Azért jó lenne, ha magamat is.
Sada, igen én is elgondolkoztam én az egyik 650. vagyok, és nagyon örültem, mevel nagyon akartam olyan lasztát. Bár ez kis dolog, de nekem nagy, mert nagy Coca-Cola gyűjtő vagyok, de csak modjával.
Sada, igen én is elgondolkoztam én az egyik 650. vagyok, és nagyon örültem, mevel nagyon akartam olyan lasztát. Bár ez kis dolog, de nekem nagy, mert nagy Coca-Cola gyűjtő vagyok, de csak modjával.
Sada, tudom 

Mia, én kettőtől 

Én nem, de biztosan sokan játszanak.
Ha arra vártok, mikor lehet üres pályán versenyezni, hát akkor sosem kerültök sorra.
Szvsz.
Ha arra vártok, mikor lehet üres pályán versenyezni, hát akkor sosem kerültök sorra.
Szvsz.
játszik most vki közülünk egyébként? 

Látod Paint most biztosan nyerni fogsz!
Különben nekem is azt tanította az Anyukám, hogy aki sír attól még ellehet venni! És ez az élet sok területére kivetíthető. Bocs az offért
Különben nekem is azt tanította az Anyukám, hogy aki sír attól még ellehet venni! És ez az élet sok területére kivetíthető. Bocs az offért
Hugi71
Paint arra reagált, amit lentebb írtam!
Paint arra reagált, amit lentebb írtam!
Paint
Na látod, így is lehet!
A focilabda se semmi: Csak minden 650. kupakban van olyan!
Lehet, hogy pont ezzel kezdődött a sor!
Na látod, így is lehet!
A focilabda se semmi: Csak minden 650. kupakban van olyan!
Lehet, hogy pont ezzel kezdődött a sor!
Mikor nyertél, mikor hívtak??? 

Mikooooooooor???