Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 217 / 246 oldal |
12-őt.
Ma anyukám elment Veszprémbe beváltani a patikás kuponokat.2-őt vitt,mert a 2 barátnőmé a hugomé,anyuéké a szomszédé is nála volt,ne kelljen már mindenkinek utazgatnia.Simán megkapta morgás nélkül.Én még nem láttam őket,de a hugom azt írta,hogy mindegyikbe más van.Az viszont negatívum,hogy mindegyikből hiányzik valami.
Óriás piros pont a Knorrnak. Profi szervezés, hibák kijavítva. Csak gratulálni tudok az ésszerű játékszabályhoz.
Kinőtte a gyerekbetegségeket. 
Kinőtte a gyerekbetegségeket. 

A Knorrnak én is megszavazok egy pirospontot!: )
Törpi: hát nem megmondtam? 

ma felhívtak a patikából is,hogy megvannak a csomagok és félretették számomra,ez a patikus kedves volt. ezek szerint jó,hogy reklamáltam.
Tetszik a Knorr játékszabályzata.
Megpróbáltak mindent nagyon pontosan leírni:
Kizárták a túlnyerést és a posta sorsoló szerepét, esélyegyenlőséget teremtettek, de ezzel együtt bárki össze tud gyűjteni egy 8 személyes terítéket.
Még a kiszállítás anomáliáit is próbálják kizárni.
Tetszik az oldalra beépített vk ellenőrző progi is!
Más kérdés, hogy rengeteg Knorr vk-om van, de leveskockás egy sem.
Megpróbáltak mindent nagyon pontosan leírni:
Kizárták a túlnyerést és a posta sorsoló szerepét, esélyegyenlőséget teremtettek, de ezzel együtt bárki össze tud gyűjteni egy 8 személyes terítéket.
Még a kiszállítás anomáliáit is próbálják kizárni.
Tetszik az oldalra beépített vk ellenőrző progi is!
Más kérdés, hogy rengeteg Knorr vk-om van, de leveskockás egy sem.

Jól mondja maui, ez is egyfajta nyeremény, hogy meg lesz mindened 

törpi: De jó, legalább valakinek meg lesz az összes. Használd egészséggel!!! 

MOST hívott a LOREÁLTÓL HORVÁTH ANDREA ÉS MEGIGÉRTE,HOGY HOLNAP AJÁNLVA FELADJA A TERMÉKMINTÁKAT ÉS KÁRPÓTLÁSUL MÉG MEG IS TOLDJA PÁR MINTÁVAL. SZUPER VOLT A HOZZÁÁLLÁSA
Sziasztok!
TEgnap átvettem a krémeket az érdi patikában, nagyon kedvesek voltak:
És szerintem meg van minden. Egy nagy dobozból vették ki, szóval ezek szerint más is menni fog
Sajnálom hogy csak egyszer játszottam, mert a család minden tagjának tudtam volna adni belőle, ugyanis ahogy nézem nekem egyik se jó
Kívéve a tusfürdőt meg a hozzá való krémet száraz bőrre.
TEgnap átvettem a krémeket az érdi patikában, nagyon kedvesek voltak:
És szerintem meg van minden. Egy nagy dobozból vették ki, szóval ezek szerint más is menni fog
Sajnálom hogy csak egyszer játszottam, mert a család minden tagjának tudtam volna adni belőle, ugyanis ahogy nézem nekem egyik se jó
Kívéve a tusfürdőt meg a hozzá való krémet száraz bőrre.
Smile: végre valami jó hír. Nekem mondjuk nem jött össze, mert szünetelt a hölgy, de általában nagyon kedvesek az ilyen hosstesek. Gratulálok! 

Geisha csokit kellett ma venni az Intrspárban 1000 ft értékben és akkor húzhattál egy szelvényd,tollat csokit,füstölőt lehetett nyerni,meg mozijegyet.Megkérdezte a kiscsaj,hogy mit szeretnék,hát nem jött össze,és mégis elémtette a füstölőt,nagyon aranyos volt.
Ami szerintem pozitív
:
Úgy néz ki, ahogy beírtátok az infókba, hogy mind a Balaton szeletes, mind a Snickerses sms-es játék interneten keresztül is játszható!
Tavaly elég sokat fizettem az smsekért
Jó lenne, ha az Arany Ászok is lépne az interneten beküldhető kódok ügyében. Meg a CC is!
:
Úgy néz ki, ahogy beírtátok az infókba, hogy mind a Balaton szeletes, mind a Snickerses sms-es játék interneten keresztül is játszható!
Tavaly elég sokat fizettem az smsekért
Jó lenne, ha az Arany Ászok is lépne az interneten beküldhető kódok ügyében. Meg a CC is!
Anno még kaptam egy e-mailt, hoyg január végén postázzzák, na nekik írtam.
( sara-lee-s mail cím)
( sara-lee-s mail cím)
Madrin!
Milyen címre írtál?
Milyen címre írtál?
Írtam a saralee-nek ( omnia ) hogy nem kaptam termék mintát, erre visszaírtak hoyg már múlt héten postázták az összeset,d hogy természetesen küldenek egy másikat
NAgyon rendesek, igazándiból nem is tudom miárt írtam, gondolom nem egy nagy dolog, de úgy bánt hoyg mindent lenyúlnak a postán...
LAssan már csak a tértivevényes dolgokat kapom meg
JA ez már a negatív része, az eleje volt a pozitív
.
NAgyon rendesek, igazándiból nem is tudom miárt írtam, gondolom nem egy nagy dolog, de úgy bánt hoyg mindent lenyúlnak a postán...
LAssan már csak a tértivevényes dolgokat kapom meg
JA ez már a negatív része, az eleje volt a pozitív
.Amilyen rosszul indult a híre alkudjunk.hu oldalnak,és rengeteg volt a negatív viszhang,az első kvizjáték licitálásánál nagyon korrektek voltak.A licitet pontosan lezárták,s még a héten postázzák is az ajándékokat.
Hát, az egész napom ráment, hogy lerendezzem a nyeremény koncertjegyeket(Rapülők) Ez még nem lenne igazán pozitív; de az Origosok hozzáállása piros pontos!
Ha elúszott volna a koncertjegyünk, akkor vígaszként kaptunk volna "stílusosan" két szabad felhasználású repülőjegyet!
Ha elúszott volna a koncertjegyünk, akkor vígaszként kaptunk volna "stílusosan" két szabad felhasználású repülőjegyet!