Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 217 / 761 oldal |
Zsuzsa Nr.1.- a Tiéd! Küldöm.
Gia
Én kérem szépen, ha még nem kelt el!
" alt="
"> Köszi
Én kérem szépen, ha még nem kelt el!
" alt="
"> Köszi
4 db Oldódj fel! Pickwick kód. Ha kell valakinek e-mailben megírom.
Ha érdekel valakit felajánlom:
új coopos felíratókat válaszborítékért.
új coopos felíratókat válaszborítékért.
25% H&M kedvezmény 10.000 Ft feletti vásárlásból február 6 és 19 között. Más ajánlattal nem összevonható ás David Beckham Bodywear kollekció vásárlása esetén nem használható.
Dm 50 pontos kuponfüzet (érv.:máj. 31-ig) kivéve Joker.
SPAR, MOL és TESCO bélyegek válaszborítékért!!
6 db kinder hűtött csomagolás,válaszborítékért,ismerősnek.
activia kódok:
WMUHSJHM8Z
45XGBSFZEG
WMUHSJHM8Z
45XGBSFZEG
A 2 Spar gyűjtőfüzet elkelt, van még 18 pont beragasztva.
macika!
Nekem így se kellenek (Tesco pontok), árpilisi határidős beváltásnál is áll a felajánlásom. Válaszborítékért küldöm vagy ha van felesleges Nestlé vonalkód, azt elfogadom.
Nekem így se kellenek (Tesco pontok), árpilisi határidős beváltásnál is áll a felajánlásom. Válaszborítékért küldöm vagy ha van felesleges Nestlé vonalkód, azt elfogadom.
Mellény elkelt.
A MrSale Öltönyüzlettől nyertem egy szövet mellényt.Személyesen lehet átvenni febr. 29-ig.Ha valakit érdekel,írjon!
b.aggee
Szerintem változott:
Befejezés/pontkiadás: 2012. április 7.
Beváltási határidő/pontbeváltás: 2012. április 15.
Szerintem változott:
Befejezés/pontkiadás: 2012. április 7.
Beváltási határidő/pontbeváltás: 2012. április 15.
Válaszborítékért küldök 5 db teleragasztott Tesco-s Tefal-Stahl pontos füzetet. Akár egyesével is 5 különböző embernek. A pontok 2012. febr.12-ig válthatók be.
Kérni szeretnék: általános iskolás gyerekeknek való társasjátékokat. Nem gond, ha használt, de hiánytalan. Cserébe feltudok ajánlani puma/adidas/nike új, hosszúujjú sztreccs pólót.
1 jegy a:
Fővárosi Nagycirkusz 9. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivált záró gálájára, holnap (február 6., hétfő) délután 15 órára.
Fővárosi Nagycirkusz 9. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivált záró gálájára, holnap (február 6., hétfő) délután 15 órára.
2 Spar és 8 Tesco teli pontgyűjtő füzet keresi gazdáját.
Felajánlom a következő StarZone kártyákat: 6, 11, 15, 16 (2 db), 20, 21 (2 db), 22, 30, 31, 32, 34, 37, 40 (2 db), 41, 45, 48, 58, 60, 62, 65, 74 (2 db), 84, 85, 86, 87, 88, 91
Válaszborítékért küldöm (akár egyesével is), de ha van FriciFest csomagolásod vagy Nestlé vonalkódod, azt elfogadom cserébe.
Válaszborítékért küldöm (akár egyesével is), de ha van FriciFest csomagolásod vagy Nestlé vonalkódod, azt elfogadom cserébe.
Activia:
DF2ZYTEEY9,
BDLR5WRXX9,
Z49TWHGPZ2,
HNGLHB9R38
DF2ZYTEEY9,
BDLR5WRXX9,
Z49TWHGPZ2,
HNGLHB9R38