Spar áruházakban:
Spar tejföl 39Ft 180g
A Cora szolnoki áruházában a következő termékek vannak nagy akcióban: Banán 149Ft/kg
Biopon Gél 3 liter 1699Ft
Kristálálycukor: 199Ft/kg
Amíg a készlet tart!
Ha valakit érdekel aranyos kis homokozókészlet van a Rossmannban 199ft-t!
A babatusi+papucs 819Ft
A pápai Tesco-ban a Pepsi-hez még mindig voltak azok az exkluzív multimédiás CD-k.
A Medve sajthoz pedig az a "kocsiérme"
E-mailben kaptam:
Válogasson most az új Ferrari kollekcióból a SMART Pont Centrumokban, és ajándékot kaphat!
Ráadásul most 20 000 Ft feletti vásárláskor Ferrari bögrét vagy Passione modellautót adunk ajándékba minden kedves vásárlónknak!
Ha Ön igazán Ferrari-őrült, kanyarodjon be bármelyik SMART Pont Centrumba, hiszen most 3 póló vásárlásakor ajándék kulcstartót vagy modellautót kap! Az akció 2004. augusztus 31-ig tart.
A Fogarasi Tescoban láttam ma:
2x2 l-es eldobhato Coca Cola ajándék Jóbarátok DVD-vel (4 epizód) 942 Ft
2 db Baba tusfürdő papuccsal (több méret) árat nem tudok most pakolták éppen,.
a Tide mosóporhoz adnak egy flakon mosogatószert. A neve JAR
Mindenkinek szívből ajánlom,próbáljátok ki 2 éve én is a tesztelők között voltam szuper. A csempe,és a linó is nagyon szép tőle. Több fajta van. Én a zöld almát.és a vegyes gyümölcsöt ismerem. Soká tart az illat ,mégsem lehet érezni tálaláskor !
A mc donalds-ban lépésfigyelő kapható piros és kék színben . Saláta vásárlása esetén+150ft-ba kerül, de saláta nélkül is meglehet vásárolni így 500ft-ba kerül!
Áruházainkban hamarosan indul a nagy tanszervásár akció.
Suli hetek nevezetű katalógusunk 2004. július 30-szeptember 2-ig érvényes.
Ízelít akcióinkról:
A/5 32 lapos vonalas füzetek: 10Ft/db
Spirálfüzet: A!4-es 70 lapos 149FFt/db
Körző: 199Ft/db
Hibajavító folyadék: 149Ft/db
Gyurma: natúr, színes 69Ft
Vízfesték: 12db-os 89F
Színesceruza: 6db-os 39Ft -12 db-os 69Ft
Asztali hegyezőgép: 549Ft
Filctollkészlet-kollekció: 30db-os 449Ft
Golyóstoll: 99Ft 3 színű 2db
Vonalzókészlet: 3db-os 89Ft, 4db-os 299Ft
Tempera: 6db-os 249Ft, 12db-os 399Ft
2000Ft-ot meghaladó vásárlás esetén Bialomkártyájára 2 pontot írunk fel!
Akciónk érványes mind a 7 Cora hipermarketben, áruházaink címei: Szeged Zápor út 4, Debrecen Kishatár út 7, Miskolc Pesti út 9, Törökbálint Torbágy út 1, Szolnok Felső-Szandai rét 1, Budakalász Omsz park 1, Fót Fehérkő út 1
Köszönjök figyelmüket!
forrás augusztusi Kismama újság:
A pampers pelenkákhoz ajándék póló lesz a készlet erejéig. Minden Jumbo, Mini óriás- és Newborn nagycsomagos pelushoz augusztustól. Augusztus 16-tól a Rossmann üzleteiben is.
A képen hosszú ujjú fehér póló napocskával.

A Rossmannban is megjelent az Macis Coccolino (díszdobozban) 999 Ft-ért.
1. A dm árhírek (2004. július 29-aug. 18.) reklámújság sarkán van egy kupon, amellyel 2004. július 29. és aug. 31. között 20 % kedvezménnyel lehet vásárolni bármelyik dm-ben összeghatár nélkül.
2. A PLUS akciójában (július 26-31.) a Micro Miss Popcorn kukorica 79.-Ft, a Francia drazsé és a Dunakavics 99.-Ft, a Carte d'Or jégkrém (1 literes) 4 féle ízben 649.-Ft.
A Cora-ba a Pepsi Cola most 899FT 4x2 liter
Hát ide.
MaxiCoop-ban is láttam már, meg Intersparban.
A MOL kutaknál is, de ott jóval drágább, mint minden.
Sziasztok!
Sajnos nem tudo, hogy pontosan hová is írjam de ezt még nem láttma, hogy valaki írta volna.
A Corába 999 Ft ért adnak 2 db coca colát + egy Jóbarátok DVD-t.
Ha valakit esetleg érdekel
Már a Cora hipermarketekben is forgalmazzák a Tolle trapista sajtot.
Július 23-tól 899Ft/kg a Tolle traista sajt ára.
Érvényes minda a 7 Cora hipermarketben (Törökbálint, Budakalász, Fót, Szeged, Miskolc, Debrecen, Szolnok)
De az is lehet, hogy csak azért, mert itt lakunk a világ végén

Az enyémnek az a baja, hogy recseg.
A másikat nem néztem meg.
Cicca!
én is ezért vettem tegnap pepsit, de az egyik fülhallgató nem műkszik rendesen...nálad is ez a probléma?
amúgy szerintem jó, az adásokat is jól fogja!
Ha vki nem szokta venni a Pepsi-t akkor csak a kisrádióért ne vegye meg. Kinézetre jó, szép, meg kicsi, de hallgatni nem az igazi

Cicca
Pszichológia, amellyel a vásárlókra hatnak. Pl. ha a sütemény 99 ft-ba kerül a cukrázdában, és nem 101 ft-ba, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy a 99 ft-osat veszed meg, mert az ólcsóbb, még ha 2 ft-tal is, ráadásul kevesebb számjegyű is. De ha valami 999 ft, az is kedvezőbb, mintha 1001 ft-ba kerülne.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások