Körbenéztem és még a következő kódokat tudom megvenni a Yacadón
Find- Jeux kódra
Wondyland kódra
Magikodra
Byncodra
Gratcodra
Dragoncodra
Amelyiket szeretnéd!
email címem: norka78@freemail.hu
S.O.S. keresek egy G2 Kódot cserébe Find- Jeuxot tudok adni.
Aki tud segíteni írjon
Köszi
900 pont kéne hogy megszerezzem a PP-t rohamosan fogy a készlet sajnos
anianya köszi. Akkor nem kell lemondanom a plüss brekusról.

ildi80: nincs ezzel gond, én már 2 embernek erősítettem a sorát, míg nyaraltak.

Szia! Szerintem nem lesz gond, én is ha elutazom, más gépen játszom, meg néha munkahelyen

Csak az a lényeg, hogy flash legyen telepítve a gépen, különben nem működik. Mondjuk még sorba eddig nem álltam ajándékért, de nem hiszem, hogy lenne különbség.
marycsiga,
a Find-jeux is jó, igaz, most már tovább tart ott PP-t szerezni, de én szeretem. Winokdo-n, Monkyjeux-on, Boutygame-n is játszom, de ezeken find kódért, és a Find-on szoktam mindig PP-t venni.
Kérdés: a Prizee-n hetek óta sorban állok a kiszemelt ajándékomért, nemsokára meg pár napra elmegyünk itthonról. Szerintettek, ha más gépről jelentkezek be, az gond lesz? Észreveszik? Nem szeretnék kiesni a sorból, olyan sokáig tart így is, mire első leszek....
nem tudtok még valami jó kódszerző oldalt ,játékot?ezek kivételével

rizee,g2space,toilokdo,gratkado,yacado.binba
ngo.
A G2-n tettek fel kódokat
van egy csomó pp
de felemelték az árakat belőle szerintem mert eddig míg nem volt 17xxx- ért tudtam volna venni most meg majdnem 24000 miért is ne nincsen elég kódom rá
a defigamesen ha vettem kódot hol tudom megnézni
azt írta 48 órán belül
de nem tudom hol kell
előre is köszi: Nóra
Két napja nekem sem indultak el a játékok az egyik regimen. A másik kettőn lejátszottam mindet, azon az egyen meg csak addig engedte, hogy töltődött a játék... de negyed óra alatt se indult el...
betti79
Köszi, akkor beállok a sorba.
Azt írja please choose another game. És kiad egy legördíthetős listát hogy melyik játékok közül választhatok, de egy sem megy.
Viki
Én épp most játszom! És jól megy!
Ti tudtok most játszani a prizeen? Mert nekem órák óa nem töltődik be egyik játék sem.

Én már nyertem kisrádiót és meg is kaptam!
Szeretnék a Prizee-n kisrádiót nyerni. Szerintetek érdemes sorakozni, elküldik Magyarországra?
Van 2 db Balaton kódom, szeretnék érte 1 db Prizpass kódot (Maxpack), vagy 2 db Bynkódot a Toilokdo oldalhoz.
Az egyik kódban sajnos egy szám nem jól olvasható, ezért csak a sikeres feltöltés után kérném a kódokat.
Ha érdekel írj, kb. 5 óráig tudok gép előtt lenni.
dobókocka
szeretnék 1 PP kódot,mert még sokára jön össze a rá való.ha lenne valakinek,írja meg mit kérne érte.
és még egy segítséget szeretnék kérni levél íráshoz,mert már 3x elfaxoltam a párom adatait és még mindig nem enged játszani
köszi
anianya
Végre megkaptam, írtam is vissza!
betty79: elküldtem mégegyszer!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások